Kaşıktan Metale
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kaşıktan Metale
arkadaşlar diyelim kaşık büktük.bu şekil çelik beya metal büküş oluyoruz.aynı şeyi metal duvarda veya daha küçük bir şeyde yapma imkanı varmı?örneğin ben bir süsü bükmek istiyorum kare şekinde
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Kaşıktan Metale
Dostum çalışırsan her maddeye Telekinezi uygulayabilirsin. 

- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Kesinlikle yapabilirsin.
Yanlız konu biryana düşünsene kafese kapatılıyorsun kafesin tellerini büküyorsun çıkıyorsun. O an ki karizmatik atmosferde beni adriana lima görse aşık olur evleniriz <3 :D
Yanlız konu biryana düşünsene kafese kapatılıyorsun kafesin tellerini büküyorsun çıkıyorsun. O an ki karizmatik atmosferde beni adriana lima görse aşık olur evleniriz <3 :D
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- Secular
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Cinsiyetiniz: Kadın
Adriana deilde çirkin bi kız aşık olursa :Ddokunarakkustururum yazdı:Kesinlikle yapabilirsin.
- dokunarakkustururum
Gerçek aşk olduğu sürece oda fark etmez :))
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
dokunarakkustururum yazdı:Gerçek aşk olduğu sürece oda fark etmez :))
Adam insancıl :D. Gerçek aşkı arıyo :D.Arkadaşım evet telekinezi ile camları bile kırabiliyorsun.herşeyi yapabiliyorsun sen yeter ki çalış.Benim konuma bak akşam çalışma dersimiz olucak.Yararı dokunabilir.
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Kafesin tellerini beyin gücüyle bükmek için telekinezi gibi zor bir yolu tercih etmek yerine 1 yıl kas çalışsan zaten bunu yapabilirsin. :)dokunarakkustururum yazdı:Kesinlikle yapabilirsin.
- dokunarakkustururum
:O Hangi filmdi o ben kaçırmışım :D. Bir yıl kas çalışmayla sen 3 parmağım kadar kalın demiri bük ben parmaklarımı keserim :P
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Zaten o mahkumlar değil 1 yıl 10 yıl bile kas çalışanları bile vardırdokunarakkustururum yazdı::O Hangi filmdi o ben kaçırmışım :D. Bir yıl kas çalışmayla sen 3 parmağım kadar kalın demiri bük ben parmaklarımı keserim :P
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- dokunarakkustururum
10 yıldır vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum :). Senin o dediğin güce 10 yılda belki erişilir ancak kas çalışarakd değil güç antremanı yaparak. Oda nerden baksan minimum her kas grubu için 60-130 kg arası. Buda içeride yapamayacakları birşey. İçerde ranzalarlamı çalışacak adamlar :DShrbz yazdı:Zaten o mahkumlar değil 1 yıl 10 yıl bile kas çalışanları bile vardırdokunarakkustururum yazdı::O Hangi filmdi o ben kaçırmışım :D. Bir yıl kas çalışmayla sen 3 parmağım kadar kalın demiri bük ben parmaklarımı keserim :P
Konuyu kirlettik yanlız Shrbz özelden devam edelim :)