Başka Varlıklardan Nasıl Korunulur ?

Moderatör: Sai

Uchiha Sasuke

Başka Varlıklardan Nasıl Korunulur ?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Başka Varlıklardan Nasıl korunulacağını Bilen Var Mı ? Yanımdan Bile Geçmesin.Cevşen Takıcamda Başka Ne Yapmam Lazım Yardım Eder Misiniz ?
AkrepKral Ve ustr Sizden Bekliyorum Özellikle. :)

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Başka Varlıklardan Nasıl Korunulur ?

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Sen onlara bulasmazsan onlar sana hic bisey yapamaz...Allah korusun cok kotu sonuclari vardir...ozellikle de mucize gorucem falan diye aynada majikal denemeler falan yapmaya calisma!ya da kan ile buyu yapma!
benim fikrim bu...ama daha derin bilgi istersen birilerine sora bilirim...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Bak ben bu konuda pek de bilgili olmasamda bence hiç düşünme böyle şeyler kafana takma yoksa iyice kötü olursun gerçekten başka varlıklar bulaşmasada halisülasyon görmekten kafayı bulursun yani..:))
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Uchiha Sasuke

ChaTLacK yazdı:Bak ben bu konuda pek de bilgili olmasamda bence hiç düşünme böyle şeyler kafana takma yoksa iyice kötü olursun gerçekten başka varlıklar bulaşmasada halisülasyon görmekten kafayı bulursun yani..:))
bende kafa yok ki :)
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

Auran ne kadar guclu olursa o kadar karsilarinda guclu olursun...Varliklardan korunma yontemleri farkli turde vardir...Mesela Havas ile yapabilirsin,ama bu cok agir bir ilmdir...! gerekli dualarla kendini koruya bilirsin...Cunki,bildiyimiz gibi bunlar baska boyuttadirlar ve onlara sozlerle ve muskalarla veya bunun gibi baska seylerle korkutup kacira biliriz...sopayla falan kovamayiz yani...:D
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

Uchiha Sasuke

Lord_of_Hackland yazdı:Auran ne kadar guclu olursa o kadar karsilarinda guclu olursun...Varliklardan korunma yontemleri farkli turde vardir...Mesela Havas ile yapabilirsin,ama bu cok agir bir ilmdir...! gerekli dualarla kendini koruya bilirsin...Cunki,bildiyimiz gibi bunlar baska boyuttadirlar ve onlara sozlerle ve muskalarla veya bunun gibi baska seylerle korkutup kacira biliriz...sopayla falan kovamayiz yani...:D
ben psikloloğa gidiyorum psikolojim bozuk deliyim ben :D yani acayip birşeyim saçma sapan düşünceler var beynimde o yüzdende psikoloğa gidiyorum dolayısıyla auram zayıf olabilir
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

Biliyorum...ama aura ile psikoloji baska seylerdir sanirim... :D

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Bak madem sende kafa yok o zmn ne yap biliyomusun iyice böyle şeyler düşün kafanı (olmayan kafanı :D)iyice boz yani bana göre bi süre sonra bunlara gülüp geçeceksin ;)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Lord_of_Hackland yazdı:Biliyorum...ama aura ile psikoloji baska seylerdir sanirim... :D
Bu aura ne oluyo neye yarıyo..
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

düşünceler aurayı etkiler
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..