Maji,parapsikoloji,mitoloji hakkinda bilgi!!!
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Maji,parapsikoloji,mitoloji hakkinda bilgi!!!
Selam arkadaslar,Kalp gozu nasil acilir?bilen varmi?bilen varsa lutfen soyleye bilirmi?
1.bunu ve baska "maji,parapsikoloji,mitoloji ve s." sadece bilgi amaci ile bir deftere yazarak sirr gibi saklicam ve gelecek nesillere bir hazine hazirlicam :))) asla bulunmicak bir yere saklicam...belki de 20 yasinda biri icin cok hayalperest gibi gorunuyorum ve belki de sapigim ve belki de cogunuz ilk cumleden sonra konuyu terk edeceksiniz...ve belki de moderatorlerimiz bu sacmaliga bir son verecek :))) ama ben bu isi yapmaya calisicam...
ayrica baska seyler hakkinda bilgileri olan ve "Paylasmak isteyen "olursa (ki,ben olmicagindan eminim de,belki olur diye sordum...) Ozel mesajdan yaza bilirmisiniz?
Tesekkur ederim...
1.bunu ve baska "maji,parapsikoloji,mitoloji ve s." sadece bilgi amaci ile bir deftere yazarak sirr gibi saklicam ve gelecek nesillere bir hazine hazirlicam :))) asla bulunmicak bir yere saklicam...belki de 20 yasinda biri icin cok hayalperest gibi gorunuyorum ve belki de sapigim ve belki de cogunuz ilk cumleden sonra konuyu terk edeceksiniz...ve belki de moderatorlerimiz bu sacmaliga bir son verecek :))) ama ben bu isi yapmaya calisicam...
ayrica baska seyler hakkinda bilgileri olan ve "Paylasmak isteyen "olursa (ki,ben olmicagindan eminim de,belki olur diye sordum...) Ozel mesajdan yaza bilirmisiniz?
Tesekkur ederim...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
- weaz
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Maji,parapsikoloji,mitoloji hakkinda bilgi!!!
Lord ilerki nesillere yardım bir şeyler bırakmayı düşünmen güzel birşey fakat bunu kapsüllere koyarak yapıyorlar.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
- Lord_of_Hackland
Yazilarimi kapsule mi koyucam?onemli olan icindekliler olmali ama
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Tamam parapsikolojiye inanıyoruz ama mitoloji?
Yoksa o da mı gerçek :D
Yoksa o da mı gerçek :D
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
tamam da hacı mitoloji zaten saçmalık. yani bence kitaplarla filmlerle bizi eğlendirebilir. maji desen maji büyü zaten gelecek nesillere hiç bırakmasan daha iyi. parapsikoloji olur tabi ama yani teknoloji gelişiyo gelecekte zaten insanların parapsikolojiyle içli dışlı olacaklarını düşünüyorum ben olmasalar bile pcden öğrenebilirler. ha eğer 21 aralıkta elektronik aletler gitseydi gelecek nesiller için parapsikoloji güzel olurdu.
ayrıca parapsikolojiyle ilgili bilgiler bulmak güzel bi deneyim olabilir.
yani sen zaman kapsülümüdür sandık mıdır herneyse bunun içine ruhsal güçleri geliştirme teknikleri+ kendi bilgilerin+ percy jackson ve olimposlular serisini koy :D
ayrıca parapsikolojiyle ilgili bilgiler bulmak güzel bi deneyim olabilir.
yani sen zaman kapsülümüdür sandık mıdır herneyse bunun içine ruhsal güçleri geliştirme teknikleri+ kendi bilgilerin+ percy jackson ve olimposlular serisini koy :D
pixies forever <3<3
- Lord_of_Hackland
Bir gun baska kitaplar ortadan kalktiginda bu kitabi aricaklar...bugun sana deyersiz gorunen bir tabagi al ve nesilden nesile gecir,goreceksinki,sey...iii...daha dogrusu gormeyeceksin :))) o tabagi satip onun parasi ile bir bineayi dolduracak kadar tabak ala bilirsin...ama onemli olan deyeri :))) elimden hic bir sey gelmediyi icin yapa bileceyim tek seyin bu oldugunu dusunuyorum,ki,bunu da beceremiyorum zaten...ama sikmayin caninizi :)))
-
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Arkadaslar ben telekinezide usta ulmak istiorum ztn 1 - 2 kisiyede özel msjdan attım yani mesela elimi kaldırdıgımda ordaki cisim ya hareket etmeli yada düsmeli yasşım daha 12 yardım ederseni sevinirim 

-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
robinson sana ben artık ne diyim ki. 1 aydır hergün forumda sorular soruyosun ve 1 aydır bu soruların hiç değişmedi. ya usta arıyosun ya da usta olmak için teknik arıyosun. eğer hemen ustalaşmanı cisimleri oynatmamızı sağlayacak bi teknik bilsek niye söylemeyelim. zaten öye bi teknik olsa şu anda burdaki herkes uçuyodu. telekinezide usta olmanı sağlayacak tek teknik çalışmaktır. eğer "neye çalışayım :)"
gibisinden bişey yazmaya hazırlanıyosan sana hayatta başarılar diliyorum.
gibisinden bişey yazmaya hazırlanıyosan sana hayatta başarılar diliyorum.
-
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Yha kardesim bn daha 12 yasındayım sadece soru sordum neden kızıosunki bu forumda herkez bir cok soru soruo sadece benimmi sorularım cok 

-