Enerji Kaydırma
- Bru-x
Enerji Kaydırma
Enerji düşünce ile hareket ettirilebilir. Bir noktaya odaklanabilir. Nesnelere yönlendirilip etki ettirilenilir. Telekinezi bu temeller üzerine kuruludur.
İşe Enerji kaydırmayla başlamak çoğu zaman daha iyidir.
Oturun derin bir kaç nefes alın son nefesle gözlerinizi kapatın. Zihninize dönün. Tüm bedeninizde var olaran enerjiye odaklanın. İstediğinizde beyninizden tüm bedeninize daha yoğun bir şekilde gönderebildiğiniz enerjiye odaklanın. Buna tüm bedeninizin karıncalanmaya başladığını hissedinceye kadar devam edin.
Sonra tüm dikkatinizi sağ (Solak olanlar sol elde olabilir sınır yoktur) elinize verin, enerjinin sağ elinizde yoğunlaştığını ve parmak uçlarından başlayarak elinizin yoğun bir şekilde karıncalanmaya başladığını hissedinceye kadar bu yoğunlaşmaya devam edin. Bu sırada elinizin rahar olması ve hiçbir şekilde zorlanmaması lazım. Bir masa başında oturarak ellerinizi masaya uzatarak veya bağdaş kurup ellerinizi dizlerinizden aşağı doğru salarak yapabilirisiniz. Odaklanmadaki fark iki elinizde birden karıncalanma hissetmemek yalnızca odaklandığınız elinizde karıncalanma hissetmektir.
İlk zamanlar biraz alıştırma gerekecektir. Bir süre sonra bunu yalnızca düşünmeniz yeterli olacaktır. Şu an benim yazarken dahi omuzlarımdan başlayarak bileklerimin ve ellerimin kaşıma gereği duyacak kadar karıncalanması gibi. Bu çalışmayı yaparken beyninizden elinize doğru enerjinin aktığını ve elinizde yoğun bir akımın biriktiğini ve elinizin parıldadığını düşünebilirsiniz (Düşünmek zaten olması demektir. Ne kadar güçlü düşünüp bu düşünceyi ne kadar reele dökmenizle bağlantılıdır. Deneme yapmayın, acaba olur mu demeyin yani kısacası saçmalamayın istiyorsanız olur, denerseniz denemiş olursunuz)
Bir süre sonra zihnen hazır hale geldiğinizde ister ellerinizdeki enerjiyi kullanın, isterseniz başkasına iletin, isterseniz üşüyen ayaklarınızı ısıtın ister baş ağrınızı topraklayın. (İleride ayrıntılı olarak anlatırız)
Oturun derin bir kaç nefes alın son nefesle gözlerinizi kapatın. Zihninize dönün. Tüm bedeninizde var olaran enerjiye odaklanın. İstediğinizde beyninizden tüm bedeninize daha yoğun bir şekilde gönderebildiğiniz enerjiye odaklanın. Buna tüm bedeninizin karıncalanmaya başladığını hissedinceye kadar devam edin.
Sonra tüm dikkatinizi sağ (Solak olanlar sol elde olabilir sınır yoktur) elinize verin, enerjinin sağ elinizde yoğunlaştığını ve parmak uçlarından başlayarak elinizin yoğun bir şekilde karıncalanmaya başladığını hissedinceye kadar bu yoğunlaşmaya devam edin. Bu sırada elinizin rahar olması ve hiçbir şekilde zorlanmaması lazım. Bir masa başında oturarak ellerinizi masaya uzatarak veya bağdaş kurup ellerinizi dizlerinizden aşağı doğru salarak yapabilirisiniz. Odaklanmadaki fark iki elinizde birden karıncalanma hissetmemek yalnızca odaklandığınız elinizde karıncalanma hissetmektir.
İlk zamanlar biraz alıştırma gerekecektir. Bir süre sonra bunu yalnızca düşünmeniz yeterli olacaktır. Şu an benim yazarken dahi omuzlarımdan başlayarak bileklerimin ve ellerimin kaşıma gereği duyacak kadar karıncalanması gibi. Bu çalışmayı yaparken beyninizden elinize doğru enerjinin aktığını ve elinizde yoğun bir akımın biriktiğini ve elinizin parıldadığını düşünebilirsiniz (Düşünmek zaten olması demektir. Ne kadar güçlü düşünüp bu düşünceyi ne kadar reele dökmenizle bağlantılıdır. Deneme yapmayın, acaba olur mu demeyin yani kısacası saçmalamayın istiyorsanız olur, denerseniz denemiş olursunuz)
Bir süre sonra zihnen hazır hale geldiğinizde ister ellerinizdeki enerjiyi kullanın, isterseniz başkasına iletin, isterseniz üşüyen ayaklarınızı ısıtın ister baş ağrınızı topraklayın. (İleride ayrıntılı olarak anlatırız)
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
- Bru-x
Re: Enerji Kaydırma
Bir kaç deneme sonrasında yoğunlaştığınız elinizin üzerinde diğer elinizi hafifçe gezdirin, Diğer elinizle yoğunlaştığınız elinizde enerjinizi istediğiniz gibi hareket ettirebileceksiniz.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
-
2 haftadır denememe rağmen olmuyor ancak size o sırada ne düşündüğümü söyleyebilirim ortamdan gelen sesleri duymamaya çalışırken dahada duyuyorum ve konsantrasyon sadece bakmakmı o cisme diyorum elimle hareket ederken hep gözüm elime kayıyor hiçbirşey düşünmemek ise mümkün değil hiçbirşey düşünmemeyi düşünsem bile yine birşey düşünüyorum ve son olarak konsantre olmayı anlatırmısınız????
- Bru-x
-
saol tüm bilgiler için teşekkürler..Bir de ben bu forumu daha dün buldum ve girdim çok iyi yapmışım ..Bu mesajları yazan arkadaşlara da teşekkür ediyorum tekrar iyi çalışmalar

Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
-
Bru-x yazdı:Enerji düşünce ile hareket ettirilebilir. Bir noktaya odaklanabilir. Nesnelere yönlendirilip etki ettirilenilir. Telekinezi bu temeller üzerine kuruludur.
Çok güzel anlatmışsınız kafama takılan bişey var elimize doğru akan enerjiyi beyinde hayal edecez demişsiniz ya acaba bu enerjinin beynin neresinde meydana geldiğini hayal edeceğiz bütün kafamızdami yoksa alın ortasındamı siz nasıl hayal ediyorsunuz birraz açıklama yaparsanız sevinirim..
- iynx
aslında beynin temel bölgesi olan corpus callosum ve pineal bez civarı ( nasırlı cisim diyede tabir edilen beynin en özel bölgesinde dir bunlar) enerji çalışmaları için inanılmaz bir odak noktasıdır.. 3. göz de epifiz bezi hizasındadır.
-
iynx tşkler ..Yani enerjinin alın bölgemizde hatta birazda gerisinde mi şekkillendireceğiz.Ben enerjiyi hayal ettiğimde başımın üst kısmıyan ve arkalar hariç ısınıyor hafifa tatlı bir ağırlık oluşuyor acaba doğru yoldamıyım oluşan neerji nasıl bir enerjidir eğer doğru yoldaysam bu enerjiyi nasıl kontrol edeceğim kafam karıştı buna benzer tecrübesi olan arkadaşlarım varsa burada paylaşımda ve tavsiyelerde bulunurlarsa büyük memnuniyet duyacağım..
- iynx
bak en kolayı enerjiyi tüm vücuduna beyninden yayılırcasına hissedip, ellerinde toplamaktır.. beyninden hayatın kendisi kadar güçlü bi enerjinin tüm vücuda yayıldığını hayal et..tüm vücudun etkilenince enerjiyi ellerinde topla.. daha rahat olur..
-
İynex bu enerji çıkışında kafam karışıyor enerjiyi hayal ettiğimde kafamın içinde kırmızı bazen beyaz bir ışık kümesi hayali geliyor böyle özel bir renk atamak doğrumu sizde de bunlar oluyormu neden bu enerjiye renk verme ihtiyacı doğuyor içimde buradaki enerji çıkışını yapabilsem geriye sade güçlü bir konsantre ile enerjiyi vücutta haraket etme işi kalıyor ama ben ilk çıkışı yapamıyorum enerjiyi doğru yerde doğru renkte ve özelllikte hayal edemiyorum içimde vesvese oluşuyor enerjiyi hayal etme biçimin yanlış diye..
-