Tılsım nedir ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Tılsım nedir ?
Arkadaşlar öncelikle konuyu buraya açtım çünkü tılsımların hangi bölüme geleceğini pek kestiremedim.Kısa ve öz: Tılsım nedir ? Dinimizde yasak mıdır ? Serbest midir ? Serbest ise önerebileceğiniz tılsım yapımı ile ilgili kitap yada kaynak var mıdır ? Şimdiden sağolun :)
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Tılsım nedir ?
tılsım büyüye falan giriyorsa bi kişiye falan zarar vermek içinse günah ama gücünü arttırmak için falansa deildir ama ben inanmıyorum bu tılsıma falan sakat iş:D
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Tılsım her türlü günahtır. Yapmayın böyle bir başlığın açılması bile saçma
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- turab
%100 bu başlık benim yazdığım başlıktan dolayı açtın :) şöyle söyleyim benim dediğim şey tılsım değil sadece bitkilerin gücü. Tamamen doğal. Google gir tılsım yaz bir sürü alfabe görörsün enokyan viking onlar günahtır. Sözler günahtır.Benim dediğim tılsım değil bir nevi TAŞ gibi düşünün taşın yararları varsa bitkilerinde var
uubam.com
- turab
TEKRAR TEKRAR DİYORUM TILSIM GÜNAH BEYLER.TILSIM MUSKA ÜFÜRÜK BUNLAR GÜNAH
uubam.com
- UsTr
Yoo senin başlığın için değil.Tamamen başka bir kitapta okudum bişey sonucu açtım bu konuyu.Bide şu aşağıda koyduğum şekil kolye olarak takılsa tılsım a girer mi ? Bilgili bir arkadaşımın bu resmi incelemesini istiyorum.En sembolü olarak da geçiyo.Tılsım filan değilse bakır kablolardan bu sembolü yapıp kolye olarak takmak istiyorum.

En son UsTr tarafından 08 Eyl 2012, 21:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- turab
eğer şekiller bir şeyi temsil ediyorsa herhangi bir alfabeyse girebilir bunun amacı ne yani tanımda ne yazıyordu?
uubam.com
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Bu sembol hatirladigim kadariyla ya korunma ya enerji arttirmak icindi. Kac sene gecti ustunden hatirlamiyorum. Ama zarari yok diye biliyorumUsTr yazdı:Yoo senin başlığın için değil.Tamamen başka bir kitapta okudum bişey sonucu açtım bu konuyu.Bide şu aşağıda koyduğum şekil kolye olarak takılsa tılsım a girer mi ? Bilgili bir arkadaşımın bu resmi incelemesini istiyorum.En sembolü olarak da geçiyo.Tılsım filan değilse bakır kablolardan bu sembolü yapıp kolye olarak takmak istiyorum.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- turab
korunma tılsımı günah carnim
uubam.com
- UsTr
Korunma amaçlı kullanılır.Günlük hayatta bu sembolü rastgele kullanıyorum bazen.Zaten bizdeki nazar boncuğu neyse japonlarda da o inançla kullanılıyomuş.Ama ben yinede emin olmak istedim.Saol carnim :)
-