Lisede İlk Gün Başımdan Geçen Olay......

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Lisede İlk Gün Başımdan Geçen Olay......

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Evet abiler ablalar bu yıl liseye başladım.....Liseye başlamamla birlikte ve öncesinde bazı olaylar da beraberinde geldi..Liseye başlamadan bi süre önce(Ne zaman gördüğümü tam olarak hatırlamıyorm:)) )bayan matematik hocasının bi konu anlattıgını görmüştüm tabi o zmnlar hangi sınıfta oldugumu bile bilmiyorm fakat o kadar ayrıntılı gördümki hocanın tahtanın ne tarafında durdugundan üstündekilerine hatta yüzüne kadar gördüğümü hatırlıyodm ve bu olay tam anlattıgım gibi okula başladıgım ilk gün herşeyiyle aynı olmak üzere gerçekleşti...Bu nasıl desem dejavu gibi bişey di bu aralar sıklıkla olmaya başladı bazen gözümü kapatıp biraz bekledikten sonra veya düşündükten sonra değişik yerler görüyorm ama fotograf karesi veya video gibi xD.. Galiba durugörü yeteneği mi açığa çıktı ne...Bunuda diğer alanlarla(TELekinezi ,telepati vs..)birlikte geliştirmeyi düşünüyorm..Bende bu yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim....Önerilerinzi veya düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.....
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

OROCHI69
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: Lisede İlk Gün Başımdan Geçen Olay......

Okunmamış mesaj gönderen OROCHI69 »

bnce duruöngörü yeteneği çıkmış geleceğin falcısısın :D
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Duruöngörü nası ya :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Fala inanma falsızda kalma :D Fal konusu tamamiyle düzmece o konudan bir sıyrılın derim ben.Bu yetenek televizyon ekranı gibi filan duru görü yeteneği evet sana göz kırpıyo.Ama tabi birden su yüzüne çıkması pek mümkün değil.Ama geliştirebilirsin.Hatta sana tavsiyem sadece durugörü üzerinde yoğunlaş.Telekinezi ve telepati ile hiç uğraşma.Çünkü hali hazırda olan bir yeteneği geliştirmek daha iyi olur senin için :)
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

ChaTLacK yazdı:Evet abiler ablalar bu yıl liseye başladım.....Liseye başlamamla birlikte ve öncesinde bazı olaylar da beraberinde geldi..Liseye başlamadan bi süre önce(Ne zaman gördüğümü tam olarak hatırlamıyorm:)) )bayan matematik hocasının bi konu anlattıgını görmüştüm tabi o zmnlar hangi sınıfta oldugumu bile bilmiyorm fakat o kadar ayrıntılı gördümki hocanın tahtanın ne tarafında durdugundan üstündekilerine hatta yüzüne kadar gördüğümü hatırlıyodm ve bu olay tam anlattıgım gibi okula başladıgım ilk gün herşeyiyle aynı olmak üzere gerçekleşti...Bu nasıl desem dejavu gibi bişey di bu aralar sıklıkla olmaya başladı bazen gözümü kapatıp biraz bekledikten sonra veya düşündükten sonra değişik yerler görüyorm ama fotograf karesi veya video gibi xD.. Galiba durugörü yeteneği mi açığa çıktı ne...Bunuda diğer alanlarla(TELekinezi ,telepati vs..)birlikte geliştirmeyi düşünüyorm..Bende bu yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim....Önerilerinzi veya düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.....
Ruhi hassasiyete göre hemen hemen herkeste farklı oranlarda görülen bir şeydir bu. Bedenimiz için sınırlar vardır ama Ruhumuz için bu sınırlar beden kadar geniş değildir. Rüyada veya ruhun zaman içinde geçmiş gelecek arasında gidip gelme özelliği vardır. Hatta bu durum bazılarında o kadar gözle görülür ki olacak olan olayları aynen veya bulanık bir şekilde görebilirler. Doğuştan geldiği gibi sonradan çalışılarak ta durugörü yeteneği adı altında geliştirilebilir. Tabi kontrol sağlanmazsa beraberinde katlanılmaz bir hayatı da beraberinde getirerek.
Aramak, güzel bir çabadır.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Gerçekten ben sırf kontrol etmekten korktuğum için durugörü ye başlayamadım zamanında.Gerçekten farzı misal kontrol edemiyorum diyelim gerçekten ne gibi şeyler görürüz ve psikolojimiz nasıl bir şekilde bozulabilir ?
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

UsTr yazdı:Fala inanma falsızda kalma :D Fal konusu tamamiyle düzmece o konudan bir sıyrılın derim ben.Bu yetenek televizyon ekranı gibi filan duru görü yeteneği evet sana göz kırpıyo.Ama tabi birden su yüzüne çıkması pek mümkün değil.Ama geliştirebilirsin.Hatta sana tavsiyem sadece durugörü üzerinde yoğunlaş.Telekinezi ve telepati ile hiç uğraşma.Çünkü hali hazırda olan bir yeteneği geliştirmek daha iyi olur senin için :)
Evet bende aslında öyle düşünüyodm fakat ilerde nelerle karşılaşacağımdan şüpheliyim .....Eğer kontrol edmezsem ne ile karşılaşacagımı bilmediğim için ne yapacagım konusunda kararsız kalıyorm..Veya ilerde istemediğim şeyleri görmekten hoşlanmayabilrm....
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

AkrepKral yazdı:
ChaTLacK yazdı:Evet abiler ablalar bu yıl liseye başladım.....Liseye başlamamla birlikte ve öncesinde bazı olaylar da beraberinde geldi..Liseye başlamadan bi süre önce(Ne zaman gördüğümü tam olarak hatırlamıyorm:)) )bayan matematik hocasının bi konu anlattıgını görmüştüm tabi o zmnlar hangi sınıfta oldugumu bile bilmiyorm fakat o kadar ayrıntılı gördümki hocanın tahtanın ne tarafında durdugundan üstündekilerine hatta yüzüne kadar gördüğümü hatırlıyodm ve bu olay tam anlattıgım gibi okula başladıgım ilk gün herşeyiyle aynı olmak üzere gerçekleşti...Bu nasıl desem dejavu gibi bişey di bu aralar sıklıkla olmaya başladı bazen gözümü kapatıp biraz bekledikten sonra veya düşündükten sonra değişik yerler görüyorm ama fotograf karesi veya video gibi xD.. Galiba durugörü yeteneği mi açığa çıktı ne...Bunuda diğer alanlarla(TELekinezi ,telepati vs..)birlikte geliştirmeyi düşünüyorm..Bende bu yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim....Önerilerinzi veya düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.....
Ruhi hassasiyete göre hemen hemen herkeste farklı oranlarda görülen bir şeydir bu. Bedenimiz için sınırlar vardır ama Ruhumuz için bu sınırlar beden kadar geniş değildir. Rüyada veya ruhun zaman içinde geçmiş gelecek arasında gidip gelme özelliği vardır. Hatta bu durum bazılarında o kadar gözle görülür ki olacak olan olayları aynen veya bulanık bir şekilde görebilirler. Doğuştan geldiği gibi sonradan çalışılarak ta durugörü yeteneği adı altında geliştirilebilir. Tabi kontrol sağlanmazsa beraberinde katlanılmaz bir hayatı da beraberinde getirerek.
Sayın AkrepKral yorumunz için teşekkür ederim bende sizin yazdıgınz gibi gelecekte nerlerle karşılaşacagımı bilmedigimden kararsız kaldım...Bunun yanında eğer gerçekten ben durugörü yapabilceksem geliştirmekte isterim gerçekten çok güzel bi deneyimdi benm için...Fakat kontrolsüz oldugunda fazlasıyla kötü yanlarının oldugunu düşünebiliyorz..
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Yorumlarınz için teşekkürler...
ALBERT EINSTEIN