Bana noluyor bi bakar mısınız?
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bana noluyor bi bakar mısınız?
Arkadaşlar...
Bu anlatıcağım olaylar bu gün başımdan geçti.Daha öncedende bu tip olaylara rasladım ama önemsemedim(şanş işi dedim,raslantıdır dedim ve hep geçiştirdim ) .Şimdi gelelim konuyo bu gün sınıfta hoca tarih sözlüsü yapıyodu ama karşık istediğini kaldırım soru soruyodu bende işimden inşallah bana şu soruyo sorar dedim ve yaklaşık 2 dk içinde beni kaldırdı ve düşündüğüm soruyu sordu.Bir diğer olay ise öğle yemeğine servisle gidiyodum ve işimden şöyle dedim inşşlah babam evdedir dedim ve ben geldiğimde eve babam çoktan gelmişti.Ve daha sonra bi olayda geldi başıma onuda şöyle anlatayım uzun zamandan beri görüşemediğiz akrabam geldi bianda aklıma ve 5-10 dk sonra onu gördüm.Sonra bun olayları ben mi yapıyorum yoksa raslantı mı dedim kendi kendime ve şöyle dedim eğer uzun zamanda beri görüşmediğim kız arkadaşımı görürsem buna ben yaptığıma innanırım dedim ve bunu saat 12:30 gibi söyledim 16,00 sıralarında o kızı gördüm servisle bizim kapının önünden geçiyor gözlerime inanamadım hemde bizim kapının önünde şimdi arkadaşlar benim başıma gelen bu olaylar raslantı mı yoksa bu işi ben mi yapıyorum bi fikrinizi alabilirmiyim ?
Bu anlatıcağım olaylar bu gün başımdan geçti.Daha öncedende bu tip olaylara rasladım ama önemsemedim(şanş işi dedim,raslantıdır dedim ve hep geçiştirdim ) .Şimdi gelelim konuyo bu gün sınıfta hoca tarih sözlüsü yapıyodu ama karşık istediğini kaldırım soru soruyodu bende işimden inşallah bana şu soruyo sorar dedim ve yaklaşık 2 dk içinde beni kaldırdı ve düşündüğüm soruyu sordu.Bir diğer olay ise öğle yemeğine servisle gidiyodum ve işimden şöyle dedim inşşlah babam evdedir dedim ve ben geldiğimde eve babam çoktan gelmişti.Ve daha sonra bi olayda geldi başıma onuda şöyle anlatayım uzun zamandan beri görüşemediğiz akrabam geldi bianda aklıma ve 5-10 dk sonra onu gördüm.Sonra bun olayları ben mi yapıyorum yoksa raslantı mı dedim kendi kendime ve şöyle dedim eğer uzun zamanda beri görüşmediğim kız arkadaşımı görürsem buna ben yaptığıma innanırım dedim ve bunu saat 12:30 gibi söyledim 16,00 sıralarında o kızı gördüm servisle bizim kapının önünden geçiyor gözlerime inanamadım hemde bizim kapının önünde şimdi arkadaşlar benim başıma gelen bu olaylar raslantı mı yoksa bu işi ben mi yapıyorum bi fikrinizi alabilirmiyim ?
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Bana noluyor bi bakar mısınız?
babanın eve erken gitmesi ve kız arkadaşını görmen tamamen rastlantı ama diğerleri değil.
pixies forever <3<3
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
:O Durugörü diye düşünüyorum ?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Durugörü bambaşka bişey abicm naptın sen :Dkimsetutamaz yazdı::O Durugörü diye düşünüyorum ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- rolex
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Tamamen rastlantı olduğunu bilemezsin. Bu hepsi için geçerli.ozina yazdı:babanın eve erken gitmesi ve kız arkadaşını görmen tamamen rastlantı ama diğerleri değil.
-
Arkdaşlar şimdi bu pisişik yeneklerin hangisine uyuyo benim yaptıklarım
- ChaTLacK
Yaptıgının tesadüf olup olmadıgı net degil veya her insanda bu tür şeyler bir anda veya birkaç zaman içerisinde gerçekleşebilir..Ancak bu tür şey telepatiye girer bence bi telepati ye başla belkide başarılı olursun..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
dediğine katılıyorum ama bu yaptığım işi tesadüf olarak görmessek durusezide olabilir mi ?
- ChaTLacK
Evet o da olabilir ..Sen iyice araştır bu işi hem forumda hemde google da tam bi sonuca ulaş teknikler felan ögren yani bende yardımcı olmak isterdim de benim telepatiyle felan pek aram yok..
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
Ben bu telepati konusunda biraz çalıştım ve kısa bi sürede verim elde ettim.Ama psikometri daha çok ilgi mi çekiyor.Bu nedenle Psikometri konusunda bana yardım edecek veya soruları mı cevaplıyabilecek birisi var mı?
-