Selamun aleykum arkadaslar..
Öncelikle bu konuyu telepati.org değilde bu siteye açma amacım telepati.org sitesindeki kullanıcıların cok fazla cevrimiçin olmamasından dolayıdır..
Dün akşam saat 23:30 gibiyken annemle yetenek sizsinizi izliyorduk telekinezi ve telepatiye birazcık ara vermiştim bende bi bakim telepati.orga dedim geziniyodum daha önceden bir kaç kez denedim ama başarılı olmamıştım...
Cin aracılığı ile telepati teknigini annemin üzerinde uyguladım ve başarılı oldum sevinçten gözlerimden yaşlar geldi anneme sarıldım vs.. çok şaşırmıştım sonunda yapmıştım bunu tabikide inanarak..
Ama sonrasında aklıma bir şey takıldı başlıktada oldugu gibi Cin Aracılıgıyla Telepati diyordu ve annemlere söyledim başlıgın böyle oldugunu annemler kızdı böyle şeylerle ugrasma diye musallat olurlar vs. sizce bu işle daha fazla ugrasırsam sorun olurmu ? Biraz korkuyorum ama.. ?
Telepati Yaptım Ama...
- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telepati Yaptım Ama...
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Telepati Yaptım Ama...
Bence o aracılıkla elde edilmiş yolu deneme normal telepatiyi dene normal insanların yaptığı gibi telepati yap öyle değişik değişik şeyler deneme bence :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Onlar aracılığı ile elde edilen yöntem yazıyordu onlar yardımi ile değili
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Normal telepati nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ALEYKÜM SELAM arkadaş diğerlerini bilmem pek uğraşmam telepatiyle de cinler musallat olmaz
Sadece İNAN
-
Yok dostum istediğin gibi uygulayabilirsin tekniği.Bildiğimiz veya tecrübe ettiğimiz hiçbir zararı yok.Zaten akrepkral tekniğin sadece onlardan öğrenildiğini söylüyordu ki o telepati teknikleri aşağı yukarı o minvaldedir.Problem olmaz yani...
Sınanıyorsunuz...
-