Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle ben 2 farklı element testine katıldım 2 sindende yoğun olarak toprak çıktı dierleri beya zayıf.Nereden başlıyacağımı bilmiorum öncelikle elemntlere geçmeden önce psiwheeli yapmalımıyım
Tüm elementleri geliştirebilirmiyim sizce?
Çakralar konusunda bir sürü sayfaya baktım şimdi çok çeşitli çakraların açılması konusu var taşlar dışında nasıll açılıo acaba başka tüm çakralarımızı açmamız gerekiomu? Açılan çakraların bir zararı oluomu ve tekrar kapatılıomu?
Biliorum çok soru sordum ksr bakmaın çok meraklıyımdır bilgiye daima açığım eğer cevaplayabilirseniz memnun olurum
Hâlâ anlamadigin noktalar var önce siteyi dolaş forumlari oku. O testler sadece su ya da bu olabilir der kesinlikle bu demez bu yüzden gerek yok o testlere. Elementler bütündur ayrılmazlar bunu da unutma. Sana en yakın element Hangisi geliyorsa o ağırlıklı elementtir en çok onunla başarıli olursun. Ama diğerlerine de çalışmak şartı ile. Ayrıca element kontrolü ile telekinezi çok ayrıdır karıştırma ona başlamak için meditasyonlar ile başlamalısin yani Elementlere. Hepsi geliştirilebilir lakin kinezi çalışacaksan en fazla Sağa sola hareket ettirirsin başka hiç bir Ise yaramaz.
Çakra konuşunda zaten hepsi açıktır. Kapalı olursa zaten olursun. Bu yüzden çakra açma falan arama. Sadece kundalini enerjisi tüm çakralari aktif eder başka yolu yoktur . Ve tüm çakralar aktif olduğunda Ise oldukca güzel enerjiye sahip olursun. Benden bu kadar
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
iyi güzel hoşta aklım daha bi kaıştı kundalini yi araştırdım tüm çakralarımzızı temizliomuş dediğin gibi ama sitedeki birkaç kişiye sorduğumda ise kundalini ile 3 göz vs hepsi açılıomuş ve buda delirmeye kadar gidiomuş. Enerjimizi arttıram derken kendimizi tımarhanedede bulmayalım yani :D
yorumlarınızı bekliorum çünkü kafam çok karışık sizi yorumlarınız benim için çok değerli
TTmF## yazdı:Hâlâ anlamadigin noktalar var önce siteyi dolaş forumlari oku. O testler sadece su ya da bu olabilir der kesinlikle bu demez bu yüzden gerek yok o testlere. Elementler bütündur ayrılmazlar bunu da unutma. Sana en yakın element Hangisi geliyorsa o ağırlıklı elementtir en çok onunla başarıli olursun. Ama diğerlerine de çalışmak şartı ile. Ayrıca element kontrolü ile telekinezi çok ayrıdır karıştırma ona başlamak için meditasyonlar ile başlamalısin yani Elementlere. Hepsi geliştirilebilir lakin kinezi çalışacaksan en fazla Sağa sola hareket ettirirsin başka hiç bir Ise yaramaz.
Çakra konuşunda zaten hepsi açıktır. Kapalı olursa zaten olursun. Bu yüzden çakra açma falan arama. Sadece kundalini enerjisi tüm çakralari aktif eder başka yolu yoktur . Ve tüm çakralar aktif olduğunda Ise oldukca güzel enerjiye sahip olursun. Benden bu kadar
Çakra konusunda biraz iddalı bir söz olmuş.Bu kadar kesin konuşmayın bence...
Zaten hazır olmadan bu enerjIyi alman Iyi Olmaz. Ve Evet iddialıyim üç yıl araştırdım ve reiki master hocamın da verdiği bilgilere dayanarak bunu söylüyorum
TTmF## yazdı:Zaten hazır olmadan bu enerjIyi alman Iyi Olmaz. Ve Evet iddialıyim üç yıl araştırdım ve reiki master hocamın da verdiği bilgilere dayanarak bunu söylüyorum
Reiki hocanız da siz de bu kadar kesin konuşamazsınız.Ortada subjektif kayıtlar ve kanıtlar yokken isterseniz bin yıl araştırmış olun somut bir veriyle ortaya çıkamazsınız.Ancak araştırmalar ve elimizdeki veriler bu sonuçları gösteriyor diyebilirsiniz.Alın ben de size aksini iddia ediyorum.Çakralar başka yollarla da açılır.Mesele reikiyse ben de kundalini masterım.Buyrun ben de aksini söylüyorum.Referansınız ne olursa olsun elinizde tam anlamıyla somut veriler yok.Diğer yandan sadece yön göstermesi için bir örnek vereyim.Birçok dökümanda çakraların ilgilendiği duygusal çıkmazlardan bahsedilir.Hatta avatar çizgi filmine bile konu olmuştu bu olay.İnsanın kendi çıkmazlarını çözmesi de çakralarını açacak bir yoldur...
çakralırın dinsel boyutuna bakarsak da çakraların ilgili oldukları konularla mesela kök çakra cinsellikle ilgili ve bu çakranın genç yaşta aktifleşmemesi gerekir. ama günümüzde subliminaller vb şeyler yüzünden kök çakra daha çocukken aktifleşmeye başlıyor. en aktif olması gereken çakra taç çakradır kozmik enerjiyi alır. ama günümüzde çoğu insanın kök çakrası aktif.
Evet element testleri tamamen doğru olmayabilir sadece bi yatkınlığı gösterebilir ama zaten bu beni şimdilik pek etkilemez elementlerle psiwheel çalışmaları çok farklıymış öğrendiğime göre .Ben ilk önce psiwheeli döndürmei bi başarayımda sonra elementlere geçeriz.Çakralara gelince de kimisi bir kaç sözle temizlemekten baksetmiş kimi kundlni bahsetmiş.Birkaç kişiye sorduğumda acemi olarak senin için daha çakraları temizlemek felan ağır yük olur felan deiş napmalıım bir el atın duruma lütfen tüm çakralarını temizleyip aranızda deliren varmı?Çok saçma bir soru oldu ama ksr bakmaın bu işi yapmadan öne bilgilenmem gerekio ve bende en doğru bilgiyi almak istiorum ki buda en zoru
Delirme de söz konusu olan şey ruhsal yani soyut Varlıklar gözle görülebilir olması kısmıdır. Kişi Eğer bu olgunluğa ulaşmadan bu denli Yüksek enerji kaynaklı bir sisteme girerse Eğer Delirme söz konusudur.
Never_Back_Down yazdı:Evet element testleri tamamen doğru olmayabilir sadece bi yatkınlığı gösterebilir ama zaten bu beni şimdilik pek etkilemez elementlerle psiwheel çalışmaları çok farklıymış öğrendiğime göre .Ben ilk önce psiwheeli döndürmei bi başarayımda sonra elementlere geçeriz.Çakralara gelince de kimisi bir kaç sözle temizlemekten baksetmiş kimi kundlni bahsetmiş.Birkaç kişiye sorduğumda acemi olarak senin için daha çakraları temizlemek felan ağır yük olur felan deiş napmalıım bir el atın duruma lütfen tüm çakralarını temizleyip aranızda deliren varmı?Çok saçma bir soru oldu ama ksr bakmaın bu işi yapmadan öne bilgilenmem gerekio ve bende en doğru bilgiyi almak istiorum ki buda en zoru
Çakralarının temizlemene gerek yok.Hiçbir zaman gerek yoktur.Onlar zaten düzgün bir şekilde çalışıyo.Temizlenmesi gerekmiyo.Düzgün işleyen bir sistemi kurcalamamalısın.Delirme söz konusu olayıda biraz farklı.Deli sıfatı neye göre konulmuş ki ? Delirmenin belli bir kesinliği yok.Yani psiklojik olarak kaldırman zor olabilir ama deli sıfatı konulamaz.Gelgelelimsoyut varlıkları görme ihtimalin var.Ama kesin bişey değil.Hiçbişey kesin değil zaten.Ama sana tek söyleyebileceğim senin çakraların düzgün.Temizlenmeye ihtiyacı yok.Kurcalamana gerek yok.Düzgün işleyen bir sistemi değiştirmeye gerek yok.