Telekinezi nasıl yapılır, hayal nasıl kurulur ?

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
narutocu
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi nasıl yapılır, hayal nasıl kurulur ?

Okunmamış mesaj gönderen narutocu »

Arkadaşlar telekinezi yapmak istiyorum ama baktığım çoğu konuda şunu hayal edin falan yazıyor nasıl hayal ediyim yani en son gördüğüm görüntünün üzerinde mi hayal ediyim film efekleri gibi mi düşüneyim kısaca gözüm açıkken mi yoksa kapalıyken mi düşüneyim şimdiden teşekkürler

DAHAILERISI
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Telekinezi nasıl yapılır, hayal nasıl kurulur ?

Okunmamış mesaj gönderen DAHAILERISI »

bence hayale gerek yok...diorlar ya beynine kabul ettirmen alzm döneceğini...bence senn yapman gereken şey..0 şüpe duymaktır...yani şunu düşün aç interneti sayısız telekinezi videoları var..ama gerçekliği kesin olan 'NİNA KULAGİNA' var...sadece o videoya bakıp şunu 2sn yede olsa düşünmen lazm...'Bu da bir insan deilmi ? ewt o bir insan...bu bunları yapabiliorsa ben neden yapamıyımki?..bende insanım aramızda ne fark olabilir...ALLAH kullarını zaten asla ayırmaz onda ne varsa bendede oldugu kesin..sadece o allhn verdiği bir şeyi gün yüzüne çıkarmış o kdr...yeterince çalışırsam ben neden yapamıyım ki ? beni engelliyen özel güçlermi var ? hayır... o zmn beni hiç bir şey durduramaz...bu güce bende sahibim..istersem ben de başarabilirim...sadece aksatmadan adeta 1 ödev gbi sürekli çalışmalıyım..mukafatını alacagıma eminim...kullar asla birbirinden ayrı olmamıştır...hepimiz aynıyız..ama bizi farklı yapan şeyler VERDİĞİMİZ KARARLAR ve KENDİMİZE ÇİZDİĞİMZ YOLLARDIR.. bnce için bunlara sonuna kdr inanırsan..yani en azından şu satırları okudugunda..1 cümleye bile katıldıysan..ewt buna bende inanıorum..dediysen...zaten başarabilirsin...iyi çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

DAHAILERISI yazdı:bence hayale gerek yok...diorlar ya beynine kabul ettirmen alzm döneceğini...bence senn yapman gereken şey..0 şüpe duymaktır...yani şunu düşün aç interneti sayısız telekinezi videoları var..ama gerçekliği kesin olan 'NİNA KULAGİNA' var...sadece o videoya bakıp şunu 2sn yede olsa düşünmen lazm...'Bu da bir insan deilmi ? ewt o bir insan...bu bunları yapabiliorsa ben neden yapamıyımki?..bende insanım aramızda ne fark olabilir...ALLAH kullarını zaten asla ayırmaz onda ne varsa bendede oldugu kesin..sadece o allhn verdiği bir şeyi gün yüzüne çıkarmış o kdr...yeterince çalışırsam ben neden yapamıyım ki ? beni engelliyen özel güçlermi var ? hayır... o zmn beni hiç bir şey durduramaz...bu güce bende sahibim..istersem ben de başarabilirim...sadece aksatmadan adeta 1 ödev gbi sürekli çalışmalıyım..mukafatını alacagıma eminim...kullar asla birbirinden ayrı olmamıştır...hepimiz aynıyız..ama bizi farklı yapan şeyler VERDİĞİMİZ KARARLAR ve KENDİMİZE ÇİZDİĞİMZ YOLLARDIR.. bnce için bunlara sonuna kdr inanırsan..yani en azından şu satırları okudugunda..1 cümleye bile katıldıysan..ewt buna bende inanıorum..dediysen...zaten başarabilirsin...iyi çalışmalar...

Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür , Hayal gücü ise heryere.
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
DAHAILERISI

turab yazdı:
DAHAILERISI yazdı:bence hayale gerek yok...diorlar ya beynine kabul ettirmen alzm döneceğini...bence senn yapman gereken şey..0 şüpe duymaktır...yani şunu düşün aç interneti sayısız telekinezi videoları var..ama gerçekliği kesin olan 'NİNA KULAGİNA' var...sadece o videoya bakıp şunu 2sn yede olsa düşünmen lazm...'Bu da bir insan deilmi ? ewt o bir insan...bu bunları yapabiliorsa ben neden yapamıyımki?..bende insanım aramızda ne fark olabilir...ALLAH kullarını zaten asla ayırmaz onda ne varsa bendede oldugu kesin..sadece o allhn verdiği bir şeyi gün yüzüne çıkarmış o kdr...yeterince çalışırsam ben neden yapamıyım ki ? beni engelliyen özel güçlermi var ? hayır... o zmn beni hiç bir şey durduramaz...bu güce bende sahibim..istersem ben de başarabilirim...sadece aksatmadan adeta 1 ödev gbi sürekli çalışmalıyım..mukafatını alacagıma eminim...kullar asla birbirinden ayrı olmamıştır...hepimiz aynıyız..ama bizi farklı yapan şeyler VERDİĞİMİZ KARARLAR ve KENDİMİZE ÇİZDİĞİMZ YOLLARDIR.. bnce için bunlara sonuna kdr inanırsan..yani en azından şu satırları okudugunda..1 cümleye bile katıldıysan..ewt buna bende inanıorum..dediysen...zaten başarabilirsin...iyi çalışmalar...

Yalnızca hayal gücüyle olsaydı herşey.. şu an 5-13 yaş arası bütün çocuklar uçuyorlardı...tmm hayal gücüde lazm ama..hayal etmekten çok inanman gerekir...insanlar kurdukları düşüncelere zaten HAYAL dedikleri için ilerleyemezler...ama buna inanan ve şunlar yada bunlar olabilir diyenlerde hep DELİ olarak görülür..ama bu DELİ dedikleri insanlar ATOMU parçalayıp..ona DELİ diyenlerin önüne koyduktan sonra birden çok zeki ve ileri görüşlü olurlar..nedense insanlar İMKANSIZI 'İMKANLI' olana kdr salakça olarak görüor..ve görmeyede devam edecek..bu nesil tükenmiyecek..her zmn size gözlerini dikip alay etmekten çekinmeyecekler..ama siz başardığınızdada sizi dünyanın kralı ilan etmektende geri durmıyacaklar...demem o ki...hayale sadece 'hayal' olarak bakmaya devam edilirse hiç bir yere varılamaz..birazcıkta insanların inanması gerekir...
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

DAHAILERISI yazdı:
turab yazdı:

Yalnızca hayal gücüyle olsaydı herşey.. şu an 5-13 yaş arası bütün çocuklar uçuyorlardı...tmm hayal gücüde lazm ama..hayal etmekten çok inanman gerekir...insanlar kurdukları düşüncelere zaten HAYAL dedikleri için ilerleyemezler...ama buna inanan ve şunlar yada bunlar olabilir diyenlerde hep DELİ olarak görülür..ama bu DELİ dedikleri insanlar ATOMU parçalayıp..ona DELİ diyenlerin önüne koyduktan sonra birden çok zeki ve ileri görüşlü olurlar..nedense insanlar İMKANSIZI 'İMKANLI' olana kdr salakça olarak görüor..ve görmeyede devam edecek..bu nesil tükenmiyecek..her zmn size gözlerini dikip alay etmekten çekinmeyecekler..ama siz başardığınızdada sizi dünyanın kralı ilan etmektende geri durmıyacaklar...demem o ki...hayale sadece 'hayal' olarak bakmaya devam edilirse hiç bir yere varılamaz..birazcıkta insanların inanması gerekir...
Herşeyde mantık ararsan delirirsin bunla ilgili bir ayet varmış galiba
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]

DAHAILERISI

haklısın ama ben mantık ara demiorum..zaten allhn mucizelerine insan mantıgıyla 1 yol bulmaya çaışır ve çabalarsan..yani sorgularsan..içinden çıkamaz ve delirirsin..dünyada var böle 1 kaç vaka....ben zaten mantık ara demiorum..sadece mantıgınla durumu kabullenip buna 0 şüpeyle bak diorum..bu şey gbi..bi yerden atlıcaksın ama aşşağıda su olduğunu bilirsen rahatça atlarsın..bunu sağlayan ne 0 şüpe çnki ne olur..suyun orda oldugunu görürsün..veya sana söyleyen birisi vardır..ama bunu göremezsin..göremediğindede devreye hislerin ve mantıgın girer...şimdi sen telekinezi yapmaya hazırlandıgında veya 5 10 dk yaptıktan sonra elinde oluşan itme hissini 'HİSLERİNLE' hissedersin..bir de bunu 'MANTIGINLA'destekleyip demekki böle bişi mümkünmüş dersen..o zmn gerisi gelir...zaten biz şu an oturup yaratılışımızı cenneti cehennemi melekleri ruhani varlıkları..mantıgımızla biryerlere baglamaya çalışırsak..öyle bir noktaya gelirizki kendimizi unuturuz ve deliririz..bnm dediğim bunları sorgulamak deil sadece anlayıp kabullenmek..
MagicalslasheR
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen MagicalslasheR »

Bu çoğu kişinin aklına takılan bir soru.Şimdi kendimden örnek vermek istiyorum.Ben daha çok yeni başladım fakat küçük şeyleri hafifçe hareket ettiriyorum.Ama bunu yapabilmemdeki temel sebepler şunlar:

1-Ben çok hayal eden bir insanımdır ve çok gerçekçilikle aram yoktur.Ve bu psişik olaylara bazı insanlar inanmaz.
2-Küçüklüğümden beri böyle şeyleri yapmak istediğim için yaklaşık 3-4 senedir hayal ediyor ve inanıyorum.

Yani sonuç şu,hayalgücün geniş olacak ve gönülden isteyeceksin.Ama en önemli faktör asla pes etmemen ve istemen.