Elektrokinezi sorusu
Moderatör: Sai
- AscendingMaster
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Elektrokinezi sorusu
Elektrokinezide kendimizi soklayabilirmiyiz? Yoksa öyle bir şey mümkün değil mi. ?
(bir el ile diğer eli) çünkü denerken acaba olup mu diye kendi üstünde denemeye kalktım. Elimden elime hani bazen metal dokununca elektrik çarpması hissi olur ya çarpmaya calistigim parmağında. Öyle bir his oluştu fakat az.
Kısaca gerçekten mi yapmışım yoksa başka bir his mi
(bir el ile diğer eli) çünkü denerken acaba olup mu diye kendi üstünde denemeye kalktım. Elimden elime hani bazen metal dokununca elektrik çarpması hissi olur ya çarpmaya calistigim parmağında. Öyle bir his oluştu fakat az.
Kısaca gerçekten mi yapmışım yoksa başka bir his mi
Hayat bir cevap değildir. Soru'nun ta kendisidir.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Re: Elektrokinezi sorusu
elektrokinezi diye birşey yok aslında vucuttaki enerjinin Negatif ve Pozitifin birleşmesi aslında (+) (-)
2 enerjinin birleşmesi vucutta elektromanyetik bir enerji sağlar bu enerjinin diğer adı CHİ dir işte. Chi enerjisi aslında tüm yaptıklarınız şeyde kullanırsınız telekinezi vs. Bu enerjinin arttırılması için en güzel meditasyon ve en yararlı olanını ben bu sitede buldum açıkçası. Önemli olan negatifide vucuda alıp pozitifle birleştirmek. Evet böyle birşey mümkün ama kendini şoklarmısın bilemem başkasına hafif elektirik vermek mümkün hatta videoları var . Sol negatif sag pozitiftir insanın. Önü pozitif arkası negatiftir her zaman
2 enerjinin birleşmesi vucutta elektromanyetik bir enerji sağlar bu enerjinin diğer adı CHİ dir işte. Chi enerjisi aslında tüm yaptıklarınız şeyde kullanırsınız telekinezi vs. Bu enerjinin arttırılması için en güzel meditasyon ve en yararlı olanını ben bu sitede buldum açıkçası. Önemli olan negatifide vucuda alıp pozitifle birleştirmek. Evet böyle birşey mümkün ama kendini şoklarmısın bilemem başkasına hafif elektirik vermek mümkün hatta videoları var . Sol negatif sag pozitiftir insanın. Önü pozitif arkası negatiftir her zaman
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- AscendingMaster
Bu benim yaptığım meditasyonun çok benzerii :) Sadece pozitif negatif yerine negatif chi/ eter enerjisi (elektrik)
60 min yerine 20 min sporsuz. Bir de kendi elim üzerinde :)
60 min yerine 20 min sporsuz. Bir de kendi elim üzerinde :)
- turab
bunu dene istersen eğer 1 saat sonrası spor yaparsan çok ilginç şeyler yaşayabilirsin :)
uubam.com
- AscendingMaster
Spor yapamiyrm da kkulagimda feci bir problem var eğer haraket edersem fazla vs ağrıyor .
- turab
bence doktora görün , benimde senden biraz daha küçük yaşlarda kulağımın teki çok ağrıyordu fakat ben ses çıkarmadım biraz bekledim çünkü saat gece 1di dememiştim. Ondan sonra kulağımın teki şuan hiç duymuyor. Ankara hacettepeye kadar gittik maalesef duymayınca duymuyor artık :) Bunada şükür 2side duymayabilirdiAscendingMaster yazdı:Spor yapamiyrm da kkulagimda feci bir problem var eğer haraket edersem fazla vs ağrıyor .
uubam.com
- AscendingMaster
Benim su an biri duymuyor gibi doktora gittik bir şeyden anladığı yok bence çünkü bulunduğum yere yakın kbbci
yok.(Ardanuc) Doktor antibiyotik verdi onu kullaniom. 10 günlük ama kulak ağrım olduğundan beri psişik yetenekler tavan yapti :)
yok.(Ardanuc) Doktor antibiyotik verdi onu kullaniom. 10 günlük ama kulak ağrım olduğundan beri psişik yetenekler tavan yapti :)
-