Dönmüyor Dönmüyor Dönmüyor
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Dönmüyor Dönmüyor Dönmüyor
Psi whell de en ufak titreme bile olmuyor lütfen yardım edin artık kafayı yiyeceğim . s
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Dönmüyor Dönmüyor Dönmüyor
daha demin anlattım ya oğlum meseleyi? en geç 1 ay içinde döner emin ol dedim.
pixies forever <3<3
-
Usta adamlar ilk günden döndürüyorum diyor .s
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Elbet dönecek.Sabırsızlık yaparsan her dakikanı eziyete çevirirsin.Er yada geç dönecek kaçarı yok.Ben hiç döndüremiyorum hiç kafaya takıyormuyum ? Hayır.Er yada geç dönecek başka bir yolu yok yeter ki sabret.Sabredeni Allah görürmüş. :)
-
Usta kafayı yicem bir ara çevirdiğimi sandım gözümü kağıdın sağına odakladım sağa döndü sola odakladım sola döndü filan bir heyecanlandım aklın durur acaba havadan dolayımı dedim bardak getirdim dönmedi yıkıldım resmen ya S: aksine bardağı kaldırdım gene dönmedi meğer havadan filanmışUsTr yazdı:Elbet dönecek.Sabırsızlık yaparsan her dakikanı eziyete çevirirsin.Er yada geç dönecek kaçarı yok.Ben hiç döndüremiyorum hiç kafaya takıyormuyum ? Hayır.Er yada geç dönecek başka bir yolu yok yeter ki sabret.Sabredeni Allah görürmüş. :)
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bende aynı sorunları yaşıyorum :S sanırım chi enerjimizi düzgün akıtamıyoruz bu konuda bir çok yazıya baktım ama çok uzunlar bize bir özetle veya resimle enerji akıtmayı lütfen anlatır mısınız?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

-
Aynen nerde yanlış yapıyorum anlıyamadımki .skimsetutamaz yazdı:Bende aynı sorunları yaşıyorum :S sanırım chi enerjimizi düzgün akıtamıyoruz bu konuda bir çok yazıya baktım ama çok uzunlar bize bir özetle veya resimle enerji akıtmayı lütfen anlatır mısınız?
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Bak enerjin aktımı vücudundan bişey akıyomuş gibi hissediyosun :D Gerçekten şimdiye kadar yaptıklarımdan bu çıktı yani..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-