Telekinezi çalışmak bildiğiniz gibi sadece psi-wheel ve sarkaçtan ibaret değil. Günlük hayatta her an yanında taşıyamayacağınız kadar büyükler ayrıca.
Bunun için ufak bi çözümümüz var aslında. Bulacağınız şey sadece plastik bir boncuktan ibaret. Büyüklüğü sizin özgüveninize kalmış. Sürekli yanında taşıyabileceğiniz bir cisim. Yapacağınız şey sadece boncuğunuzu elinize alıp avuç içinde hareket ettirmek. Hem size eğlence olur hemde telekinetik olma yolunda daha fazla gelişme kaydedersiniz.
Hergün boş anlarınızda yapacağınız için kapak çalışmasından daha fazla katkı sağlayacağını son derece emin olarak söyleyebilirim.
Kişiselleştirin onu. Boyayın, isim verin, konuşun vb. Kendinizi daha yakın hissedersiniz ve etki etmenize biraz katkı yapabilir.
Mutlaka birinin işine yarar.. :)
Teşekkürler.
Clairvoyant
Size Küçük Bir Dost -
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
- rolex
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: Size Küçük Bir Dost -
Avuç içinde cisim oynatmayı tavsiye ederim. Levitasyon yapmak isteyenler bundan başlasın.
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Evet ben bunu bilyeyle denemiştim başarılı olamamıştım çok güzel bir fikir teşekkürler :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- LunaSun
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Çok kişiliklilik gibi geldi bana :)
-