başıma gelen tuhaf olay
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
başıma gelen tuhaf olay
Çok saçma birşey dahi olsa etkiledi beni nereye açıcağımı bilemediğim icin konuyu buraya açıyorum...
bir ara böyle bir forumda 3 harfilerden yardım alabilceğimizi yazmışlardı ama bi bedel gerektiğini bi gece bunu düşündüm ve kurt adamlara takıntılı bir insanım hani belki yok ama neyse pek inanmam ama hayranım içimden geçirdim böyle böyle olursa beni böyle yaparlar belki diye bi hayvanım vardı bi hamster biliyorum çok saçma onu alın beni kurt adam yapın diye iç geçirdim :D :D komedi dimi bende saçmaladığımı anlamıştım öylece onlarla konuşmak mümkün deil biliyorum çünki ama bi kaçgün sonra cimcimenin yanına gittiğimde kanlar içindeydi karnı ölmüş öylece yatıyodu tabii bunu geçirdikten hemen sonra olmadı bi 3 gün gibi bi süre ayrıca hemen anlamadım bunu geçirdiğimi hatırlamadm bi kaç gün sonra hatırladım zaten o gece kalbim sıkışmıştı sanki biri bastırmıştı dedim kalp krizi geçti felan sonra farkettim cimcimenin bu yüzden öldümü diye tuhaf yazıyo olabilirim korkuyorum yaş 15 saçmalıyorum farkındayım ama bu olanlar beni etkiledi ayrıca kurt adamlığın bir lanet olduğunu okudum korkuyorum belki bi bilen vardır diye yazdım açıklaya bilecek varmı ???
bir ara böyle bir forumda 3 harfilerden yardım alabilceğimizi yazmışlardı ama bi bedel gerektiğini bi gece bunu düşündüm ve kurt adamlara takıntılı bir insanım hani belki yok ama neyse pek inanmam ama hayranım içimden geçirdim böyle böyle olursa beni böyle yaparlar belki diye bi hayvanım vardı bi hamster biliyorum çok saçma onu alın beni kurt adam yapın diye iç geçirdim :D :D komedi dimi bende saçmaladığımı anlamıştım öylece onlarla konuşmak mümkün deil biliyorum çünki ama bi kaçgün sonra cimcimenin yanına gittiğimde kanlar içindeydi karnı ölmüş öylece yatıyodu tabii bunu geçirdikten hemen sonra olmadı bi 3 gün gibi bi süre ayrıca hemen anlamadım bunu geçirdiğimi hatırlamadm bi kaç gün sonra hatırladım zaten o gece kalbim sıkışmıştı sanki biri bastırmıştı dedim kalp krizi geçti felan sonra farkettim cimcimenin bu yüzden öldümü diye tuhaf yazıyo olabilirim korkuyorum yaş 15 saçmalıyorum farkındayım ama bu olanlar beni etkiledi ayrıca kurt adamlığın bir lanet olduğunu okudum korkuyorum belki bi bilen vardır diye yazdım açıklaya bilecek varmı ???
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: başıma gelen tuhaf olay
Çoğu kişi kurt adamlığı lanet olarak biliyo filmler sağolsun.Ama kuradamlığı isteyen birine lanetlenmiş denemez çünkü o istemiştir.Bide için rahatlasın diye söylüyorum cinlerin insanları kurt adama dönüştürme filan gibi yetenekleri yoktur. :)
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
ustr hergün onlarla konuştuğu için çok iyi bilir.........
bak kardeşim bu içinden geçirdigin sözler senin bilinçaltına girmiş ve seni negatif etkilediği gibi hayvanını da etkilemiştir.Hayvanların ruhsal becerileri çok yüksektir. Ve senin aklından geçenleri hatta iyimi kötü mü olduğunu anlarlar. Hayvanın bunu hissetmiş olabilir.Aranızda yakın bağ varsa. Onuda etkilemiş olabilirsin
bak kardeşim bu içinden geçirdigin sözler senin bilinçaltına girmiş ve seni negatif etkilediği gibi hayvanını da etkilemiştir.Hayvanların ruhsal becerileri çok yüksektir. Ve senin aklından geçenleri hatta iyimi kötü mü olduğunu anlarlar. Hayvanın bunu hissetmiş olabilir.Aranızda yakın bağ varsa. Onuda etkilemiş olabilirsin
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yeni Kullanıcı
İçime su serptiniz aynı zamandada onun için üzülüyorum neyse teşekkürler
-
- Yeni Kullanıcı
tamam güzel flood yapıyorum çünki yeniyim editleyemedim :D burda söylediğine göre kurt adam var dediğini çıkardım yani bilmiyorum olmayada bilir bilmiyosundur ama öyle bişi yazmışsınki :dUsTr yazdı:Çoğu kişi kurt adamlığı lanet olarak biliyo filmler sağolsun.Ama kuradamlığı isteyen birine lanetlenmiş denemez çünkü o istemiştir.Bide için rahatlasın diye söylüyorum cinlerin insanları kurt adama dönüştürme filan gibi yetenekleri yoktur. :)
- UsTr
Yok.Ben şahsen kurt adamların ve vampirlerin çizgi roman ve filmlerden öteye gitmediğini düşünüyorum.Yani onlar benim için yok.Ama cinler konusunda eminim.Sen istesen bile onlar sana etki edemez.Nasıl büyünün Allah izni olmadan etki etmeyeceğine inanan birinbe büyü işlemiyorsa aynı şekilde cinlerinde Allah tan üstün olmadığını kafana kazıyıp Allah'ın izni olmadıkça sana zarar veremeyeceklerini düşündüğün sürece cinler sana etki edemez.Çünkü sen Allah'ın izni olmadan hiçbişey bana bişey yapamaz diyerek ve buna inanarak aynı zamanda Allah'a sığınmış oluyosun.Zaten dediğim gibi cinlerin üstün özellikleri olup olmadığı kesin değil.Görülmeyen varlıklar sonuçta ne yapabildiklerini yada ne yapamadıklarını bilmiyoruz.Bide hadi farzedelim cinler kurban karşılığında sana o özellikleri verebiliyo.Ne gerek var onlara.Her ne kadar uçuk bir isteğin olsada cinlere kurban vermek ve onlardan dilek dilemek gibi saçma bir şey yapmak yerine Allah'a dua etsen daha iyi değil mi ? Bak ne olursa olsun.Her ne isteğin olursa olsun.cin denen varlıklarlardan bekleme.Onlar da senin gibi kul.En büyük olan kim ? Allah.Demek ki neymiş ? ne olursa olsun cinlerden dilek dilemek ve bişey beklemek gereksizmiş.Çünkü Allah hem bir karşılık beklemez.Hemde bütün isteklerini yerine getirebilecek güce sahiptir.Yani sen 3-5 tane aciz kula dilek dileyeceğine Allah'a dua etmen senin için daha hayırlısı olur.Unutma ne olursa olsun almadan veren tek varlık Allah tır...Scfops yazdı:tamam güzel flood yapıyorum çünki yeniyim editleyemedim :D burda söylediğine göre kurt adam var dediğini çıkardım yani bilmiyorum olmayada bilir bilmiyosundur ama öyle bişi yazmışsınki :dUsTr yazdı:Çoğu kişi kurt adamlığı lanet olarak biliyo filmler sağolsun.Ama kuradamlığı isteyen birine lanetlenmiş denemez çünkü o istemiştir.Bide için rahatlasın diye söylüyorum cinlerin insanları kurt adama dönüştürme filan gibi yetenekleri yoktur. :)
- turab
Cinler sen istesende etki edemez diye bir kural yok. Cin insana doğrudan musallat olmaz başka bir insan aracılığıyla olur. O insanda büyük ihtimal cin falan çağırmıştır.
Ve ayrıca vampir diye bir hastalık var . vucutlarındaki bir eksiklikten dolayı kan içme hissi duyuyorlar. o yüzden bu hastalığın adı vampir olmuştur. Aynı demir eksikliği olan çocukların demir şeyleri yalaması gibi
Ve ayrıca vampir diye bir hastalık var . vucutlarındaki bir eksiklikten dolayı kan içme hissi duyuyorlar. o yüzden bu hastalığın adı vampir olmuştur. Aynı demir eksikliği olan çocukların demir şeyleri yalaması gibi
uubam.com
- UsTr
Zaten vampirlerin varlığı hakkında ŞAHSEN tabirini kullandım.Cinler konusunda da ne kadar korkarsan ve kafanda onları ne kadar çok büyütürsen o kadar uğraşırlar BENCE.Bak dikkat BENCE diyorum.turab yazdı:Cinler sen istesende etki edemez diye bir kural yok. Cin insana doğrudan musallat olmaz başka bir insan aracılığıyla olur. O insanda büyük ihtimal cin falan çağırmıştır.
- turab
ben dediklerin yanlış demedim doğru
uubam.com
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
UsTr yazdı:Zaten vampirlerin varlığı hakkında ŞAHSEN tabirini kullandım.Cinler konusunda da ne kadar korkarsan ve kafanda onları ne kadar çok büyütürsen o kadar uğraşırlar BENCE.Bak dikkat BENCE diyorum.turab yazdı:Cinler sen istesende etki edemez diye bir kural yok. Cin insana doğrudan musallat olmaz başka bir insan aracılığıyla olur. O insanda büyük ihtimal cin falan çağırmıştır.
UsTr ye katılıyorum. Bizzat yaşadım ve UsTr nin dediğide doğru.
İMZA
-