Biyokinezimdeki İlginç Başarı?

Moderatör: Admin

gizem22
Yaşadığınız İl: 22 Edirne

Biyokinezimdeki İlginç Başarı?

Okunmamış mesaj gönderen gizem22 »

Herkese merhaba,

Yaklaşık bir haftadır biyokinezi tekniğiyle yeşil olan gözlerimi kırmızıya döndürmeye çalışıyorum.
Gözbebeğimin çevresindeki hafif elalıktan başka yol alamadım, ki bunu hayal bile ediyor olabilirim emin değilim.
Kısacası bu konuda pek yol aldığım söylenemez.

İşin garip kısmını açıklayayım.

Uzun süre spor yaptım ve burnumun üzerine darbe almıştım. Kemikte ezilme oldu ancak ameliyatın gerekli olmadığını söylediler.
Yani o şekilde kaldı. Yaklaşık 4 senedir burnumun köprü kısmında eziklik vardı.

Gözlerimi hallettikten sonra oraya yoğunlaşmaya karar kıldım.

Ancak biyokineziye başlamamın üzerinden (sadece gözlerime yoğunlaşıyordum) yaklaşık 3 gün geçtikten sonra burnumun düzelmeye başladığını fark ettim. Şu an kayda değer bir değişme var ve düzelmeye devam ediyor. 4 senedir değişmeyen şey birden değişti.

Bunun sebebi asıl isteğimin bu olması olabilir mi? Yani, "Gözlerim kırmızı olsa ne olacak yeşil olsa ne olacak, ama burnum düzelsin." gibi bir bilinçaltı isteğiyle gerçekleşmiş olabilir mi?

İkinci olarak, gözlerimi de değiştirmek istiyorum. Bunu bilinçaltıma nasıl söylerim?

Kullanıcı avatarı
Andrew96
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Re: Biyokinezimdeki İlginç Başarı?

Okunmamış mesaj gönderen Andrew96 »

Benimde aynısı olmuştu gözlerimi yeşile çevirmek istiyordum göz bebeğinin çevresinde renk tonu açıldı fakat değilmedi rengi tamamen.Bende sonra elimdeki ufak küçüklükten kalma izi iyileştirmeye odakladık birkaç gün kendimi.Sabah uyandığımda yoktu.Bende bilinçaltıma söylemenin yollarını arıyorum.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Otohipnoz teknikleri üzerinde araştırma yapabilirsiniz. Veya istediğiniz bir telkini ses kaydı yapıp uykunuzda dinleyebilirsiniz. Siz hazırlayamazsanız site içinde elbet vardır telkin hazırlayan biri. Yani siz yeter ki isteyin. :)
gizem22
Yaşadığınız İl: 22 Edirne

Okunmamış mesaj gönderen gizem22 »

Otohipnozu daha önce duymamıştım, ilginçmiş.

Nasıl bir telkin mp3'ü hazırlamamız gerekiyor ozzy ve kimden yardım alabiliriz?
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Bilinçaltına neyi yerleştirmek istiyorsan onunla ilgili bir metin hazırlayıp, belli bir hızda ve ses tonunda okuyup kaydetmelisin. Tam emin değilimde Sai yapıyordu galiba o telkin işini ama onunki farklı da olabilir. Mesela bu tarz telkinin dışında birde i-doser tarzında telkinlerde hazırlıyor olabilir tam bilmiyorum dediğim gibi ona sorman da fayda var.