Bunlar tesadüf mü?
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bunlar tesadüf mü?
Ben kendimi bildim bileli bi işi cidden yapmak istediğimde sağ elim aşırı soğur ve sol elimde aşırı ısınır ama sadece vücudun bu bölümlerinde olur bu diğer kısımlar normaldir bu gerçekleşirse denediğim işi yaparım ama bu dün aşırı derecede dikkatimi çekti.Konuyu anlatmak için biraz daha bilgi vermeliyim benim kaslarım olması gerekenden güçsüz durumdalar 6 kg ağırlık idealdir benim için 10 kg ve üstünü indir kaldır yapamam gücüm yetmez tek elle.Dün arkadaşımla avmdeyken işte ağırlıkları gördük 18 kg olanı aldı zar zor 5-6 kez kaldır indir yaptı.Bende aldım ama anca aldım kaldıramadım indiremedim sadece tutabiliyordum yerine koydum,arkadaşım hemen havalanmaya başladı bu sefer çok yapmak istedim hiç olmadığı kadar ve gene ellerim sıcak-soğuk kombinesine girdi sağ elim soğudu sol elim ısındı ve o 18 kg sanki 2-3 kg gibi geldi bana defalarca zorlanmadan indirdim kaldırdım.Buradan çıktık arkadaşta kalıcaktım yani bu şehrin öbür ucu demekti ilk kez gittiğim bi yerdi bi restoran varmış güzelmiş oradaki küçük işletmelerden tam arkasındayken buranın telefonum çaldı duvara yaslandım konuştum telefonu koydum gene sağ elim soğumuş sol elim ısınmıştı kendimi duvardan güç alarak ittim ve o sırada net olarak alt katta 15 üst katta 20 kişi hissettim içeri girince tek tek saydım ve eksiksiz doğruydu ama bu tahmin gibi değil hissettim bildiğiniz inanılmaz bişeydi sizce sebebi nedir?Tesadüften ibaret midir?
- Myscelenious
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bunlar tesadüf mü?
İlki tesadüf gibi geliyor. O an vücudunuz, arkadaşınıza kızgınlığınızdan veya o anki heyecanınızdan dolayı Anrenalin üretmiş olabilir. Ki Adrenalin,insanın gücünü ciddi miktarlarda artırabilir. Ama ikincisi bence hislerinizin gayet güçlü olduğunu gösteriyor. :D Böyle başka deneyimleriniz var mı?
Visita Interiora Terræ Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Master Of Lunarkinesis...
Master Of Lunarkinesis...
-