Telepati yapıyorum ama Psi-wheel ??
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Secular
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Telepati yapıyorum ama Psi-wheel ??
Arkadaşlar ben bu sitede psi-wheeli gördüm ve ilgimi çekti. Sonra kapak çalışması yapmalısın falan dediler ama pek bir şey anlamadım :/ Gördüklerime göre evde denedim ama hiç hareket ettiremedim. Bana yardımcı olur musunuz? Nelerle başlamalıyım hareket ettirmek için ne yapmalıyım? Teşekkürler..
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telepati yapıyorum ama Psi-wheel ??
Ben hiç kapak çalışması yapmadan döndürmüştüm ama kapak çalışması çok faydalı ayrıca ilk denemde yapamaman gayet normal her gün yarım saat psi wheel 45 dk kapak çalışması yapsan yeter kapak çalışmasında normal şişe kapağı al ortasındaki çıkıntıya 45 dk boyunca başka hiç bir düşünmeden bak ayrıca bu kapak olmak zorunda deği çizgisiz bir kağıt alıp ortasına bir nokta koysan onada odaklanabilirsinSecular yazdı:Arkadaşlar ben bu sitede psi-wheeli gördüm ve ilgimi çekti. Sonra kapak çalışması yapmalısın falan dediler ama pek bir şey anlamadım :/ Gördüklerime göre evde denedim ama hiç hareket ettiremedim. Bana yardımcı olur musunuz? Nelerle başlamalıyım hareket ettirmek için ne yapmalıyım? Teşekkürler..
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- Secular
Anladım sen kapak çalışması yapmadan ne kadar sürede döndürdün? Ben kapak çalışması yaparken çok sıkılıyorumda.. Ayrıca telepati yapabiliyorum, düşünce okuyabiliyorum bunu bi faydası olur mu sence? Teşekkürler tekrar :)
- Shrbz
Önemli değil ben kapak çalışması yapmadan 2. Gün 3-4 tur döndürdüm 3 ve 4. Gün sadece titretebildim 5. Gün 15 tur felan döndü ayrıca telepatinin şöyle faydası olur bence telepati yapabiliyorsan odaklanabiliyorsyn demektir bunun faydası da büyüktür
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- Secular
Odaklanabiliyorum ama bu telepatiden daha zor başım çok ağrıyor. Enerji açığa çıkması beynimi sıkmam gerekmez değil mi? Birde kardeşim döndürebileceğime inanmıyor, döndürenlerin kandırmaca olduğunu düşünüyor buda inancımı etkiliyor biraz.. Ama sen gerçekten çok başarılıymışsın 2 günde döndürebilmen şaşırtıcı.
- Shrbz
Öncelikle kardeşinin yanında yapma ve döndürsen bile çok uatalaşana kadar kimeseye söyleme ayrıca yaparken kendini sıkma yada Zorlama nası su içerken rahat oluyorsun bunu yaparkende rahat ol pai wheel e bak döneceği yönü seç ve döndüğünü hayal et kimsenin yanında yapma yada kimseye söyleme ayrıca sakın yeteneğinin olmadığını falan düşünme. Bu yetenek işi çalışma ve inanma işiSecular yazdı:Odaklanabiliyorum ama bu telepatiden daha zor başım çok ağrıyor. Enerji açığa çıkması beynimi sıkmam gerekmez değil mi? Birde kardeşim döndürebileceğime inanmıyor, döndürenlerin kandırmaca olduğunu düşünüyor buda inancımı etkiliyor biraz.. Ama sen gerçekten çok başarılıymışsın 2 günde döndürebilmen şaşırtıcı.
- Secular
Tamam çok teşekkür ederim. Tekrar denicem ve olursa ilk buraya yazarım ; ) Birde kimseye söylemememin sebebi ne?
- Shrbz
Önemli değil üatüne alınma genel olarak söylüyorum eğer amacın birilerine söyleyip hava atmaksa yada gösteri yapmaksa en fazla psi wheel çevirirsin
- Secular
Yoo hava atmak deil sadece paylaşmak :)
- Shrbz
Bence kimseyle paylaşma tabi sen bilirsinSecular yazdı:Yoo hava atmak deil sadece paylaşmak :)
-