Arkadaşlar enerji dengemde sorunmu var ?
Moderatör: Sai
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Arkadaşlar enerji dengemde sorunmu var ?
Merhabalar. Bir süredir psi wheel çalışıyorum ve birşey fark ettim. Sağ elimle döndürdüğüm wheeli sol elimle aynı şekilde döndüremiyorum. Açıklaması açısından bir video koydum. Videoda üflüyo falan demeyin arkadaşlar . Üzerine kap kapatırdım ancak psikolojik olarak kap enerjiyi engelliyormuş gibi hissediyorum. Bu hissi henüz yenemediğim içinde wheel dönmüyor kap varken.
Neyse merak ettiğim konu şu. Neden sol elimden yayılan enerji sağa oranla daha az olabilir sizce. Veya burda görülen olay tamamen başka birşeymi ? Yüzük etkiliyor olabilir ancak çıkarınca pek birşey değişmedi. Size göstereyim derken sol elle de döndürmeyi başardım biraz :). Demekki istemek lazımmış.
http://www.youtube.com/watch?v=Zz3AxNky ... e=youtu.be
Neyse merak ettiğim konu şu. Neden sol elimden yayılan enerji sağa oranla daha az olabilir sizce. Veya burda görülen olay tamamen başka birşeymi ? Yüzük etkiliyor olabilir ancak çıkarınca pek birşey değişmedi. Size göstereyim derken sol elle de döndürmeyi başardım biraz :). Demekki istemek lazımmış.
http://www.youtube.com/watch?v=Zz3AxNky ... e=youtu.be
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Arkadaşlar enerji dengemde sorunmu var ?
Kapak çalış.
- dokunarakkustururum
çalışıyorum zaten her gün 1 saat.
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- Clairvoyant
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Bişey dicem öncelikle aliminyum folyo kullanma yaparken çünkü ısı etki edecektir fazlasıyla onun dışında bence sol elle iyi yapamamanı sebebi psikolojiktir..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Clairvoyant
Ve konu horting.
- dokunarakkustururum
Anlamıyorum seni. Sorunun nedir ? Adam gibi öneri yapmayacaksan hiç cevap atmasaydın kardeşim. Şu forumda Parapskilolojiden gerçekten anlayan birileri varmı artık sayenizde meraklanmaya başladım. Senden sonra yorum yapan arkadaşada çok teşekkür ediyorum. Forumda rütbesiz ve senden iki yaş küçük olmasına rağmen senden daha ilgili olduğu kesin !Clairvoyant yazdı:Ne güzel.
- Clairvoyant
1. "Anlamıyorum seni." Anlamanı isteyen kim?dokunarakkustururum yazdı:Anlamıyorum seni. Sorunun nedir ? Adam gibi öneri yapmayacaksan hiç cevap atmasaydın kardeşim. Şu forumda Parapskilolojiden gerçekten anlayan birileri varmı artık sayenizde meraklanmaya başladım. Senden sonra yorum yapan arkadaşada çok teşekkür ediyorum. Forumda rütbesiz ve senden iki yaş küçük olmasına rağmen senden daha ilgili olduğu kesin !Clairvoyant yazdı:Ne güzel.
2. "Sorunun nedir ?" Her hangi bi sorunum yok çalışmayı yaptığını söyledin bende güzel olduğunu söyledim.
3. "Adam gibi öneri yapmayacaksan hiç cevap atmasaydın kardeşim." Bu konuya atılacak en 'adam gibi' cevap 'kapak çalışmalısın'dır.
4. "Şu forumda Parapskilolojiden gerçekten anlayan birileri varmı artık sayenizde meraklanmaya başladım." Kapı sağ üst köşede.
5. "Senden sonra yorum yapan arkadaşada çok teşekkür ediyorum. Forumda rütbesiz ve senden iki yaş küçük olmasına rağmen senden daha ilgili olduğu kesin !" Kendisi çok yakın arkadaşım olur. Bu lafın devamı ona da dokunacağı için cevap vermiycem.
Şimdi. 1. de anlamadığını söyledin. Cevabım açık. Sen bi soru sormuşsun kimse cevaplamamış bende görevim olan acemilere yardım etmeyi gerçekleştirmek adına 1 haftadır kimsenin cevap yazmadığı konuna cevap yazdım.
2. sinde yine söylüyorum sorunum yok. Söylediğim şeyi yaptığını söyledin bende bunun güzel olduğunu söyledim. Laflarımda artniyet arıyosan ben sana çok anlamlı sözler yazmasını da bilirim.
3. Kapak çalışmalısın dan başka ne gibi bi açıklama bekliyosun kardeşim? Ne diyim amuda mı kalk diyim? Sordun söyledik. Ayrıca biraz araştırma yapmaya tenezzül etseydiniz cevabın bu olduğunu görürdünüz.
4. sü ise işte bu yorumun çok mantıksız. Ne alakası var kardeşim?
5. ye gelince. Forumda 4 Tane ana yöneticimiz var. Yapman gereken şu. Yöneticilerimizden herhangi birine gidip bu konu hakkındaki görüşlerini söyleyip ChaTLacK nickli üyemizin benim yerime Acemiler Kaptanlığı görevini devir almasını önermek.
Sorunun hala bende olduğunu mu düşünüyorsun ?
- dokunarakkustururum
Evet
- Clairvoyant
Psikolojik yardım almalısın.
-