Merhaba gençler benim dün ilk denememdi yatağa uzandım saat 23 civarıydı yatmadan önce astralla ilgili en az 50-60 konu okudum

dediklerinin hesini yaptım : sırtüstü yattım, gözlerimi kapadım göz kapaklarımın arkasındaki sıyahlığa odaklandım ve bacaklarımın ve ellerimin yavaş yavaş uyuşmaya başladığını hissettim ama o siyah yerde bi türlü beyaz bi ışık fln göremedim

aynı gece 3 kere denedim ama hiçbirinde yapamadım ... herneyse bugün nette astral seyahate geçmek için melodiler buldum onları dinledim gözlerimi kapatıp bacaklarım göbek başlangıcınaa kadar uyuştu, kollarım dirseklere kadar uyuştu kalbim çok hızlı atmaya başladı kendimi uçuyormuş gibi imaje ettim kendime yukarıdan bakıyormuş gibi imaje ettim beynim uyuştu uykum geldi bayılacak hale geldim ama hiç birşey olmadı

kendimi kaldıramaz hale geldim sanki birden çok ağırlaşmış gibiydim ve çok yorulduğumu hissettim kolumu kaldırınca sanki bundan önce 30-40 kere halter kardırmış gibiydim ama astrala bir türlü giremedim yardımcı olursanız çok sevinirim. buraya kadar okuyan bütün arkadaşlara teşekkürler.......