İllüminati mi değilmi?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Never_Back_Down
Yaşadığınız İl: 14 Bolu

İllüminati mi değilmi?

Okunmamış mesaj gönderen Never_Back_Down »

Arkadaslar film izleyeyim dedim ve bi film seçtim.Şimdi sizide pek işkillendirmek istemiyorum ama filmin ilk başları düzgünce gidiyo.Daha sonrasından bi eve giriliyor.Evde nerde ararsan ara hep bi göz işareti var ben çözemedim işi size bırakıyorum.Buyrun...
FİLMİN ADI:Talihsiz serüvenler dizisi[/color]

Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: İllüminati mi değilmi?

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

kitaplarını okusan bunu anlardın. o göz onları kovalayan adamın işaretiydi hatırladığım kadarıyla.adamın ayak bileğindede o şekilde dövme vardı. ve her göz illimunatiye bağlanırsa aynaya bile bakmayın yani
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
Never_Back_Down

ne bileyim bilsem zaten sana sormam:D(sakın yanlış anlamda anlama) Zaten yalan yanlis öğrenmiyeyim die size sordum zaten illüminatiyede bağlamadim size sordum ama gerçekten çok sinir edici bi durum.Cevap içinde çok sağol
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Carnim haklı.Filmdeki mortemar amcalarının ayak bileğindeki işaret.İlluminati diye bir örgüt yoksa bile siz zorlana kurdurcaksınız birilerine.Ya bişeyi merak ediyom.Hadi illumintanin varlığını yakaladın.Hatta daha ileri gidelim.İlluminatinin toplantı yerini,saatini vs. hepsini biliyosun.Ne yapabiliceksin ? Elinden ne gelicek ? Hayır bu zamana kadar illuminati yoktu.Nedense birden 1000 yıldır varolan bişey olarak ortaya çıktı.İlluminati bence yavaş yavaş amacına ulaşıyo.Baksana bi kendine illuminati sende hastalık gibi bişey olmuş. :)
Kullanıcı avatarı
Never_Back_Down

Olum bi dur sadece sorduk aklıma takıldı :D Tamam sende haklısında o kadarda ileri gitmem sen mrk etme.Sanırım bu illüminati konusu sizi beya yormuşki bana patlionuz D: ben cansız bişey değilimki dayanayim az yavas demi :D

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Never_Back_Down yazdı:Olum bi dur sadece sorduk aklıma takıldı :D Tamam sende haklısında o kadarda ileri gitmem sen mrk etme.Sanırım bu illüminati konusu sizi beya yormuşki bana patlionuz D: ben cansız bişey değilimki dayanayim az yavas demi :D
Çok özür dilerim cidden ağır oldu :D Face de gördüm şimdi.Biri bir ameriakn parasının arkasındaki resme yorum yapmış.paranın arkasında duman resmi varmış.İkizkuledekilerle aynı dumanmış.Bak resimlerden dumanın aynı olduğunu saptıyo.Bak burdan sonrası daha ilginç.Biz gözümüz kapalı geziyomuşuz.Herşey amerikanın oyunuymuş.Zaten bütün dünyada da bitek bu yorumu yapan kişi akıllı :D Heryerde var böyle birşeyi farkında olmuş ve kendini zeki gibi göstermeye çalışan tipler.Ondan biraz ağır oldu tekrar kusura bakma :)
Kullanıcı avatarı
Never_Back_Down

Önemli değil asıl sizler haklısınız okadar abartıdıki bu konu insanında sabırı bi yere kadar
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

subliminaller filmin konusuna göre de şekillenebilir :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ama evet her şeye illuminati demek de yanlış
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
PalequaN
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen PalequaN »

Arkadaşım,Her gördüğün gözü ülminati sanma.!Aynaya bakarsın kendi gözünü görürsün bir gün onu da ülminati sanırsın ...
Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür.Hayal gücü ise her yere.

“TV” sayfasına dön