Bana noluyor bi bakar mısınız?

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
bylupol
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Bana noluyor bi bakar mısınız?

Okunmamış mesaj gönderen bylupol »

Arkadaşlar...

Bu anlatıcağım olaylar bu gün başımdan geçti.Daha öncedende bu tip olaylara rasladım ama önemsemedim(şanş işi dedim,raslantıdır dedim ve hep geçiştirdim ) .Şimdi gelelim konuyo bu gün sınıfta hoca tarih sözlüsü yapıyodu ama karşık istediğini kaldırım soru soruyodu bende işimden inşallah bana şu soruyo sorar dedim ve yaklaşık 2 dk içinde beni kaldırdı ve düşündüğüm soruyu sordu.Bir diğer olay ise öğle yemeğine servisle gidiyodum ve işimden şöyle dedim inşşlah babam evdedir dedim ve ben geldiğimde eve babam çoktan gelmişti.Ve daha sonra bi olayda geldi başıma onuda şöyle anlatayım uzun zamandan beri görüşemediğiz akrabam geldi bianda aklıma ve 5-10 dk sonra onu gördüm.Sonra bun olayları ben mi yapıyorum yoksa raslantı mı dedim kendi kendime ve şöyle dedim eğer uzun zamanda beri görüşmediğim kız arkadaşımı görürsem buna ben yaptığıma innanırım dedim ve bunu saat 12:30 gibi söyledim 16,00 sıralarında o kızı gördüm servisle bizim kapının önünden geçiyor gözlerime inanamadım hemde bizim kapının önünde şimdi arkadaşlar benim başıma gelen bu olaylar raslantı mı yoksa bu işi ben mi yapıyorum bi fikrinizi alabilirmiyim ?

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Re: Bana noluyor bi bakar mısınız?

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

babanın eve erken gitmesi ve kız arkadaşını görmen tamamen rastlantı ama diğerleri değil.
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

:O Durugörü diye düşünüyorum ?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

kimsetutamaz yazdı::O Durugörü diye düşünüyorum ?
Durugörü bambaşka bişey abicm naptın sen :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
rolex
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen rolex »

ozina yazdı:babanın eve erken gitmesi ve kız arkadaşını görmen tamamen rastlantı ama diğerleri değil.
Tamamen rastlantı olduğunu bilemezsin. Bu hepsi için geçerli.

bylupol

Arkdaşlar şimdi bu pisişik yeneklerin hangisine uyuyo benim yaptıklarım
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Yaptıgının tesadüf olup olmadıgı net degil veya her insanda bu tür şeyler bir anda veya birkaç zaman içerisinde gerçekleşebilir..Ancak bu tür şey telepatiye girer bence bi telepati ye başla belkide başarılı olursun..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
bylupol

dediğine katılıyorum ama bu yaptığım işi tesadüf olarak görmessek durusezide olabilir mi ?
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Evet o da olabilir ..Sen iyice araştır bu işi hem forumda hemde google da tam bi sonuca ulaş teknikler felan ögren yani bende yardımcı olmak isterdim de benim telepatiyle felan pek aram yok..
ALBERT EINSTEIN
bylupol

Ben bu telepati konusunda biraz çalıştım ve kısa bi sürede verim elde ettim.Ama psikometri daha çok ilgi mi çekiyor.Bu nedenle Psikometri konusunda bana yardım edecek veya soruları mı cevaplıyabilecek birisi var mı?