Telekinezi sorusu

Moderatör: Sai

Kilitli
dokimoki
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi sorusu

Okunmamış mesaj gönderen dokimoki »

binlerce üyesi var bu forumun simdi lafa gelince 10 kisiden 8 i telekinezide usta ya allahın adını veriyorum içinde 1 gram allah korkusu olan doğruyu söylesin gerçekden becerebilen varmı ? yardıma ihtiyacım var

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Telekinezi sorusu

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Kardeş sende her önüne gelene inanma bak mesela eski konuları oku kimin ne oldugunu az biraz anlarsın
Ayrıca sorununu yaz buraya yardımcı olabilcek herkes yardımcı olmaya çalışacaktır ama önce yardım istedign konuyu biraz araştır ondan sonra varsa bi problemin elimizden geleni yaparız...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
dokimoki

Usta aslında derdim su yüzlerce teknik yazmıslar her birini denemeye kalksam 20 25 senem gider herhalde hepsini uzun süre deniyeceğim i,çin :D gerçekden benim işime yarıyacak teknikler bilen arkadaşların o teknikleri vermesini istiyorum ben
Kullanıcı avatarı
WaterLord
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen WaterLord »

Herşey beyinde biter arkadaşım ben suyu istediğim gibi kullanırım ama sen görmek istemezsin veya sende görürsün ama aslında su yoktur anladınmı ?
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Sen sorununu söylersin bizde yardımcı olmaya çalışırız. Başkalarının yapıp yapamadığı seni ilgilendirmesin. Ve evet becerebilyoruZ. Telekinezi'yi o kadar gözünde büyütme. Çok zor bişey değil.

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu

Okunmamış mesaj gönderen turab »

bu soruya cevap yazılması çok saçma. Siz milletin uşağı falan değilsiniz araştırmadan çıkıp gelen birine cevap vermek çok yanlış. biz nasıl becerdiysek öyle yapın.

Ayrıca bu site 10 kişiden 8 i değil 10 kişiden 0 'ı yapabiliyor
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
dokimoki

Bir küfredip kovmadığın kaldı turab teşekkürler senin ileti sayın kadar teknik araştırdım foruma yeni kayıt olduğuma bakma başka hesabımda vardı benim hangi teknikk işe yarar bunu soruyorum. ayrıca 3 5 ordan burdan topladıgın bilginle geçiniyorsun eminim bana yaptıgına dair somut kanıt göster 2.5 milyar telefon param var ****
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

dokimoki hiçkimse sana birşey kanıtlamak zorunda değil. Ve haklı. 10 kişiden 0 ile 1 arası kişi yapabiliyor. Bu forumun 10 binden fazla üyesi var ve yapabilen toplasan 50 kişi EN FAZLA. VE Telekinezi hakkında biraz bilgin olsaydı Telekinezi'de teknik olmadığını, herşeyin inanmak ve istemekte bittiğini bilirdin. Lütfen daha fazla polemik yaratma. Burda gelip böyle konuşamazsın. Ama ben kefilim turab yapabiliyor bunu da herkes bilsin. O böyle gelip burda atıp tutacak biri değil. Hemde onun alanı Telekinezi'de değil. Tartışmaya girdiğin kişiler hakkında biraz bilgi edin ilk önce.
dokimoki

Ya bırakın aga ne fenoman olursa herkez ona gidiyor pek inancımda kalmadı zaten herkez iyiyim iyiyim diye konusuyor buranın doğukan diye moderatörü bile vardı eskiden hırsızın tekiydi oyun hesaplarımı soymuştu kanıtı var resimde yüklerim isterseniz sözde herkez biliyor zaten tamam hepiniz haklısınız farkedildiniz gereksiz bir işmiş kaç günümü boşa harcadım
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

dokimoki yazdı:Ya bırakın aga ne fenoman olursa herkez ona gidiyor pek inancımda kalmadı zaten herkez iyiyim iyiyim diye konusuyor buranın doğukan diye moderatörü bile vardı eskiden hırsızın tekiydi oyun hesaplarımı soymuştu kanıtı var resimde yüklerim isterseniz sözde herkez biliyor zaten tamam hepiniz haklısınız farkedildiniz gereksiz bir işmiş kaç günümü boşa harcadım
Aynen kardeşm çok haklısın farkettin bizi gerçekten çok gereksiz bir işmiş(Bütün Günümüzü Sana Harcadık...)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Kilitli