Arkadaşlar enerji dengemde sorunmu var ?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Arkadaşlar enerji dengemde sorunmu var ?

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

Merhabalar. Bir süredir psi wheel çalışıyorum ve birşey fark ettim. Sağ elimle döndürdüğüm wheeli sol elimle aynı şekilde döndüremiyorum. Açıklaması açısından bir video koydum. Videoda üflüyo falan demeyin arkadaşlar . Üzerine kap kapatırdım ancak psikolojik olarak kap enerjiyi engelliyormuş gibi hissediyorum. Bu hissi henüz yenemediğim içinde wheel dönmüyor kap varken.

Neyse merak ettiğim konu şu. Neden sol elimden yayılan enerji sağa oranla daha az olabilir sizce. Veya burda görülen olay tamamen başka birşeymi ? Yüzük etkiliyor olabilir ancak çıkarınca pek birşey değişmedi. Size göstereyim derken sol elle de döndürmeyi başardım biraz :). Demekki istemek lazımmış.

http://www.youtube.com/watch?v=Zz3AxNky ... e=youtu.be
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Arkadaşlar enerji dengemde sorunmu var ?

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Kapak çalış.
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum

çalışıyorum zaten her gün 1 saat.
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

Ne güzel.
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Bişey dicem öncelikle aliminyum folyo kullanma yaparken çünkü ısı etki edecektir fazlasıyla onun dışında bence sol elle iyi yapamamanı sebebi psikolojiktir..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

Ve konu horting.
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum

Clairvoyant yazdı:Ne güzel.
Anlamıyorum seni. Sorunun nedir ? Adam gibi öneri yapmayacaksan hiç cevap atmasaydın kardeşim. Şu forumda Parapskilolojiden gerçekten anlayan birileri varmı artık sayenizde meraklanmaya başladım. Senden sonra yorum yapan arkadaşada çok teşekkür ediyorum. Forumda rütbesiz ve senden iki yaş küçük olmasına rağmen senden daha ilgili olduğu kesin !
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

dokunarakkustururum yazdı:
Clairvoyant yazdı:Ne güzel.
Anlamıyorum seni. Sorunun nedir ? Adam gibi öneri yapmayacaksan hiç cevap atmasaydın kardeşim. Şu forumda Parapskilolojiden gerçekten anlayan birileri varmı artık sayenizde meraklanmaya başladım. Senden sonra yorum yapan arkadaşada çok teşekkür ediyorum. Forumda rütbesiz ve senden iki yaş küçük olmasına rağmen senden daha ilgili olduğu kesin !
1. "Anlamıyorum seni." Anlamanı isteyen kim?

2. "Sorunun nedir ?" Her hangi bi sorunum yok çalışmayı yaptığını söyledin bende güzel olduğunu söyledim.

3. "Adam gibi öneri yapmayacaksan hiç cevap atmasaydın kardeşim." Bu konuya atılacak en 'adam gibi' cevap 'kapak çalışmalısın'dır.

4. "Şu forumda Parapskilolojiden gerçekten anlayan birileri varmı artık sayenizde meraklanmaya başladım." Kapı sağ üst köşede.

5. "Senden sonra yorum yapan arkadaşada çok teşekkür ediyorum. Forumda rütbesiz ve senden iki yaş küçük olmasına rağmen senden daha ilgili olduğu kesin !" Kendisi çok yakın arkadaşım olur. Bu lafın devamı ona da dokunacağı için cevap vermiycem.

Şimdi. 1. de anlamadığını söyledin. Cevabım açık. Sen bi soru sormuşsun kimse cevaplamamış bende görevim olan acemilere yardım etmeyi gerçekleştirmek adına 1 haftadır kimsenin cevap yazmadığı konuna cevap yazdım.

2. sinde yine söylüyorum sorunum yok. Söylediğim şeyi yaptığını söyledin bende bunun güzel olduğunu söyledim. Laflarımda artniyet arıyosan ben sana çok anlamlı sözler yazmasını da bilirim.

3. Kapak çalışmalısın dan başka ne gibi bi açıklama bekliyosun kardeşim? Ne diyim amuda mı kalk diyim? Sordun söyledik. Ayrıca biraz araştırma yapmaya tenezzül etseydiniz cevabın bu olduğunu görürdünüz.

4. sü ise işte bu yorumun çok mantıksız. Ne alakası var kardeşim?

5. ye gelince. Forumda 4 Tane ana yöneticimiz var. Yapman gereken şu. Yöneticilerimizden herhangi birine gidip bu konu hakkındaki görüşlerini söyleyip ChaTLacK nickli üyemizin benim yerime Acemiler Kaptanlığı görevini devir almasını önermek.

Sorunun hala bende olduğunu mu düşünüyorsun ?
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum

Evet
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

Psikolojik yardım almalısın.