Bi bakarsanz sevinirim bi küçük olay
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bi bakarsanz sevinirim bi küçük olay
Arkadaşlar ben şimdi akşam üzeri durugörü ile ilgili yazı okuyordum orada bi deneyin diodu bende denedim neyse..
İşte bi deniyeyim dedim gözümü kapattım gözümün önüne kuzenim geldi yağmur yağmış ıslak bir yerde yürüyordu kenarda bi sokak lambası vardı sonra bir çerçeve daha gördüm onun üzerinde beyaz bir tektaş vardı.
Bundan bir saat öncede kuzenimin kız arkadaşı faceden mesaj atmış kavga etmişler sizce ben bunu durugörü'yle öncedenmi anladım yoksa rastlantımıydı?
Cevap verirseniz sevinirim..
İşte bi deniyeyim dedim gözümü kapattım gözümün önüne kuzenim geldi yağmur yağmış ıslak bir yerde yürüyordu kenarda bi sokak lambası vardı sonra bir çerçeve daha gördüm onun üzerinde beyaz bir tektaş vardı.
Bundan bir saat öncede kuzenimin kız arkadaşı faceden mesaj atmış kavga etmişler sizce ben bunu durugörü'yle öncedenmi anladım yoksa rastlantımıydı?
Cevap verirseniz sevinirim..
-
Re: Bi bakarsanz sevinirim bi küçük olay
Bi cevap verin yav
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Şey . Durugörü sayesinde yapmış olabilirsin.Kuzenin ıslakmış yağmur yağmış genelde yağmur biraz kötü bi olayı temsil eder.Ve tektaş gördüm diosun tektaşda evlenildiği zaman alınılır.Bence durugörü.Ama bilmiyorum bence büyük bir ihtimalle durugörüyü başarmış olabilirsin. :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Genelde durugörü de tam olacakları görürsün yani benm gördügüm kadarıyla..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
Teşekkürler arkadaşlar..
- weaz
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Kimsetutamaz yanlış yorumluyorsun yağmur kötü olayı temsil etmez bereketi temsil eder.Bu arada durugörüde olabilir fakat bana tesadüf gibi geliyor.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
- psidia
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
yağmur olayında haklısın daha çok bereketi temsil eder ama forumda çoğu zaman konuşulan birşey var bizim inanmamız gereken birşey ''hiçbirşey tesadüf değildir'' bence başarmış adam
Yükselmek Disiplin,Disiplin Kural İster
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
psidia doğru bir soz demis 'hic bir sey tesaduf değildir' ben hic durugoru denemedim cunku gunah diyolar o yuzden denemedim ama konuya gelirsek bence basarmissin.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
durugörü günah değil dont worryNo_99 yazdı:psidia doğru bir soz demis 'hic bir sey tesaduf değildir' ben hic durugoru denemedim cunku gunah diyolar o yuzden denemedim ama konuya gelirsek bence basarmissin.
pixies forever <3<3
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Pardon kardşeim özür dilerim ben yağmuru kötü olay die biliodum :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

-