Susturma
Moderatör: Sai
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Susturma
Arkadaşlar sorum şu : Bir cisme odaklandığımda (psi-whell vs.) sürekli beynimde şarkı çalıyor.Artık dursun diye kafama defalarca vurdum ama tık yok :D Onun yüzünden zorlanıyorum bu işte.Arkadaşlar nasıl olurda şarkıyı kafamdan silerim? ve ya bişeye odaklandığım sırada susturabilirim.?
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
- zxc512
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Re: Susturma
yöntemler :D :D
1. omüziği aç ritim tutmaan dinleyerek yap
2. aklına birsürü hayal düşünce sok o müzik gittiği anda psi wheli döndür
3. (en zor ve benim tavsiyem:) ) sadece psi whelli ve kendini düşün müziği götür psi whelle odaklan müziği kapatırsın merak
1. omüziği aç ritim tutmaan dinleyerek yap
2. aklına birsürü hayal düşünce sok o müzik gittiği anda psi wheli döndür
3. (en zor ve benim tavsiyem:) ) sadece psi whelli ve kendini düşün müziği götür psi whelle odaklan müziği kapatırsın merak
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Aslında açık konuşmak gerekirse onun bir yolu yok.Sen kendi çabalarınla onu susturmalısın.Çünkü beyin senin.Nasıl çalıştığını bilemeyiz.Sen bir şekilde onu susturmak istiyorsan bunu bir şekilde kendi başına başarmalısın.Yani burdan yapılabilecek tek şey küçük tavsiyeler olur.Ama iş sende ve beyninde biter.Benimde kendi yöntemimi söyleyeyim belki yarıdımı olur.Odada bir saat var ise o saatin sesine odaklanıyorum.O ses beynimin sesini bastırıyor.Sadece saat değil herhangi bir ses bile beynimin sesini bastırabiliyor.Hatta biraz ilerledikten sonra sessizliğin beynimdeki sesi bastırmasını sağlayabiliyorum.Tabi ki bunlar benim yöntemlerim.Dediğim gibi olay sende bitiyor. :)
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Sakız çiğnemek işe yarar bir yöntemdir genellikle sınavlara çalışanlar kullanır.
- krebk
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
UsTr nin dediğine katılıyorum.. maximumun dediği de olabilir,kendinizi nasıl susturucağınızı bulmaya çalışın farklı düşünceler getirin aklınıza kötü anılarınızı veyatta işte iyi anılarıza yoğunlaşarak veyatta pianolu şarkılar dinleyerek unutabilirsiniz bence :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
eğer durdurmak için çabalarsan asla durduramazsın. aynı şekilden konsantre olmaya çabalarsan daasla olamazsın. konsantre olmayı istemelisin. yani konsantre olmak istiyorum diye telkin falan verme :D
pixies forever <3<3
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
gec oldu ama benimde bir tekniğim var.O muziğin ritmini psi-wheele yansitmaya calis yani ritimle birlikte dans edermis gibi olmasi lazim psi-wheelin ben ole yapiyorum bir sure sonra sesi duyamaz oliyorum cunku psi-wheele o kadar cok odaklaniyorsunki en sonunda muzik gidiyor.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- TelekinetikAkim
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Daha yeni buldum nefes alıp vermeye odaklanınca susuyor.Bu arada ozina 'nın dediği mantıklı geldi :) Amaan neyse kafaya takarsam daha kötü olur :D En iyisi tamamen unutmak. Bu arada yöntemleriniz için teşekkürler deneyeceğim. :)
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
-Albert Einstein