Önemli.
Moderatör: TTmF##
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Önemli.
Otelde ise başladığım için sizlerden bi süre uzak kaldım. Haftada bir iznim var o zamanı da burada geçireceğim . Mesajlarınıza cevap veremediğim için üzgünüm vaktim olmuyor.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Re: Önemli.
Derslerin devamını istiyoruzTTmF## yazdı:Otelde ise başladığım için sizlerden bi süre uzak kaldım. Haftada bir iznim var o zamanı da burada geçireceğim . Mesajlarınıza cevap veremediğim için üzgünüm vaktim olmuyor.
Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
başka bir emriniz var mıydı efendimiss?Energyy yazdı:Derslerin devamını istiyoruzTTmF## yazdı:Otelde ise başladığım için sizlerden bi süre uzak kaldım. Haftada bir iznim var o zamanı da burada geçireceğim . Mesajlarınıza cevap veremediğim için üzgünüm vaktim olmuyor.
pixies forever <3<3
şimdilik bu yeterss.ozina yazdı:başka bir emriniz var mıydı efendimiss?Energyy yazdı:Derslerin devamını istiyoruzTTmF## yazdı:Otelde ise başladığım için sizlerden bi süre uzak kaldım. Haftada bir iznim var o zamanı da burada geçireceğim . Mesajlarınıza cevap veremediğim için üzgünüm vaktim olmuyor.
-