Bişey Soracağım
-
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Bişey Soracağım
Arkadaşlarım bişey ilgimi çekti ve siz değerli kardeşlerime sormak istedim.Bi yöntem var bi adam bi adama kart seçtiriyo(iskambil)ve seçtiği kartı tahmin ediyo ve bir sayı tutmasını istiyo (renk.cisim vb...) onu tahmin ediyo ve biliyo .Bunlar Nasıl Oluyor ? ve Teknikleri varmıdır ?. varsa söyleyin yada araştırmam için bi isim verin yani bunlar nasıl mümkün oluyor tekniği neler ? nasıl geliştirilebilir.?
-
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Re: Bişey Soracağım
Lütfen Cevap Verirseniz
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- İletişim:
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Ben yeni bisey oyrendim...adama 4 kart veriyorum,kendisi karistiriyor,kendisi kart seciyor,sonra yine karistiriyor,sirayla kartlari geciriyor,kendi sectiyi kartin ustune gelince dur diyorum,dogru cikiyor :D
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Dikkat ettiyseniz o kartı söylemedn önce söylettrmek istediği sayı hakkında ufak konuşmalar geçer . Siz bununla ilgilenmediğinizi sanırsınız ama sen ilgilenmessin beynin ilgilenir . Manipılasyon .
@Kuupa7