Kendi Kendine Hareket Eden Cam Saklama Kabı
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
Kendi Kendine Hareket Eden Cam Saklama Kabı
Merhabalar arkadaşlar. Geçen gece saat 12 den beri belirli aralıklarla şuana kadar. Yani saat sabah 5:18 e kadar sürekli psi whell çalıştım. Üzerine cam fanus kapatarak. Ancak bir milim titremedi bile. Beş dakika önce su içmeye gittim geldim.
Whellin üzerine kapattığım cam fanus yaklaşık 5 cm lik bir oynama yapıp içindeki silgiyle beraber whelli yan devirmiş. Cam fanus kaymış 5 cm yana kaymış. Korkmaya başladım.
Mantıklı açıklamasının fanus üzerinde biriken enerji olduğunu ve denemeyi bıraktığımda enerjinin serbest kaldığını düşünüyorum. Bir yanımda kuşkuya kapıldı. Acaba birtakım varlıklar tarafındanmı hareket ettirildi.
Bilen birisi konuya bir açıklık getirsin lütfen tüylerim diken diken. Ayrıca üşüme falanda geliyor. Ürperme...
Evde kimse yok. Ev halkı 1 aylığına istanbuldalar. Belki yanlız olmasam bu kadar korkmazdım. Biri bir açıklama yapsın allah aşkına.
Whellin üzerine kapattığım cam fanus yaklaşık 5 cm lik bir oynama yapıp içindeki silgiyle beraber whelli yan devirmiş. Cam fanus kaymış 5 cm yana kaymış. Korkmaya başladım.
Mantıklı açıklamasının fanus üzerinde biriken enerji olduğunu ve denemeyi bıraktığımda enerjinin serbest kaldığını düşünüyorum. Bir yanımda kuşkuya kapıldı. Acaba birtakım varlıklar tarafındanmı hareket ettirildi.
Bilen birisi konuya bir açıklık getirsin lütfen tüylerim diken diken. Ayrıca üşüme falanda geliyor. Ürperme...
Evde kimse yok. Ev halkı 1 aylığına istanbuldalar. Belki yanlız olmasam bu kadar korkmazdım. Biri bir açıklama yapsın allah aşkına.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Kendi Kendine Hareket Eden Cam Saklama Kabı
ya varlşıklar senin fanusnu niye oynatsın :ASDF::SD fazla odaklandın psi wheele dolayısıyla fanusa da su içmeye gidince dikkatin dağıldı enerjin serbest kaldı ve oynadı
pixies forever <3<3
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Mantıklı açıklamayı o da biliyor, ama kuşkulanıyor, kuşkular korkmasına sebep oluyor :Dozina yazdı:ya varlşıklar senin fanusnu niye oynatsın :ASDF::SD fazla odaklandın psi wheele dolayısıyla fanusa da su içmeye gidince dikkatin dağıldı enerjin serbest kaldı ve oynadı
Kardeş güzelce duanı et sonra aç bilgisayarını bilgisayar komasına gir, işe yarar.
-
Evden uzaklaştım bir süre zaten. Akşama kadar gitmemeyi düşünüyorum kafam dağılsın. Bu kadar korkmamın sebebi elektriklerin gitmesiydi bu arada yazmayı unutmuşum :) kabı gördüm 10 15 dakka sonra elektrikler gitti.
- weaz
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
skull25 dostum açık konuşalım varlıklar senin fanusuna karışmaz.Forumu ararsan yeni gelen her üye senin gibi konular açıyor.Bende ozina ile aynı mantığı kullanalarak değerlendiriyorum.Eve gidebilirsin korkmanada gerek yok.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
-
Hocam ben aslında yeni gelmedim. 2009 dan beri sanırım bu forumdayım ama üç senedir girmiyorum sanırım. Benim girdiğim dönemler pek konuşan yoktu bu konuyu. Eksik kalmışım biraz.
Eve gidicem zaten iş yerindeyim :). Teşekkür ederim hepinize :*
Eve gidicem zaten iş yerindeyim :). Teşekkür ederim hepinize :*
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Başka varlıklar insana sadece insan onlarla uğraşırsa onlarda insanla uğraşır.Bunun olması için de o insanın gerçekten ciddi anlamda kaşınması lazım.Fanusun hareketini zaten sen mantıklı açıklamasını biliyorsun.Doğru olan da bu zaten.Onun dışında bu işe başladığında herkesin içinde bu tür tedirginlikler olur.Benim de oldu.Yapman gereken tek şey duanı etmek ve kafanı bu tür tedirginliklerden uzak tutmaya çalışmak.Bir başka tavsiye insanlarla birlikte olmak.Dışarı çıkıp gezmek ve herşeyin normal olduğunu görüp rahatlamandır. :)
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
korkacağın bir şey yok ama besmele çek yine de :D
ben lunarkinezi yapmıştım bi kere sadece bi saniyelik ışıklar kapanmıştı ama sonra istemsizce her açtığımda ışık göz kırpıyor :D .mesela ilk psi wheel yaptığımda onun döndüğünü düşündüm baya konsantre olmuştum sonra sıkıldım ve müzik dinlemek istedim kafamı çevirdim, birden bir tur dönmüştü :D ama bilinçli olarak pek çeviremiyorum. yani korkmana gerek yok bence, enerjinin serbest kalmasıdır haklılar :D
ben lunarkinezi yapmıştım bi kere sadece bi saniyelik ışıklar kapanmıştı ama sonra istemsizce her açtığımda ışık göz kırpıyor :D .mesela ilk psi wheel yaptığımda onun döndüğünü düşündüm baya konsantre olmuştum sonra sıkıldım ve müzik dinlemek istedim kafamı çevirdim, birden bir tur dönmüştü :D ama bilinçli olarak pek çeviremiyorum. yani korkmana gerek yok bence, enerjinin serbest kalmasıdır haklılar :D
-
Tamam artık iyiyim teşekkür ederim :D
-
Arkadaşlar korkum 10 katına çıktı. Çünkü benim enerjimle mümkün olmayacak birşey gerçekleşti.
Gene su içmeye gitmiştim uzun denemelerden sonra. Saat gece 3 falandı. Geri döndüğümde cam bildiğiniz çatlamıştı. Tek nokta değil camın tamamı çatlak içindeydi.
Gördüğüm an ağlamamak için kendimi zor tuttum.
Ferdi abi bir gel buralara açıklama yap ölecem ya... :(
Gene su içmeye gitmiştim uzun denemelerden sonra. Saat gece 3 falandı. Geri döndüğümde cam bildiğiniz çatlamıştı. Tek nokta değil camın tamamı çatlak içindeydi.
Gördüğüm an ağlamamak için kendimi zor tuttum.
Ferdi abi bir gel buralara açıklama yap ölecem ya... :(
-