Bu gün başıma gelen garip bir olay hakkında görüşlerinizi almak istiyorum

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
Microlab
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Bu gün başıma gelen garip bir olay hakkında görüşlerinizi almak istiyorum

Okunmamış mesaj gönderen Microlab »

Kendimi bildim bileli bi işi cidden yapmak istersem bi şekilde gerçekleştirirm fakat dün sınırları zorladım.Bi işe çok konsantre olduğumda ayrıca sağ elim ciddi anlamda buz gibi olur sol elimse ciddi anlamda çok sıcak vücudun kalanı normal ısısını korur ve dünGayet sıradan vücut yapım var hatta gerekenin altında şahsen benim tek kolum 6 kg ağırlıktan yukarısını kaldır indir yaparken zorlanır 10dan sonra sadece elime alabilirim kaldır indir muhabbetini yapamam ve dünalışveriş merkezinde 18 kg ağırlığı aldım zar zor kaldırdım indirdim arkadaşım vardı o kaldırdı bi kaç kez ve bende bunu yapmayı çok istedim o an şu an da olduğu gibi gene sol elim çok ısındı ve sağ elim buz kesti daha sonra sanki 1-2 kg ağırlığında gibi çok rahat indirdim kaldırdım ve arkadaşım da ben de çok şaşırdık bu duruma daha sonra oradan çıktık ve ilk kez gittiğim bi yere geldik restorandı burası sadece sıradan bi yer arka kısmındayken telefonum çaldı duvara yaslandım konuştum ve sonra garip bi şekilde içeride alt katta 15 kişi 2. katta ise 19 kişi hissettim ama garip bi şekilde anlam veremedim ama o kadar canlı insan varlık hissettim içeride içeri girdik ve alt katta tam 15 kişi vardı üst katta ise 18 kişi vardı ama ben cidden onları hissettim tahmin değildi bu çok ilginç geldi neden olabilir bunlar diye araştırırken rastladım buraya fikirlerinizi alabilir miyim?

CanDemirhan
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bu gün başıma gelen garip bir olay hakkında görüşlerinizi almak istiyorum

Okunmamış mesaj gönderen CanDemirhan »

valla kardeşim nediyim ermişsin bence artık :D