Astral ve Psi-Ball

Moderatör: Sai

tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Astral ve Psi-Ball

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

dün akşam astral için kendimi çok fena şartlamıştım . bayağı baharatlı bi çubuk kraker yiyip yattım. Yatmadan öcne sürekli ben çok susayacağım ve ordaki köşede duran suyu iççmeye gideceğim uyurken. dedim . Astralda ters dönme metodunu uyguladım kendimi dier tarafa baktığıma inandırdım. sonra tekrar normal şekilde baktığıma inandırınca el ve ayaklarımda bir tül kaldırışı gibi bir his oldu ve sanki tuhum ayrılıyordu bedenimden. so lel bileğime kdr sanki ayrıldı havada oynuyordu kendi kendine. sonra aha çıkıyorum dedim ve bu sefer hiç korkmuyodrum yapacağım diyordum. sonra birşey olmadı öyle kaldım saece. yattım. gece çok kez uyandım. baktım çok fena susamıştım fakat yürüyecek halim yoktu :S. kendimi şartladığımdan sürekli kakıp duruyordum. ilerlemeye çalışıyordum fakat ilerlemediğimi görünce tekrar uykuya dalıyordum. sabah uyndığımda önce orda duran yarım litrelik suyu içtim sonra 1 litrelik su içtim okuldan gelicnede b yarım litre daha su içtim :S. sanırım bu kendimi fazla susadığıma şartlanmamadan oldu fakat biri bana açıklayabilirmi bu astrala çıakrken nerelermizde nası lhisler oluyor???

Psi-Ball: bu gün farkına vardım. psi ball yapmaya çalışırken yoğunlaştırma metodunu kullanınca ( dünyadan enerji alıorm) ortaya gelince ellerim sıcak birşey hissediyoredum. sonra servisle okula giderken güneşten enerji almayı denedim. kendime bi yöntem buldu m: ben dimdik kendime bakıyorum ve çevremden kaendimede bulunan kırmızı enerjiyi atom modeli gibi etrafımda döndürüyorum. sonra elllerimi açıp o enerjiyi parmakalrda ortaya yoğunlaştırıyorum ve sarmal bir şekilde birleşiyorlar. peşinden güneş yanıma geliyo ve ellerimin üzerine koyuyo elleirni. enerji transferi yapıyor sanki . benim ellerime git gide kırmızılaşıyor ve büyüyor. gitgide büyüyor sonunda çok büyük oluyor ve düşündüğüm siyah uzaay ekranı komple kırmızı oluyor. gözlerimi açtım ve birde baktım ellerim yanıyo ço ksıcak ve terlemiş bayağı. bunu oklda denedim derste. biraz zor oldu hoca görmeden yapmak ama olsn :D . kitabımın üzerinde duran kaleme yaklaştırdım bunları yapıp elimi kalem aşağı yuvarlandı kitabın yokuşundan. fakat şüpheliyim benim elimi kitaba deydirdiğimden:D .

aslıdna biraz hikaye gibi oldu ama b iyandan bunların doğalmı bu işleri yaparken yoksa beceremediğimimi söyleyin diye böyle yazdım. psi ball daki sorum ise neden dünyanınkini alıyoruz bi arkadaşımda ellerini soğuk hissediyormuş bağaı soğuk ateşe getirsen sopukluğu gitmez diyo tabi ben hala tam oalrak ball ı oluşturamadığımı düşünüyorum fakt elerim terlemişti bayağı ve bu gün astral sonrası çok yorgunken güneşin enerjisini aldığımı düşününce çok dinç oldum bi anda ve suratımda şapşal bi gülümseme oldu sürekli :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Astral ve Psi-Ball

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

astral seyahat çıkışında yürüme hissi oluşur.. vücudundan garip sesler çıkar.. tabi bunlar herkeste olmaz ve duyulan sesler herkeste aynı olmayabilir..
::Welcome to home Bruce::
tes1907

yab ende sanki üsütmde bi perde kalkar giib oldu ama onla yetindi vücudum dvm gelseydi keke artık korkmuyorum daa :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

korkacak bir şey yok.. astraldan kimseye zarar gelmez .. :)
tes1907

psi ball konusunda ne dyeceksinmiz güneşlemi devm edeyim dünyayalmı ???

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

sana en uygun gelen şeyle..
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

yürüme değil uçma hissi oluşur çünkü kendini çok hafif hissedersin

hem astralde kimseye zarar gelmlez die bişi yok daha geçen sen dedinya cin felan var die
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

zaza54 yazdı:yürüme değil uçma hissi oluşur çünkü kendini çok hafif hissedersin

hem astralde kimseye zarar gelmlez die bişi yok daha geçen sen dedinya cin felan var die

hmm multiyle beraber seninde kuyruğun kısılmış heralde fıstık.. bir kere şunu bil: astralde herkesin başına aynı şeyler gelmez tamam mı abim.. ikincisi cin yoktur demedim ama onlardan zarar gelmez tamam mı abisi?
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

başka bir sorun var mı abisinin bi tanesi?
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

var cin öyle bir çarparkiiiii ABİSİ :twisted: