Yeni Başlayanlara :)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Yeni Başlayanlara :)

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Merhaba arkadaşlar öncelikle cümletten SELAMUN ALEYKÜM size kendi uğraştığım bir şeyden söz etmek istiyorum.Çoğunuz eminimki avatarı izlemişsinizdir hava su toprak ateş... Gerçekten onların yaptığı gibi elementleri kontrol etmek ister miydiniz ? Eğer cevabınız evetse başlayalım : Hava kontrolü diğer adıyla Aerokinezi : Aerokinezi yani hava kontrolünde rüzgarı durdururp başlatabilirsiniz ve bunları yapmak için sadece hayal etmelisiniz ne akdar basit değil mi ? Rüzgar çıkarmak için elerinizi sallayın ve etraftaki herşeyin uçuştuğunu hayal edin durdurmak için ise sadece elinizi yumruk gibi sıkın yada ne yapıyorsanız yapın işte sanki koskoca bir sürüye duuuurrr dediğinizi hayal edin rüzgarın durduğunu etrafta sallanan şeylerin sallanmayı kestiğini hayal edin

Su diğer adıyla Hidrokinezi :Hidrokinezi ile suda girdaplar oluşturabilirsiniz.Öncelikle önünüze bir bardak su alın sonra gözlerinizi kapatın suyun içinde yüzdüğünüzü suyla bir olduğunuzu hissedin. Suda bir girdap oluştuğunu hayal edin. bu kadar basit.

Toprakiğer adıyla Terrakinezi.Bir bardak alın ve içini toprakla doldurun toprak dolu bardağa odaklanın o toprağı kolaylıkla kontrol edebileceğinizi inanın ve hayal edin toprağın hareket ettiğini hayal edin.Terrakinezi ile küçük sarsıntılar oluşturabilirsiniz.

Ve son olarak Ateş-Diğer adıyla Pyrokinezi:Bir mum alın ve ateşin yanına ellerinizi koyun ateşin büyüdüğünü veya küçüldüğünü hayal edin gerçekten yapabileceğinize inanın.

Eveet Element bölümü bitti şimdi sırada Telekinezi:Önce psi-whellden başlayalım psi-whell dediğimiz şey yukarıdaki resimdeki gibi bir şeydir
Psi-whell telekinezi ile uğraşanların ilk adımıdır telekineziye ilk adımdır Bir silgi veya kibrit kutusu alın üstüne kürdan veya bir iğne batırın sonra elinizi 5x5 bir kare kağıt alın sonra onu köşelerinden ikiyi katlayın üçgen olsun.sonra onu açın ve üstü köşelerinden ikiyi katlayın yine üçgen olsun sonra açın kağıdınızda bir x olacak sonra onun başına geçin amacımız o kağıdı beyin gücü ile döndürmek kağıda odaklanın ve karnınızda bir enerji hayal edin aşağıya doğru akıyor ayaklarınıza akıyor ve kollarınıza kadar enerji ile doluyorsunuz kollarınızdki enerji ellerinize geliyor ve dışarı fışkırıyor ve kağıt parçası hızlı bir şekilde dönmeye başlıyor bunu hayal edin en geç 1 haftaya sonuç alacağınızı düşünüyorum.Bu konuda ilerlediğinizde kalemleri pet şişeleri hareket ettirebilirsiniz. başarılar...

Eveet sıra geldi telepatiye:Telepati insanlarla konuşmadan beyin gücüyle iletişim kurmaktır.Telepati yaparken tanıdığınız bir kişiyşle başlarsanız iyi olur şimdi o karşınızdaki kişi ile aranızda bir köprü olduğunu hayal edin o köprü onun beynindeki şeyleri sizin beyninize iletiyor ve onun düşüncelerini okuyorsunuz telepati ile zihinleri okuayabilirsiniz ve diğer insanların beyinlerine köprü ile mesajlar göndererek istediğinizi yaptırabilirsiniz.

Evet şimdi sıra geldi Durugörüyeurugörü bir kaç dakika sonra olacak şeyleri görebilmektir geleceği görmek gibi bişey ama çok fazla değil.Durugörü yeteneğinizi geliştirmek için herşeyin nedenini düşünün herşeyin kavga edenleri gördüğünüzde neden kavga ettiler acaba bir ağacın dalı kırılmışsa neden kırıldı acaba vs.
Sanırım adı Emremetalicca ydı adını yanlış yazdıysam özür dilerim o bu konuyla ilgileniyordu .

Ben durugörü telekinezi ve Aerokinezi ile ilgileniyorum ve başarıyorum çünkü inanıyorum. Sizede başarılar dilerim. Kendi psi-whell videom :http://www.dailymotion.com/video/xwa...?search_algo=2

Bir kaç resim ve video
Muhteşem bir aerokinezi videosu : http://www.youtube.com/watch?v=f6J_bIKaORI

Unutmayın Telekinezi ve diğer her kinezi dalları İnanmakla başlar Telekinezi,Element kontrolleri durugörü ve telepati başarmadan inanmaktır

Alıntı değildir kendim yazdım alıntı yapacakların kaynak belirtmesini rica ediyorum

Arkadaşalr bu konuyu bir oyun sitesinde açmıştım orada pek ilgi göstermediler bende boşa gitmesin diye burada açtım :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)

Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz

Re: Yeni Başlayanlara :)

Arkadaşlar ben bir oyun sitesine üyeyim orada böyle bir konu açmıştım pek ilgi göstermediler sonuçta oyun sitesi :) bende aynı konuyu kopyalayıp buraya yapıştırdım biliyorum sitede böyle konular fazlasıyla var ama boşa gitmesin dedim o kadar yazmaya çalıştım. :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

aerokinezi videosu mar isimli üyenin paylaştığı video :D
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz

Biliyorum :D
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

O resimdeki mar o zaman velet var bitane :D
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.

Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz

:)