OKUMADAN OLMAZ !!
- Derta
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
OKUMADAN OLMAZ !!
Selamlar öncelikle son zamanlarda (hehe sadece şakaydı ben yeni üyeyim) herkes yok psi ball atamıyorum yok psi ball şöyle mi yapılır arkadaşımınki böyle onda oluyomuşta bende niye yok vay efendim bunun şunun faydası ne gibi şeyler görüyorum arkadaşlar tamam iyi hoş başlıyorsunuz ama bu bir oyun değil ben sana burdan ne söylersem söyliyim psi ball atamazsın (zaten psi-ball atılmaz sadece enerjiyi kullanarak telekinezi yaparsın onada psi-ball atmak adını takmışlar) sonra dönüp diyorlarki e ben bu psi-wheel i çevirdim ustayım artık o işte sırada ne var ? arkadaşım sırada bir şey yok okumadan kaynak edinmeden psi-wheelden ileri gidemezsin ha ben gidiyorum geçen pyrokinezi yaptımda psi-ball attımda falan dersen kendini kandırırsın işin büyüsü biter alt dallar,elementler,psi-ball gibi aktiviteler chi-çakra-meditasyon-gevşeme-nefes-kendini hipnotize etmek gibi temel bilgiler olmadan yapılmaz çok çok 3-4 ay ugras psi-ball yap bende diyorum psi-ball ı kontrol edince element seçebilirsin diye ama insanların hadi ben artık aerokineziye başlıyım yada pyrokinezi daha kolaymış gibi hemen atlıyacağını tahmin etmemiştim mesela ben genel basit teknikleri içeren bir kitap ve başlı başına aerokinezi yi konu alan bi kitap okudum hatta kitabın adını veriyim :Pratik Tekniklerle Ruhsal Güçlerinizi Geliştirin yazarı:Metin Oktay Albasan Aerokinezi kitabım elimde değil onu trabzonda bi arkadaşıma bırakmıştım ama temel aerokinezi gibi bi adı olması lazım neyse konuya dönelim nasıl şimdi KPSS ye hazırlanırken elinde bir kaynak varsa nasıl elinde bir Matematik bir geometri kitabı varsa Bu konuyla ilgilide kitap alacaksın mesela her D&R marketinin parapsikoloji yeri var olmadı görevliye kitap adını verin hemen bulsun (konudan saptım farkındayım) söyleyeceğim odur ki siz eğer kitap okumadan kalkıp kendinizi psi-ball ı kontrol ettiğinize element kontrol ettiğinize inandırırsanız yapamazsınız bide şöyle bir şey duydum arkadaşlarımdan umarım burada yoktur ben hem aerokinezi hem pyrokinezi hemde hydrokinezi yapıyorum falan gibi... arkadaşlar sadece 1 element e çalışabilirsiniz demiyim demiyim diyorum ama kimse burda avatar değil her elementin çalışma şekli farklıdır hepsine aynı anda çalışılmaz umarım inancınızı kırmadan durumu özetlemişimdir lütfen devam edecek olanlar ilerletmeye kararlıyım diyenler bi kitap alsın okusun önerdiğim kitapta telekineziden durugörüye hipnotizeden astral seyahat ve nefes tekniklerine bir sürü konu var lütfen kitapsız olmaz bu iş
Cesaretle dolu bir insan, inançla dolu bir insandır.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: OKUMADAN OLMAZ !!
element seçimi nedir abi ya. hem sizin yaptığınız yok aerokinezi yok pyrokinezi bunlar telekinezidir zaten.
pixies forever <3<3
- Derta
elemental telekinezi diyelim ozaman ben zaten elemental telekinezi diyorumda yani 2 yıl önce başka bi forumda öyle öğrendim burda böyle denildiği için öyle dedim :D
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
ozina yazdı:element seçimi nedir abi ya. hem sizin yaptığınız yok aerokinezi yok pyrokinezi bunlar telekinezidir zaten.
Aslı şöyle düşün tamam telekinezi hepsi fakat hepsi ayrı. yani sen şimdi niye çalışmak istiyorsun ? meslek edinmek için. çalışırsan her türlü mesleği elde edersin. ama bunun yanında araştırma yapıp sadece o yönde geliştirirsin. örneğin biyoloji bilimini araştırıp mikroskop alırsan eve küçük canlıları inceleyip bilgi edinirsin bu sayede kazanımın büyük olur.
İşte amaç budur aslında. Biz Ateş çalışmaları verdiğimizde sadece ateşle olmak onu tanımak için çalışırız. sürekli onla vakit geçiririz ki beynimize o yerleşir. Hatta ferdi abide diyordu ben cisimlere çalışmıyorum dokunmadan dövüş ve reiki çalışıyorum diye. cisimler sonu olmayan bir yol diyor. yani burdan çıkacak sonuç çalışma 'stillerinin' farklı olması. yoksa alayı telekinezi

uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
tamam telekinezi de öyle bi anlatıyonuz ki sanki ateşe yönvermek bambaşka bi boyut
pixies forever <3<3
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Geçen açtığım konuda da söylemiştim yine söylüyorum. Mantık aynı hepsinde. Maddeye fiziksel etki yapmadan etki etmek. Bahsettiğin şeylerde sadece telekineziyle yapabileceğimiz şeylerin isimlendirilmiş hali. Hepsinin babası telekinezi işte.
- Derta
herkes aynı şeyi söylediği halde neden tartışıyoruz ?
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Acemi bi arkadaş gelip bizim savunduğumuz ama burda söylemediğimiz soruları gelip sormasın diye.
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran