Telekinezide Şuan İleri Düzey Arkadaşlara Soruyorum
Moderatör: Sai
-
Telekinezide Şuan İleri Düzey Arkadaşlara Soruyorum
Arkadaşlar siz telekineziye nasıl başladınız ?Bi arkadaşınız dan mı gördünüz ? İlk denemeniz ne oldu ? Rastlantıylamı başladınız(Kendi gücünüzü siz mi fark ettiniz ve Geliştirdiniz )? Valla merak ediyorum Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler
-
Re: Telekinezide Şuan İleri Düzey Arkadaşlara Soruyorum
valla ben tamamen rastlantı ile basladım ileri duzey degilim ama oldu baya baslıyalı zaten dostlar bilir nasıl bulastıgımı bu ise ama kısaca soyle oldu canım sıkılıyodu cok iyi hatırlıyorum googleye telknez gibi bisey yazdım oylesine tuslara basarak sonra bunu mu demek istediniz cıktı telekinezi yazıyodu bastım ve hayatımda yeni bir donum noktası :)
-
=) iimiş bende duymuştum telekinezi diye bundan öncede bakmıştım üzerinde durmamıştım ama şimdi baya uğraşıyorum
-
asıl beni bu islerde heveslendiren burdaki arkadaslarım bircok kisiyle dost oldum burdan sadece telekinezi alanında degil normal olarakta arkadaslık yapıyoruz sitenin bana kazandırdıgı cok sey oldu :)
-
Ben googleyi açtım acaba ne yazsam dedim sonra aklıma arkadaşımın bi sözü geldi bunu yazdım "beyin gücüyle eşyaları hareket ettirme" bunu yazdım baktım telekinezi yazıyo... tıkladım başladım okumaya sonra ateşe yön verme falan yazıyodu okudum denedim oldu sonra buralara geldik işte psi-wheel , psi-ball , kapak vb... bunları yapabiliyorum şuan
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-
Ben kapağı kıpırdatamıyorum ama yılmak yok yola devam =)
- UmuT
ben zaten her zaman böle bişe arıyordum bilgisayar oyunlarında bile böyle beyin gücüyle savaşan karakterler seçerim sonra googleye girdim beyin %100 kullanmak yazdım ve karşıma bir site çıktı beyin gücüyle eşya kontrolü %100 gerçek diye ordan telekineziye ilk adımı attım :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
-
bende öyle bi rüya gördüm açıkçası ondan sonra denemeye karar verdim ve psiweli 30 derece döndürebliyorum şu anda ama arkadaşlar 1 hafta sonra oldu bu tam bi hafta uğraştım:)herkes yapabilirim tamamen konsantrasyon ve inanç işi bu bence
akıllı tv de gördüm ilk olarak kalemi hareket ettirip düşürüyolardı orada başladı ama ben o zaman başlamadım :D kaşık bükmeyi kendi isteğimle araştırarak başladım ve beyingucu net e girdim oradan burayı gördüm şimdi takılıyoruz işte
-
Bende bi kaç yıl evvel videolarda görüyordum sonra unuttum uğraşmadım daha doğrusu.Sonra aklıma geldi deneyeyim dedim pipet çeviriyom şuan bakarak elle falan psi wheel denemek istiyorum ama ne bileyim yapamayacağım korkusu oluyo =) pipetle yetiniyom ama geçeceğim
-