bi sıkıntım var
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
bi sıkıntım var
ben şimdi odaklanıyorum ve dönüye ve döndüğünü görünce heycan basıyo ve duruyo ve bende baştan başlıyo ve bişey daha var ben sadece odaklanıp bekliyorum ve o bi sağa bi sola dönüp duruyo (dönüp duruyo derken çok hızlı deil yani sağa dönecekken durup 1 sn sonra sola dönmeye başlıyo ) kontrolu nasıl elime alabilirim 

- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: bi sıkıntım var
Whell cevirince boyle olur,ama olmuyor diye kendine guvenini kaybetme...asla... ! :D tamammi?daha baska teknikler var,sitede arayip bula bilirsin :)
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Yaptıkça Kontrol Etmeye Başlayacaksın :)
Allah Allah Her Konuda Aynısını Yazıp Duruyorum.Yoksa Hep Aynı Konular Mı Açılıyo Nedir Acaba :D
Allah Allah Her Konuda Aynısını Yazıp Duruyorum.Yoksa Hep Aynı Konular Mı Açılıyo Nedir Acaba :D
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
işşanlah dediğin gibi olurUchiha Sasuke yazdı:Yaptıkça Kontrol Etmeye Başlayacaksın
Allah Allah Her Konuda Aynısını Yazıp Duruyorum.Yoksa Hep Aynı Konular Mı Açılıyo Nedir Acaba
Zaman Alacak Hemen Kontrol Edeceksin Diye Bişey Yok Basamakları 2 Şer Çık 1 er Çıkma Bacağın Açılıyosa Çık 3 üde Zorla Ama 4 er Çok Zor Bide Merdiven Ne Kadar Uzun Ona Göre Mesafeni Ayarla :D Yani Günde 1 Saatle Hemen Olacak Diye Bişey Yok 2-3 Çalış. Kapak Yap..bk474 yazdı:işşanlah dediğin gibi olurUchiha Sasuke yazdı:Yaptıkça Kontrol Etmeye Başlayacaksın :)
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Olmadı Power Shoes al da çık.. :DUchiha Sasuke yazdı:Zaman Alacak Hemen Kontrol Edeceksin Diye Bişey Yok Basamakları 2 Şer Çık 1 er Çıkma Bacağın Açılıyosa Çık 3 üde Zorla Ama 4 er Çok Zor Bide Merdiven Ne Kadar Uzun Ona Göre Mesafeni Ayarla :D Yani Günde 1 Saatle Hemen Olacak Diye Bişey Yok 2-3 Çalış. Kapak Yap..bk474 yazdı:işşanlah dediğin gibi olurUchiha Sasuke yazdı:Yaptıkça Kontrol Etmeye Başlayacaksın :)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
O Ney La :D İnt. Baktım Şimdide Onla Direk Tepeye Çıkar Basamağa Gerek Yok :D
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Ya arkadaşımıza yardımcı olalımda nasıl olursa olsun..Ha bu arada çaktırma bende bilmiyodum ... :DUchiha Sasuke yazdı:O Ney La :D İnt. Baktım Şimdide Onla Direk Tepeye Çıkar Basamağa Gerek Yok :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
kardeşim bende de yön verme yorunu var ben sadece sağa çevirebiliyorum sola denediğimde biraz sola dönüyor duruyor ve tekrar sağa dönüyor
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim: