Kendi tekniğinizi gelişitirin derken ne demek istiyorsunuz ?
- cihankpln
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kendi tekniğinizi gelişitirin derken ne demek istiyorsunuz ?
Arkadaşlar ben telekineziyle gerçekten çok uğraşıyorum fakat herkes kendi tekniğini oluştur diyo nasıl teknik , neyi kasdediyorsunuz teknik derken :S biri detaylı bir şekilde açıklıyabilirmi :S Mesela benim kendi tekniğim kağıdı siyah bir yerde düşünüyorum yani simsiyah arkaplan ve o kağıdın kenarını kesip orda tarıyorum yeşil renkle ve döndüğünü hayal ediyorum ama olmadı. Yeni bir teknik üretmek istiyorum lütfen yardımcı olun.
Telekinezi başarmadan inanmaktır. Ya inanıcaksın ya da hiç başlamıyacaksın.
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Re: Kendi tekniğinizi gelişitirin derken ne demek istiyorsunuz ?
Mesala psi-wheeli başka bir kişi elini hortum gibi düşün onun sayesınde donuyor diyor ya . Sen onu yapmıyorsun atla çekiliyormuş gibi düşünüyosun.
@Kuupa7
:DTelekinezistm yazdı:Mesala psi-wheeli başka bir kişi elini hortum gibi düşün onun sayesınde donuyor diyor ya . Sen onu yapmıyorsun atla çekiliyormuş gibi düşünüyosun.
- cihankpln
neye güldün ?Uchiha Sasuke yazdı::DTelekinezistm yazdı:Mesala psi-wheeli başka bir kişi elini hortum gibi düşün onun sayesınde donuyor diyor ya . Sen onu yapmıyorsun atla çekiliyormuş gibi düşünüyosun.
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Bak şimdi avuc icinin tam ortasında bir delik olduğunu düşün ve onun içinden çok şiddetli bir hava geldiğini düşün. o hava psi-wheeli döndürdüğünü düşün :D öle bişiler düşün :D
İMZA
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Kendi teknigini gelistire bilmen icin mantigi kavramalisin...yani whell-in kenarlarina elimi kotdum,doudure biliyorum,ben telekinesis-im demektense sunu yap:
Telekinezi cisimleri hareket ettirmektir...bunu basara bilmek icin ilk once kolay hareket ede bilecek cisimlerden baslamalisin...sonra cismin hareket ede bilmesini daha da zorlastirmalisin...mesela psi-whell nedir?iynenin ucundaki kagit parcasi...onu dondure biliyorsan bir kac gun sonra daha zor hareket eden bir duzen olusturmalisin...mesela:
iyne yerine kalin tel koya bilirsin...bu zaman ucu kalin oldugu icin kagit da zor doner ve onu hareket ettire bilmek icin daha cok enerji vermek zorunda kalirsin...yani spor gibi...once ellerini kollarini hareket ettirip isiniyorsun,daha sonraysa kosuyorsun,sonra sinav,sonra barfiks falan...veya bir kagit silindiri ip ile yukaridan asip hareket ettire bilirsin...tabi bunlar daha onceden bulunmus teknikler...sen daha cok calis,kendini gelistir...Bu kadar uzun biseyi okudugun icin tesekkur ederim :D
Telekinezi cisimleri hareket ettirmektir...bunu basara bilmek icin ilk once kolay hareket ede bilecek cisimlerden baslamalisin...sonra cismin hareket ede bilmesini daha da zorlastirmalisin...mesela psi-whell nedir?iynenin ucundaki kagit parcasi...onu dondure biliyorsan bir kac gun sonra daha zor hareket eden bir duzen olusturmalisin...mesela:
iyne yerine kalin tel koya bilirsin...bu zaman ucu kalin oldugu icin kagit da zor doner ve onu hareket ettire bilmek icin daha cok enerji vermek zorunda kalirsin...yani spor gibi...once ellerini kollarini hareket ettirip isiniyorsun,daha sonraysa kosuyorsun,sonra sinav,sonra barfiks falan...veya bir kagit silindiri ip ile yukaridan asip hareket ettire bilirsin...tabi bunlar daha onceden bulunmus teknikler...sen daha cok calis,kendini gelistir...Bu kadar uzun biseyi okudugun icin tesekkur ederim :D
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- cihankpln
asıl ben teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
- WiNNeR
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Başka bi teknik istiyorum bu teknik işe yaramıyo diyosun ama zaten hani ilk yapışta olcak bi teknik yok. Çalışa çalışa olur o kendini hangi teknikle rahat hissediyorsan onu kullan bence.
...UNUTMAYALIM Kİ ALLAH İSTEMESE HİÇBİRŞEY OLMAZDI...
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
bende teşekkür ederim banada yardımcı oldunuz :)
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 68 Aksaray
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
yhanks arkadaşlar çok yardımcı oludunuz ilk gnümde dönmedi bende denedim denedim bugün gine olmadı hiç nişey yapmadım kolay bişeymiş gibi düşündüm ne varki unu yapmak çok basit diyerek döndürdüm yakında videoda koyarim :D
-