Telekinetik sırlar -2-

Kullanıcı avatarı
Bru-x

Telekinetik sırlar -2-

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

Resim

Telekinetik sırlar -2-

2- Yalnızlığı ve Kalbini sevmelisin. İstemli, Bilinçli ve Hedefli Yalnızlık, yoğunluktur. Yoğunlukta Kalp açılır, düşüncelerle dans eder.

Telekinezide önemli unsurlardan biri beyin dalgalarını bir noktaya güçlü bir şekilde odaklamadır. Bu dalga odaklama işi Kalbi tıkalı olanlarda olacak iş değildir. Kalbin ve zihnin sükuneti şarttır. Bu da ancak bir süre yalnız kalmakla olabilir.

En azın dan bir veya 3-4 gününüzü sırf bu iş için kendinize ayırın.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Kullanıcı avatarı
scorpia

Re: Telekinetik sırlar -2-

Okunmamış mesaj gönderen scorpia »

ben yeteri kadar yalnızım ancak tam 5 tane çakram kapalı bunlardan ikisi taç ve kalp çakrası

sanıyorum istediğim sonucu almama engel olan sebeplardan biri de bu
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

ya bosverin cakralari onlar yalniz insanlarin kendini aldadarak iyi hissetmelerindeninaret bir sey yaw.nasil kanser hastsi kendisini iylestiriyor bu da oyle bir sey.eger inaniyorsaniz oturun barmaginizin kasindiginizi hiss edin .1-2 dakkadan sonra iyi imgelerseniz bakicaniz ki o yer kasiniyor.iste bu da cakra olayi.ancak meditasyon baska sey onu soyliyeyim bu arada.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

scorpia yazdı:ben yeteri kadar yalnızım ancak tam 5 tane çakram kapalı bunlardan ikisi taç ve kalp çakrası

sanıyorum istediğim sonucu almama engel olan sebeplardan biri de bu
"İnançlar başarıyı etkiler"

Eğer Çakralar kavramıyla ilgili çalışmalar yapıyorsanız ve Çakraların tıkalı olmasından dolayı başarılı olamadığınızı düşünüyorsanız Çakralarınıza yönelin ve onları her gün açık tutmak için çalışmalarda bulunun. Özellikle Kalp, 3. Göz ve Prana enerjisinin bedene yansımasını sağlayan Taç çakra üzerinde durun.
Yalnızlık tek başına asla başarı getirmez önemli olan yalnızlığı nasıl değerlendirdiğinizdir. Yalnızlık zihinsel dinginlik ve odaklanma açısından size büyük bir alt yapı hazırlar ancak bunu yeterince değerlendirebilmek bizlere kalıyor.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Kullanıcı avatarı
scorpia

Okunmamış mesaj gönderen scorpia »

sanıyorum fenomen çakra konusunda fikir aylığımız var bu konu derin bir mevzudur basite almamak gerek 5 yıldır ilgiliyim bu çakra ve aura olayıyla(sadece araştırma noktasında)

madde ötesi konular henüz türkiyede yeni yeni uyanıyor ama uzun yıllardır sovyetlerin daha çok güçlenme adına bu çalışmalara yöneldiğini ve özellikle kafkasyanın bu konuda manyetik enerjisi itibariyle önde olduğunu biliyorum ve okullarda ders olarak okutulduğundan haberim var ve oralarda kaynak bulmak ta çok kolay ama türkiyede kişide kitapta (madde ötesi çalışmalar konusunda)bulmak çok zordur 8yakın zamanda kolaylaştı)

benim sezgilerim vs güçlüdür tamamen doğal bir süreç söz konusu şayet bende bu tür çalışmalara kolay ulaşabilseydim bugün starda ki fenomen yarışmasında kesin olurdum
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

o proqramda olanlar illuzyonist ama bizim yapdigimiz kesinlikle beyin gucu .nedeni ise fenomen yarismasi bir cok ulkelerde yayinlandi.ve ben birini izledim. Turkiyedekini.ama otekilerin de arasdirdim .mesela bir cok genc kizlarin beyendiyi Doruk Ulgen yapdigi bir showsun size diyicem.boya silahiyla yapdigi show hepimizi hayretler icerisinde birakmisdi.sonrlar arasdirdim Almanyada Turkiyedekinden once yayinlanmisdi fenomen yarismasi.orada Farid adli birisi Dorukun yapdigi gosterinin aynisini yapmisdir.Bir kac zaman sonra Rusiyada basladi fenomen yarismasi ordada bir rus genci bu boya silahi showsunu yapdi.genelde gosterilerin hepsi ayni.Almanyada Vincent Raven Turkiyede Berk Eratay ve Rusiyadaki bir kes (ismini unutdum).simdi size bir link vericem.http://images.google.az/imgres?imgurl=h ... %26hl%3Daz .linkde Almanyadaki fenomen yarismasindan bazi videolar var. simdi o videolara bakarak Turkiyedeki fenomen yarismasindaklerle ayni oldugunu ve benim hakli oldugumu goreceksiniz.neyse birakalim biz kendimize bakalim calisalim ve becerelim.tesekkurler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Zas_Hazuna

Okunmamış mesaj gönderen Zas_Hazuna »

Bilgi için teşekkür ederim Ferdi Abi çok haklısın aynı hepsi ancak videolara erişilemiyor youtube kapalı :|
teLekineZi
assef

Okunmamış mesaj gönderen assef »

bu çakra konusuna siteden nerde ulasabilirm