8.Çakra?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
AscendingMaster
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

8.Çakra?

Okunmamış mesaj gönderen AscendingMaster »

Internette gezinirken 8 . Vedaha yukarıdaki cakralar hakkında bir şeyler okudum. Dediğine göre 3. Göz cakrasundan çok
8. Cakranin telekinezi gibi yeteneklerle alakali. Ben de okuduğum yerdeki açma yöntemini denedim bu cakranun rengi siyah yani ultraviyole bu arada ve mor renkli olanın ustunde. Işte bu meditasyonu,30_45 dakika uyguladımsonra kendimi,güçlü ve kafamı ağırlaşmış hissettim.

Hayal miydi bilmiyorum fakat çok kısa bir süre aerokinezi yaptığımı saniryorum Dışarıda rüzgarın yönünü kontrol ediyordum.

Sorum: Asli var midir?
Hayat bir cevap değildir. Soru'nun ta kendisidir.

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Re: 8.Çakra?

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Şimdi çakralar her ne kadar spritüel yani ruhsal olarak bakılsada bilimsel olarakta bir değeri var. Özellikle kirlian fotoğrafçılığında enerjinin görülmesi , bu 7 çakra ile orantılı. Görünen enerji aslında AURA fakat auradanın renk değişikliklerine bakarsak diğer çakraların renkleride görülüyor. Kadim bilgilerden buraya kadarda çakralar hep 7 olmuştur. Bazı kişiler ise bunu islamlada birleştirmiştir, Biz göğü 7 semadan oluşturduk. Kainatın 7 safhada oluşturulması , kelimei tevhidin 7 sözcükten oluşması fatihanın 7 ayet olması , Hz. YUSUFUN rüyasında 7 semili inek ve 7 zayıf inek görmesi ,7 uyurlar falan falan bir sürü 7 ile ilgili şey var islamdan dışarı taşırırsak RA 'nın 7 ruhtan oluşması gbi sayısız şey var. Tabiki bunların hepsi teori yani kesin birşey yok. Ortada kesinlik yokken niçin 8.çakra olmasın :) Ama bizim bildiğimiz 7 adet çakra var ve şimdiye kadar 8 i ilk defa sizden duydum. Bunun harici çakraları ve enerji alanlarını görebilen insanlardan da hiç 8 çakra duymamıştım. Tabikide benim duymamam yok anlamına gelmez
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
spritele
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen spritele »

7 ana çakra vardir bunlarin yaninda bildiğim kadariyla aura ve yardimci cakralar vardir
Eğer yapamıyorsan bugün sabrın yok demektir yapamıyorum diye birşey yoktur enerji kontrolsüzlüğü vardır
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

turab yazdı:Şimdi çakralar her ne kadar spritüel yani ruhsal olarak bakılsada bilimsel olarakta bir değeri var. Özellikle kirlian fotoğrafçılığında enerjinin görülmesi , bu 7 çakra ile orantılı. Görünen enerji aslında AURA fakat auradanın renk değişikliklerine bakarsak diğer çakraların renkleride görülüyor. Kadim bilgilerden buraya kadarda çakralar hep 7 olmuştur. Bazı kişiler ise bunu islamlada birleştirmiştir, Biz göğü 7 semadan oluşturduk. Kainatın 7 safhada oluşturulması , kelimei tevhidin 7 sözcükten oluşması fatihanın 7 ayet olması , Hz. YUSUFUN rüyasında 7 semili inek ve 7 zayıf inek görmesi ,7 uyurlar falan falan bir sürü 7 ile ilgili şey var islamdan dışarı taşırırsak RA 'nın 7 ruhtan oluşması gbi sayısız şey var. Tabiki bunların hepsi teori yani kesin birşey yok. Ortada kesinlik yokken niçin 8.çakra olmasın :) Ama bizim bildiğimiz 7 adet çakra var ve şimdiye kadar 8 i ilk defa sizden duydum. Bunun harici çakraları ve enerji alanlarını görebilen insanlardan da hiç 8 çakra duymamıştım. Tabikide benim duymamam yok anlamına gelmez
7 uyuyan değil bi kere o Ashab-ı Kefh..
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

tabi yedi uyurlarda denir ama aslı Ashab-ı Kehf

Kullanıcı avatarı
turab

Uchiha Sasuke yazdı:tabi yedi uyurlarda denir ama aslı Ashab-ı Kehf

ne farkı var 7 uyurlarla ashab-ı kefh in ? Ayrıca kefh suresine bak orda diyorki onlar 7 kişi 8.cisi bir köpektir. önemli olan sayıları
uubam.com

Kullanıcı avatarı
AscendingMaster

Bu arada kafanın üstünde değil arkasında. Yanlış yazmışım. Cerebellum Chakra diye geçiyor sanirsam.
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

bende 8. çakrayı ilk defa senden duyuyorum ama çakra aççaksan sırayla altdan yukarıya doğru git sadece 1 ini acarsan vucudunun dengesi bozulur.Ben öyle okudum yani.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
turab

Hayır dostum çakra öyle açılmaz alttan başla , yada istediğim açayım falan. Çakranı belli diğer çakralarla açarsın örneğin 3-5 2-7 gibi sırası vardır. Sırasını şimdi bilmiyorum ama bakarım bi ara. çakralar öyle dengelenir yani tek birini veya alltan başla üstten başla yok
uubam.com

Kullanıcı avatarı
AscendingMaster

1-7 2-6 3-5 gibi mi