telekineziye hazırlık
Moderatör: Sai
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
telekineziye hazırlık
bence yani tespitlerime göre (deney yaparak tespit ettim :) ) (ha uyarıyım telekinezi=tk)
1.tk yapmadan önce spor yapmak ısınma hareketleri hafif tempolu koşu vb
2.müzik dinleyerek yapmak (uyarı bu bazılarını iyi bazlırarını kötü etkiler bazılarının ilgisi müziğe kayar müzik dursun siz psiye odaklanın )
3. 5 dkalık hiçlik meditasyonu veya yapamazsanız ki zaten yapamıycaksınız :D (ben en fazla 1 dk yapabilirim :) bir cisme (mum renkli bişi fark etmez)odaklanarak yapılan meditasyon
yaparsanız daha iyi verim alabilirsiniz :)
açıklamalar:
hiçlik meditasyonu:oturun aklınızı boşaltın gözlerinizi kapayın hiçbişi düşünmeyin :D (bence öteki daha iyi :D)
bir cisim ile yapılan meditasyon:işte mum parlak taş vb bir cisim alın ona odaklanın ha veya oturun gözünüzü kapayın nefes alış verişinize odaklanın veya gevşemeye odaklanın
bunlardan en etkilisi hangisi zamanım yok da?
bence spor yapmak
bunları tam olarak günün ne zamanı yaparsak iyi olur?
sabah uyadıktan sonradan saat 6 ya kadar daha iyi verim alırsınız.
1.tk yapmadan önce spor yapmak ısınma hareketleri hafif tempolu koşu vb
2.müzik dinleyerek yapmak (uyarı bu bazılarını iyi bazlırarını kötü etkiler bazılarının ilgisi müziğe kayar müzik dursun siz psiye odaklanın )
3. 5 dkalık hiçlik meditasyonu veya yapamazsanız ki zaten yapamıycaksınız :D (ben en fazla 1 dk yapabilirim :) bir cisme (mum renkli bişi fark etmez)odaklanarak yapılan meditasyon
yaparsanız daha iyi verim alabilirsiniz :)
açıklamalar:
hiçlik meditasyonu:oturun aklınızı boşaltın gözlerinizi kapayın hiçbişi düşünmeyin :D (bence öteki daha iyi :D)
bir cisim ile yapılan meditasyon:işte mum parlak taş vb bir cisim alın ona odaklanın ha veya oturun gözünüzü kapayın nefes alış verişinize odaklanın veya gevşemeye odaklanın
bunlardan en etkilisi hangisi zamanım yok da?
bence spor yapmak
bunları tam olarak günün ne zamanı yaparsak iyi olur?
sabah uyadıktan sonradan saat 6 ya kadar daha iyi verim alırsınız.
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: telekineziye hazırlık
Bunlar zaten forumda mevcut.. Konu açma derdiniz ne ?
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
DAha hiçbir şey bilmiyorum öğrenmeye çalışacağım.
- krebk
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Yeni başlayanlar için bi çok konudan iyi bir derleme olmuş.Evet çok konu mevcut bunlarla ilgili ama zamanla çok geriye gidiyor böyle konular bazı konularında sabitlenmesi gerekiyor yeni başlayanların daha az konu açması bakımından bence.Veya yeni bir bölüm açılıp derlemeler gibi bi çok konunun derlemesini barındırıp yeni başlayanlara sunulabilir.
Bu arada katılıyorum meditasyonun yanında 5-6 gün kadar kapak çalışması yapabilirsiniz.
Bu arada katılıyorum meditasyonun yanında 5-6 gün kadar kapak çalışması yapabilirsiniz.
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
evet vardı ama hepsi çok eski ve bir arada değildi birleştirip kendi yorumlarımıda ekledim :)karanlks yazdı:Bunlar zaten forumda mevcut.. Konu açma derdiniz ne ?
öğrenmek yetmez uygulada :)Squartes yazdı:DAha hiçbir şey bilmiyorum öğrenmeye çalışacağım.
saol :)krebk yazdı:Yeni başlayanlar için bi çok konudan iyi bir derleme olmuş.Evet çok konu mevcut bunlarla ilgili ama zamanla çok geriye gidiyor böyle konular bazı konularında sabitlenmesi gerekiyor yeni başlayanların daha az konu açması bakımından bence.Veya yeni bir bölüm açılıp derlemeler gibi bi çok konunun derlemesini barındırıp yeni başlayanlara sunulabilir.
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

-
- Yaşadığınız İl: 18 Çankırı
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Yeni başladım odaklanma sorunum var onun yanında sanki nefesim daralıyor kalbim sıkısıyor gibi hissediyorum yardımcı olsanız çok makbule gecer
- osmn.ozcn
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Odaklanma sorununa kapak calismasi yapmalisindahayeni yazdı:Yeni başladım odaklanma sorunum var onun yanında sanki nefesim daralıyor kalbim sıkısıyor gibi hissediyorum yardımcı olsanız çok makbule gecer
★İnan ve sabret başaracaksın★
-