Pozitif enerji yerine negatif enerjimi kullanmayı seçtim. Bildiğim kadarıyla negatif enerji kolay itaat etmeyen bir enerji türü. Pozitifi seçseydim ne olurdu? Faydaları/zararları ne olurdu? Negatifin faydaları/zararları nelerdir?
Negatif seçme nedenim; hayatımda bir çok kez ihanete uğramış olmam.
Son olarak; Psi wheel'imi bugün ilk defa negatif enerjimle döndürdüm :) Pozitif ile döndürememiştim hiç. Tabiki sizlerin yorumlarından faydalanarak bunu geliştirmek istiyorum.
Telekinezide negatif enerji
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Telekinezide negatif enerji
tek söz sölüyorum keskin sirke küpüne zarar verir:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
niye negatif seçtin elinden siyah psi balllar atıp millete hava mı atcan :D
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Seçim hakkının bulunduğu bişey değil bu.İçinde kötülük ve nefret varsa ve bundan rahatsız değilsen zaten istesende istemesende negatif enerjilisin.Ama eğer iyi olmak istiyosan ve içindeki öfke ve nefretten rahatsızsan ve bunları yoketmek için çabalıyosan o zaman pozitif enerjilisin demektir.Yann bunu senin düşünce yapın ve olmak isediğin iyi ve kötü belirler.Sen değil.Ama tabiki de keskinn sirke küpüne zarar.Atasözü pek etkili olmaz.Negatif enerji sadece enerji olarak kalmaz.Bir gün aynaya bakarsın ve bana ihanet edenlerden bir farkım varmı diye sorarsın kendine.Düşünürsün düşünürsün ama o ihanet edenlerden bir farkın kalmamıştır.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Az önce kendi halimde bir meditasyondaydım. Çıktım balkona, bağdaş kurup gözlerimi kapattım. Düşünmeye başladım ardından; pozitif enerjide, yüzüm gülecekti, olumsuz bir davranışım olmayacaktı.. Dedim ki kendi kendime; yol yakınken negatif enerjiyi içimden atayım pozitif bir insan olayım. Boşaltıyordum beynimi. Tamamen sessiz ve karanlık olanları sadece. Bir kaç dakika sonra dank etti kafama, acaba yüzümün güldüğü hangi anım var? Düşündüm düşündüm, fakat hiç bir yere varamadım. yaşadığım hayatta hiç doğru düzgün yüzüm gülmemişti çünkü.
..
Ayrıca element testinde su çıktı. Su ile aram gerçek anlamda iyidir. Havada yağmur bulutu görmessem dışarıya adımımı bile atmam zaten. Fakat yay burcuyum. Bu da ateş elementine denk geliyor.
Özelliklerim : Duygusal, içine kapanık, motive edici, kısacası içim kan ağlasa bile çevreme kahkahalar attırabilen birisiyim...
Böyle işte. Ne yapabilirim? ne yapacağım?
..
Ayrıca element testinde su çıktı. Su ile aram gerçek anlamda iyidir. Havada yağmur bulutu görmessem dışarıya adımımı bile atmam zaten. Fakat yay burcuyum. Bu da ateş elementine denk geliyor.
Özelliklerim : Duygusal, içine kapanık, motive edici, kısacası içim kan ağlasa bile çevreme kahkahalar attırabilen birisiyim...
Böyle işte. Ne yapabilirim? ne yapacağım?
-