Moderatör: Sai
Güzel şeyler elde etmişsin bunu bozma günlük yap ufak olsada. Elektrikinezi yaparken o mantığı yakala. Yani imajinasyon yaparken nasıl hissediyorsun, nasıl yapıyorsun o mantığı bilirsin artık. Ve o mantığı başka sevdiğin şeylerde de uygulayabilirsin. Ben enerji yönlendirmeden yola çıktım gözüm açıkken önüme bilerek yağmur gibi parıltı dökülüyordu suratıma. Çünkü bu işte imajinasyon var. Ben beynimin sanki bir tarafını kullanıyormuşum gibi hissederdim ve o hissetmeyi başka şey de de uygulardım. Veya dediğin gibi nefes alıp verme yani kişi imajinasyon yaparken bi kod yapmalı o konuda başka şeylerde uygulamalı yavaş yavaş. Ben elektroninezi yapsaydım şaka amaçlı zaten millet anlamaz elektrik çarptırırdım. Hatta bazıları elektrik çarptırıp o caktırdığı elektrige karşı tarafa ne iletmek istiyorsa onu iletiyor ve çaktığında o kişi o mesajı alıyor. Yani telepati yapıyor. Bak bir telepati yoluda çıktı üstelik bildiğin bir şey den. Neden çünkü ikiside imajinasyon gerektiriyor. Sen çok daha farklı şeyler yapabilirsin her şeyi elektroniziye bağlayıp öyle de yapabilirsin. Hayal gücüne kalmış...
TeşekkürlerBudray yazdı: ↑01 Eki, 18:23Güzel şeyler elde etmişsin bunu bozma günlük yap ufak olsada. Elektrikinezi yaparken o mantığı yakala. Yani imajinasyon yaparken nasıl hissediyorsun, nasıl yapıyorsun o mantığı bilirsin artık. Ve o mantığı başka sevdiğin şeylerde de uygulayabilirsin. Ben enerji yönlendirmeden yola çıktım gözüm açıkken önüme bilerek yağmur gibi parıltı dökülüyordu suratıma. Çünkü bu işte imajinasyon var. Ben beynimin sanki bir tarafını kullanıyormuşum gibi hissederdim ve o hissetmeyi başka şey de de uygulardım. Veya dediğin gibi nefes alıp verme yani kişi imajinasyon yaparken bi kod yapmalı o konuda başka şeylerde uygulamalı yavaş yavaş. Ben elektroninezi yapsaydım şaka amaçlı zaten millet anlamaz elektrik çarptırırdım. Hatta bazıları elektrik çarptırıp o caktırdığı elektrige karşı tarafa ne iletmek istiyorsa onu iletiyor ve çaktığında o kişi o mesajı alıyor. Yani telepati yapıyor. Bak bir telepati yoluda çıktı üstelik bildiğin bir şey den. Neden çünkü ikiside imajinasyon gerektiriyor. Sen çok daha farklı şeyler yapabilirsin her şeyi elektroniziye bağlayıp öyle de yapabilirsin. Hayal gücüne kalmış...
Bence bizim söyleyeceğimiz pek birşey yok. Sen zaten başarıyorsun. Sadece tek gereken sabırla devam etmek. Budrayın da dediği gibi herşey senin hayal gücüne ve azmine kalmış birşey. Ama deneyimlediğim birşeyi de söyleyeyim. Sakın ha birden yüklenip kendini bıktırma. Eğer motivasyonun sürekli var ise sıkıntı yok. Ama pek yoksa birden çok çalışıp sonraki günlerde sıkılıp bırakma olanağın yüksek. Az da olsa devamlı çalışmak önemli. Gerisi zaten zamanla olacak şeyler. Küçük devreyle başlayıp şehir elektriğine kadar gidersin. Ya da hayalin ne ise..
Len çakal