PSİ WELL KESİN SONUCA GÖTÜREN DENENMİŞ ÖNERİLER

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
msttpts
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

PSİ WELL KESİN SONUCA GÖTÜREN DENENMİŞ ÖNERİLER

Okunmamış mesaj gönderen msttpts »

bakıyorum bakıyorum dönmüyor diyenler mutlaka bu şekilde çalışın 7 kişide denedim dalga geçenler akşama kadar psi ile uğraşıyor...
(Babam odaya gelip psi ye bi bakarak fırıldak gibi döndürdü 54 yaşında adam,gençken çok uğraştım dedi)yani hız kişiye göre,BEN BİR HAFTALIĞIM ŞU AN PSİYİ BAŞKA ODADAN GÖRMEDEN ÇEVİRİYORUM HEMDE İSTEDİĞİM YÖNE,SİLGİ FIRLATABİLİYORUM...

1- İLK BAŞLAYANLAR PSİ WELL İ KESİNLİKLE KAĞITTAN DEĞİL ALEMİNYUM FOLYOYLA YAPSINLAR ( Büyük marketlerde rulo halinde satılıyor 5-10 tl bişey)

2-PSİ Yİ KARE ŞEKLİNDEN BİR PARMAK FAZLACA DİKDÖRTKEN OLARAK KESİN VE KENARDAN BİRKER KATLAYIP İĞNENİN ÜZERİNE ORTALAYIN,YANİ KARE FOLYOYU + ŞEKLİNDE KATLAMAYIN | ŞEKLİNDE OLSUN

3-PSİNİN BÜYÜKLÜĞÜ AVUÇ İÇİ KADAR OLUCAK KÜÇÜK YAPIYIM DAHA KOLAY MANTIĞI YANLIŞ ENERJİ BİRİKMİYOR KÜÇÜK OLURSA

4-BEN ŞU AN BAKARAK ÇEVİRİYORUM AMA İLK BAŞTA ELLERİNİZİN PARMAKLARI AÇIK OLSUN,ENERJİYİ TAM HİSSEDİNCE KAPATIN PARMAKLARI

5-KONSANTRE OLURKEN SAKIN SIKMAYIN ÖYLE AVCUNUZU HADİ LAAN DÖNN TRİBİNE GİRMEYİN,UNUTMAYIN TAMAMEN ZİHİN RAHAT,SANKİ SİZİN Bİ UZVUNUZMUŞ DÖNMEK ZORUNDAYMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜN,O SİZE MAHKUM GİBİ

6-BEN ÇEVİRİRKEN SESLİ KOMUT VERİYORUM AYNI ANDA BU MOTİVE VE KONSANTRASYON İÇİN ÇOK İYİ,MESELA BAKARKEN SAĞA DÖNÜYOSA SOL SOLA DİYE KOMUT VERİYORUM SANKİ BENİM HAYVANIMMIŞ MECBURMUŞ GİBİ BUNU MUTLAKA YAPIN AMA KENDİNİZİ SIKMADAN

ALINTI DEĞİLDİR VE İŞE YARIYOR KIBILDATAMAYANLARDA BİLE İŞE YARADI,GECE GECE YATAĞIMA UZANIP CEPTEN YAZDIM Bİ TEŞEKKÜRÜ HOR GÖRMEYİN

No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: PSİ WELL KESİN SONUCA GÖTÜREN DENENMİŞ ÖNERİLER

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

tessekkur ederim arkidis ama bunun neye katkisi olacak yani bunu yapinca bir kac kez duzenli calisinca nesneleri hareket ettirebilcekmiyiz
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
Maximum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

msttpts yazdı:bakıyorum bakıyorum dönmüyor diyenler mutlaka bu şekilde çalışın 7 kişide denedim dalga geçenler akşama kadar psi ile uğraşıyor...
(Babam odaya gelip psi ye bi bakarak fırıldak gibi döndürdü 54 yaşında adam,gençken çok uğraştım dedi)yani hız kişiye göre,BEN BİR HAFTALIĞIM ŞU AN PSİYİ BAŞKA ODADAN GÖRMEDEN ÇEVİRİYORUM HEMDE İSTEDİĞİM YÖNE,SİLGİ FIRLATABİLİYORUM...

1- İLK BAŞLAYANLAR PSİ WELL İ KESİNLİKLE KAĞITTAN DEĞİL ALEMİNYUM FOLYOYLA YAPSINLAR ( Büyük marketlerde rulo halinde satılıyor 5-10 tl bişey)

2-PSİ Yİ KARE ŞEKLİNDEN BİR PARMAK FAZLACA DİKDÖRTKEN OLARAK KESİN VE KENARDAN BİRKER KATLAYIP İĞNENİN ÜZERİNE ORTALAYIN,YANİ KARE FOLYOYU + ŞEKLİNDE KATLAMAYIN | ŞEKLİNDE OLSUN

3-PSİNİN BÜYÜKLÜĞÜ AVUÇ İÇİ KADAR OLUCAK KÜÇÜK YAPIYIM DAHA KOLAY MANTIĞI YANLIŞ ENERJİ BİRİKMİYOR KÜÇÜK OLURSA

4-BEN ŞU AN BAKARAK ÇEVİRİYORUM AMA İLK BAŞTA ELLERİNİZİN PARMAKLARI AÇIK OLSUN,ENERJİYİ TAM HİSSEDİNCE KAPATIN PARMAKLARI

5-KONSANTRE OLURKEN SAKIN SIKMAYIN ÖYLE AVCUNUZU HADİ LAAN DÖNN TRİBİNE GİRMEYİN,UNUTMAYIN TAMAMEN ZİHİN RAHAT,SANKİ SİZİN Bİ UZVUNUZMUŞ DÖNMEK ZORUNDAYMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜN,O SİZE MAHKUM GİBİ

6-BEN ÇEVİRİRKEN SESLİ KOMUT VERİYORUM AYNI ANDA BU MOTİVE VE KONSANTRASYON İÇİN ÇOK İYİ,MESELA BAKARKEN SAĞA DÖNÜYOSA SOL SOLA DİYE KOMUT VERİYORUM SANKİ BENİM HAYVANIMMIŞ MECBURMUŞ GİBİ BUNU MUTLAKA YAPIN AMA KENDİNİZİ SIKMADAN

ALINTI DEĞİLDİR VE İŞE YARIYOR KIBILDATAMAYANLARDA BİLE İŞE YARADI,GECE GECE YATAĞIMA UZANIP CEPTEN YAZDIM Bİ TEŞEKKÜRÜ HOR GÖRMEYİN
Ahahahahahaha hayvanınızmış gibi :D :D :D :D :D
İtin olsun psi-whell eymiş :DDDDDDasdasdasdasdasdsfhgsdlkhdıgermgferpmg ptr g
Kullanıcı avatarı
msttpts
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen msttpts »

PSİ Yİ KARE KESİNCE ENERJİ DAĞILIMI OLUYOR BİRİKME OLMUYOR,TAVSİYEM BİRDE MÜZİK SEÇİN KENDİZE SÜREKLİ O MÜZİĞİ DİNLEYİN YAPARKEN BAŞARI SAĞLIYINCA O MÜZİK FONDA OLDUĞU ZAMAN GENE YAPACAKMIŞSINIZ GİBİ BİR BİLİNÇ OLUŞUYOR BEN EVENİSANCE DİNLİYORUM SADECE
Kullanıcı avatarı
BALROG
Yaşadığınız İl: 60 Tokat
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen BALROG »

Maximum yazdı:
msttpts yazdı:bakıyorum bakıyorum dönmüyor diyenler mutlaka bu şekilde çalışın 7 kişide denedim dalga geçenler akşama kadar psi ile uğraşıyor...

Ahahahahahaha hayvanınızmış gibi :D :D :D :D :D
İtin olsun psi-whell eymiş :DDDDDDasdasdasdasdasdsfhgsdlkhdıgermgferpmg ptr g

hahahaha :D
Mızraklar Savrulucak Kalkan Parçalanıcak
Savaş Günü Kan Günü Güneş Doğmadan

Kullanıcı avatarı
Sokrates
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen Sokrates »

Teşekkür Deneyeceğim :)
Her Uzaylı Yalancıdır [Uzaylı]
lDaywalkerl
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen lDaywalkerl »

Alüminyum folyo en küçük hava akımında hareket etmeye başlıyor. Zamanında onu da denedim hiçbir şekilde hava girmeyen yerde bile hareket ediyor o yüzden pek güvenilir değil ama kağıttan çok daha kolay tabi. Sen bence kağıtla çalışmaya başla bakalım onda nasılsın. 1 haftalıkken silgi fırlatma olayına yorum yapmıyorum bile.
Risus
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Risus »

psi avuç içi olcak derken psi ne :D acemiyim kusura bakmayın
Risus
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran