telekinezi çalışma rehberi, telekinezi rehber, telekinezi öğrenmek için yapılması gerekenler, nasıl telekinezi öğrenebilirim, telekinezi nasıl öğrenilir, telekinezi nasıl yapılır
Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Evet arkadaşlar sitedeki arkadaşlarıma Çalışma rehberimle yardımcı olmaya calısacağım Allahın izniyle. Sitede ne yapmalıyım ? Psi whell dönmüyor ? Kaşık bükemiyorum ? Programım nasıl olmalı ?Neden başaramıyorum ? vb. gibi sorulara burada hepsine cevap verilecek yeter ki anlattıgım çalışma stillerini sıralarını atlamadan uymaya çalış göreceksin gözündek dağ gibi olmuş sorunları ayagının altında ezeceksin. Bana sorulan nasıl bu kadar telapati ve telekinezi de başarılı olabiliyorsun programın ne diye sorulan sorulara burada cevap vereceğim. Sitede arkadaşlar insaAllah istediği programı buradan bulacak. Bunları kendime de ders ediniyorum. Bildiğiniz gibi vücut geliştirmeciler sporu için beslenmesine, çalışmalarına ve uykusuna dikkat eder yani bu onun bir yaşam tarzı olur. Onun için ilk adım Telekinezi sizin için bir yaşam tarzı olması gerekir.
Telekinezi de başarılı olmak için önemli maddeler şunlardır;
1. Telekineziyi veyahut diğer psişik deneyimleri çok çok seveceksiniz
2. Sonuç alana kadar tekrarlayın (pratik yapmanın gücü)
3. Kendinizi sürekli geliştirme konusunda ustalaşın ve asla hevesinizi kaybetmeyin.
4. Yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz alanlarda akıllı seçimler yapın ve istekleriniz konusunda ısrarcı davranın.
5. Eylemsizlik uyuşturucu gibidir, sizi zehirlediğini çok geç farkedersiniz. Ertelemeyin, bir an önce harekete geçin!!
6. Fark yaratmak..
Evet başta demiştik Telekinezi sizin bir yaşam tarzınız olmalı diye yani hayatınızı ona göre şekillendireceksiniz. Çalışmalarınız, uykusunuz, beslenmeniz vb. gibi dikkat edilecek hususlar
1. madde de dediğimiz gibi sizi başarıya götürecek ilk adım yaptığınız işi çok çok sevmektir. İsteyeceksin ve onun ugrunda ne yapman gerektigini bileceksin. Siz yaptıgınız telekineziyi veyahut diğer psişik deneyimleri sevmezseniz yapmayın daha iyi zaten yerinizde sayarsınız. Sevmezseniz gelişme olmaz pozitif düşünemezsiniz ve en kotusu basaramazsınız.
2. madde de ise Vazgeçmeyin!! devamlı calışmalarınızın dışında da telekinezi yapmaya devam edin. Psi whell mesela 1. gün döndüremedim yok döndürünceye kadar isteyin ve dönmeden başından kalkmayın veyahut bu kaşık bükme, levitasyon diğer psişik deneyimler için de geçerlidir. bugunün işini yarına bırakmayın. Sonuç almadan başından kalkmak yok!!
3. madde de ise pozitif duşuneceksiniz negatif düşünceler yok!! Pozitif düşünmek nasıl yani şöyle; Her geçen gün iyiye gidiyorum, Her gecen gün daha fazla gelişiyorum, Her gecen gün daha fazla enerjim artıyor, Mesela kaşık bukuyorsa her geçen gün daha çok kaşık büküyorum daha hızlı ve daha kolay bir şekilde büküyorum ve daha mutlu oluyorum vb. gibi daima pozitif duşuneceksiniz.
4. madde Telekinezi yapacagınız yer rahatsız edilemeyeceginiz bir ortam olması dolayısıyla rahatca yapmanız gerekir ve sessiz bir ortam bulun. İstediginiz neyse onda ısrar edin ondan vazgeçmeyin !! Siz ne kadar isteginiz dogrultusunda çalısırsanız Allahın izniyle o kadar gelişeceksiniz. Sizdeki bu Allahın vermiş oldugu dogal yeteneklerin farkında olun sadece isteyin siz istedikten sonra gerisi gelecektir.
5. madde ise boş vakitlerinizde telekineziye daha fazla zaman ayırın bilgisayar oyunu, playstation vb. gibi şeyleri günde 1 saatten fazla oyun oynamayın!. Onlarla vakit geçirmek yerine telekinezi veyahut diğer psişik şeylerle vakit geçirin. Televizyonda dizi izlemek yerine faydalı bilgiler içeren yani yeni bilgi öğrenebileceginiz bir programı açın 1 saatten fazla dizi izlemek yasak!! Çünkü beyninizin sol lobu hayal etme görevi görür siz televizyon izlediğiniz zaman beyninizin sol lobu pasif kalır. Onun için televizyondan mümkün oldugunca uzak kalmak gerekir. Gereksiz şeylerle vakit geçirmek yerine neden Telekineziyle vakit geçirmeyeyim ki hem vaktimi degerlendirmiş olurum demelisiniz.
6. madde ise Fark yaratmak! nedir fark yaratmak bir düşünün... Fark yaratmak her gecen gün kendinde pozitif gelişmeleri hissetmek yani farkında olmaktır. Mesela her gecen gün daha çok gelişiyorum daha kolay yapıyorum her gecen gün enerji seviyem artıyor ve her gecen gün.... vb. gibi pozitif şeyleri düşünmektir
Telekinezi ve Uyku
Evet Bediüzzaman Said Nursi nin dediği gibi bir insana 5 saat uyku yeter sadece uyku zamanınızı ayarlayın her gün aynı saatte uyuyup aynı saatte kalkın. Böylece vücudunuz alıştıgında 5 saat uykuyla tam dinlenmiş bir şekilde kalkacaksınız. Günde en az 8 saat uyuyan insanlar hani boş vaktiniz yoktu işte size fazladan 3 saat boş vakit, Doyasıya telekinezi veyahut diğer psişik deneyimlerinizi yapın :D. Fazla uyumayın. Bu söylediklerimin hepsini cok önemlidir. Basit bir sey miş gibi görmeyin. Günde 5 saat uykuya alışın..
Telekinezi ve Çalışma Stili
Evet arkadaşlar geldik en önemli kısma yani nasıl çalışacagım kısmına. Çalışmalarınız günde en az 2 saat olması gerekir. Günde 1 saati yeterli gören kişileri anlamıyorum. İşte size püf noktayı veriyorum. İlk önce programı vereyim. Zamanı arttırmak size kalmış ama asla sırasını degiştirmeyin;
-30 dk Kapak Çalışması..
-1 saat Telekinezi..
-45 dk veyahut 1 saat meditasyon..
Buradaki püf nokta dikkat ve konsantrasyon için telekineziden önce 30 dk kapak çalışması, telekineziyi yapmadan 10 dk gözlerimizi kapatıp ne yapıyorsak onu düşünmeliyiz mesela kaşık mı büküyoruz hayal kuracagız 10 dk gözlerimizi kapatıp ve ne kadar kolayca büküyorum ne kadar hızlıca büküyorum demek ki istediğim zaman bunu başarabilecegim hayal kuracagız bu öyle bir hayal olmalıdır ki kendinizi bir profesyonel göreceksiniz. Bu yönüyle pozitif düşünmedir bu ayrıca. Çok kolayca hayalinizde ve gercekte yapabileceginizin farkında olacaksınız. 10 dk hayal kurduktan sonra telekinezi yapacagız. Çok İsteyip hiç düşünmeden objeye bakacagız ve hayallerimizi çok gerçekci kurmalıyız. Önemli olan sabırlı, daima pozitif düşünen, çalışmaktan yılmayan bir kişi olmalısınız.
Farklı düşünce stilleri daha gerçekci hayaller uygulamalısınız. Psi whell dönmüyor yok kaşık bükemiyorum gibi negatif düşüncelerden cok, acaba neyi eksik yapıyorum, Neyi yanlış yapıyorum demenizdir Önemli olan neyi dogru yapabildiginizdir 1 saat Telekinezi yaptıktan sonra rahatlama, gevşeme, kaybolan dikkat ve konsantrasyonu toplama, Enerji seviyesini arttırmak ve hayal gücünü arttırmak için 45 dk veyahut 1 saat meditasyon. Arkadaşlar meditasyon nedir diye sorsam sizlere bildiginiz şeyleri söylersiniz Bence meditasyon mentalistlerin ve bizlerin en önemli yardımcısıdır ve vazgeçilmezidir!!. Önemli bir uyarı meditasyonu kapak çalışmasından daha fazla yapmalısınız. Yapacagınız seyi mesela kaşık büküyorsun onun gözlerini kapatarak hayalini çok kur böylece beyin ne istediğini bilecek, enerjiyi oraya dogru yogunlaştıracaktır ve yaptıgın işi ne kadar cok gerçekci hayal kurarsan o kadar çok başarılı olacaksın!!!.
Telekinezi ve Beslenme
Evet arkadaşlar yemekte Az yiyin cünkü Açlık anında kalbe ve beyne fazla kan hücumu olmadığı için düşünme gücü artar; anlayış ve seziş kabiliyeti gelişir. Sürekli tokluk, tenbellik doğurur ve kalbi köreltir; sür’atli intikal kabiliyetini kaybettirir. Bunun için oruc cok güzel bir zihin ve beyin geliştiricisidir. Telekinezi çalışmasını yemek yedikten hemen sonra yapmayın 2 saat sonra yapın. Çok yemek yemek yasak!!. Telekineziden 1, 5 veyahut 2 saat önce muhakkak limonata , zencefil, Nane cayı, Kekik çayı, Kuşburnu veya taze demlenmiş kahve için.. Bu dediklerimde birisini telekineziden 1, 5 veyahut 2 saat önce mutlaka için!! Haftada en az bir kez balık tüketin. Asitli içecekler veya meşrubatlardan uzak durun !!.. Sigara ve alkol kullanmayın ondan sonra neden başaramıyorum neden olmuyor diye soru sorma cevabı cok acık ve net.
Haydi durma Telekinezi ye daha çok çalış!! İstediklerini yapma fırsatına sahipsin. Ne duruyorsun. Allahın sana vermiş oldugu içindeki yetenegin farkına var. İstedigin herşey seni bekliyor !! Sadece çalışmanı bekliyorlar. Çalışarak istegin bir kişiliğe sahip olabilirsin. Başarmak senin Elindeee!!!!. Off Hadi bak yazmaktan elim yoruldu :D. Ne istediğini bil ve ona göre yaşa onun ugrunda zamanını ona sarfet!! O da karşılıgını sana fazlasıyla verecektir. Yeter ki İSTE gerisi çok kolay gelecektir. Asla umudunu kaybetme. İstediklerinde ısrarcı ol ki başarılı olabilesin..
Yöneticilerden bu konunun sabitlenmesini istiyorum arkadaşların bilgilenmesi için
Bu rehberi uygulacak arkadaşlar için gerçekten çok mutluyum.. Sizlere bir nebze olsun yardım edebildiysem ne mutlu bana. Sizlerden asla bilgi saklamak istemedim gereken yanlarda püf noktalarınıda açıklamak istedim.
Bir teşekkürü çok görmeyin :))))
Allah'a emanet olun insaAllah Alıntı Degildir!!!
-- -Kadir Bilgin---
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Bir tane telepati olayım var sana anlatayım.Okul da bir tane hocamız vardı.Yeni evlenecek.Onun evlendiğini kocasının adını ne zaman evlenecekleri kocasının ne iş yaptıgını ve üniversitede hangi bölümü okudugu kimse bilmiyordu.Ben sınıfta hocanın aklını okumaya calışarak bu sorularının cevaplarını ögrenmeye çalıştım.herkes birbirleriyle konuşurken parmak kaldırıp hocaya hocam sizin evleneceginiz kişinin adı S ile mi başlıyor dedim sami oldugu biliyorum o zaman bütün sınıf sustu eyvah dedim yandık zaten garip bir kişiligim vardı şimdi iyice mahvoldu dedim ama bundan sonrasını getirmek zorundaydım :))) ve hocada evet s ile başlıyor falan ondan sonra sami mi falan filan üniversitede hangi bölümü okudugunu kocası olacak kişinin kocasının ne iş yaptığını kendinden büyük oldugunu soyledim.Hatta balayını nerede yapacaklarını da söyleyecektim ama ayıp olur düşüncesiyle söylemedim .Ondan sonra gelen benim aklımı okusana su kibriti kalemi oynatsana kaşıgı büksene okulda hocalar bile benim aklımı okusana diyordu ben rahatlıkla okuyabilirdim ama kendimi ön plana çıkarmak istemediğimden , bıraktım deyip geçiyorum bela olacaktı başıma :)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
levitasyon_ustası yazdı:Bir tane telepati olayım var sana anlatayım.Okul da bir tane hocamız vardı.Yeni evlenecek.Onun evlendiğini kocasının adını ne zaman evlenecekleri kocasının ne iş yaptıgını ve üniversitede hangi bölümü okudugu kimse bilmiyordu.Ben sınıfta hocanın aklını okumaya calışarak bu sorularının cevaplarını ögrenmeye çalıştım.herkes birbirleriyle konuşurken parmak kaldırıp hocaya hocam sizin evleneceginiz kişinin adı S ile mi başlıyor dedim sami oldugu biliyorum o zaman bütün sınıf sustu eyvah dedim yandık zaten garip bir kişiligim vardı şimdi iyice mahvoldu dedim ama bundan sonrasını getirmek zorundaydım :))) ve hocada evet s ile başlıyor falan ondan sonra sami mi falan filan üniversitede hangi bölümü okudugunu kocası olacak kişinin kocasının ne iş yaptığını kendinden büyük oldugunu soyledim.Hatta balayını nerede yapacaklarını da söyleyecektim ama ayıp olur düşüncesiyle söylemedim .Ondan sonra gelen benim aklımı okusana su kibriti kalemi oynatsana kaşıgı büksene okulda hocalar bile benim aklımı okusana diyordu ben rahatlıkla okuyabilirdim ama kendimi ön plana çıkarmak istemediğimden , bıraktım deyip geçiyorum bela olacaktı başıma :)
Nasıl yaptığını da söyleyebilirsen tadından yenmez :D
Bide telepati için kapak yapmak gerekiyor mu ?
Tabii ki ne demek :-) cok basit bir teknik aslinda is senin calismalarina bakiyor
Simdi ben telepati de ustalasmadan once telkin yapardim yani telkin yoluyla bir insana istedigin seyi yaptirmak tabii bu zor bi sey olmamali mesela kafani kasi yanina bak sacini duzelt vb. Gibi kolay seyler ve isin guzel yanii hayvanlara da telkin verbiliyorsun puf nokta telkin yaparsan telepatide daha kolay basari saglarsin...sana tavsiyem telepati yapmadan once telkin de basari sagla calisarak ama ben telepati yapacam dimdirek :-) diyorsan kullandigim teknigi vereyim Allahin izniyle ;
Simdi isin olmazsa olmazi rahatlamak,konsantrasyon ,dikkat ve az bir sese alisman gerekiyor.
Oncelikle 1 tane kisi bulman lazim bu sevdigin bir kisi olsun nefret ettigin bir kisiyle yaparsan asla basaramazsin :-)
Bir kisi bulduktan sonra rahatla rahatla ve rahatla simdi cok rahat olduktan sonra arkadasin kolay seyleri aklindan gecirsin mesela 1 den 10 a kadar bir sayi tutsun veya bir meyveyi veya bir rengi aklindan gecirsin mesela meyveyi tuttu aklinda o meyvenin rengini buyuklugunu tadini falan aklinda gecirsin sira geldi bize simdi biz cok rahat bir kafayla ve bos bir zihinle onun aklindan gecirdigi seyi sanki sesli bize soyluyormus biz de duyuyormus gibi hissetmeliyiz az sese alis dememin sebebi bu nasil alisacam dersen televizyonun sesini dinledigin seviyeden daha da asagilara indir ve onlarin dedikleri anlamaya calis az sese alismak yani :-) sanki dusundugu seyi sana sesli soyluyor ve sende duyuyorsun.ne kadar calisirsan verimli calisirsan o kadar iyi olursun.Kapak calismasi konsantrasyonuna guvenmiyorsan calisabilirsin.
levitasyon_ustası yazdı:Tabii ki ne demek :-) cok basit bir teknik aslinda is senin calismalarina bakiyor
Simdi ben telepati de ustalasmadan once telkin yapardim yani telkin yoluyla bir insana istedigin seyi yaptirmak tabii bu zor bi sey olmamali mesela kafani kasi yanina bak sacini duzelt vb. Gibi kolay seyler ve isin guzel yanii hayvanlara da telkin verbiliyorsun puf nokta telkin yaparsan telepatide daha kolay basari saglarsin...sana tavsiyem telepati yapmadan once telkin de basari sagla calisarak ama ben telepati yapacam dimdirek :-) diyorsan kullandigim teknigi vereyim Allahin izniyle ;
Simdi isin olmazsa olmazi rahatlamak,konsantrasyon ,dikkat ve az bir sese alisman gerekiyor.
Oncelikle 1 tane kisi bulman lazim bu sevdigin bir kisi olsun nefret ettigin bir kisiyle yaparsan asla basaramazsin :-)
Bir kisi bulduktan sonra rahatla rahatla ve rahatla simdi cok rahat olduktan sonra arkadasin kolay seyleri aklindan gecirsin mesela 1 den 10 a kadar bir sayi tutsun veya bir meyveyi veya bir rengi aklindan gecirsin mesela meyveyi tuttu aklinda o meyvenin rengini buyuklugunu tadini falan aklinda gecirsin sira geldi bize simdi biz cok rahat bir kafayla ve bos bir zihinle onun aklindan gecirdigi seyi sanki sesli bize soyluyormus biz de duyuyormus gibi hissetmeliyiz az sese alis dememin sebebi bu nasil alisacam dersen televizyonun sesini dinledigin seviyeden daha da asagilara indir ve onlarin dedikleri anlamaya calis az sese alismak yani :-) sanki dusundugu seyi sana sesli soyluyor ve sende duyuyorsun.ne kadar calisirsan verimli calisirsan o kadar iyi olursun.Kapak calismasi konsantrasyonuna guvenmiyorsan calisabilirsin.
Eyvallah.ALlah razı olsun.Hemen başlayayım çalışmalara :)
Senden de razi olsun kardesim. Benim cok sevdigim tekniktir ayrica su teknigim var yaziyim karsidaki kisinin beynini yani dusuncesini okuyacagin kisinin beynini senin beynin olarak farzet ama dusuncesel olarak degil hissederek ve onun dusundugu seyi kolayca bulabilirsin tabii ki cok calisarak ...
CanTasdelen yazdı:bu bahsettiğin uyku saati olayına alışmak kaç ayımı alır? Ben az uyuyunca çok yorgun oluyorum ve sağda solda uyukluyorum ,alışma süresi nedir?
Gunde 5 saat uyumak insani dinc bir vucuda sahip olur tamamen dinlenmis olarak kalkar .Az uykuda cok yarar vardir.Ama tabii ki kendinizi alistiracaksiniz.2-3 haftada rahat alisirsiniz .tabii ki sabaha dogru yani 03:00 dan sonra uykunun etkisi azalir. Onun icin 03:00 ten sonra uyumanin bir anlami yoktur.Vucudunuzu alistirin 5 saat uykuya.Alimlerin cogu 5 saat ten daha kisa bir sure uyuyorlardi.Cunku vucudunuzun sandiginiz. Gibi oyle 8-9 saat uykuya ihtiyaci yok. Hep siz alistiriyorsunuz fazla uykuya vucutta az uyudumu vucudun ritmi bozuluyor ve kendinizi otomatikmen yorgun hissediyorsunuz.Her gun ayni saatte uyuyup ayni saatte kalkin.Boylece vucudunuzun ritmini bozmayip onu kendi uyku suresi olan 5 saate alistiracaksiniz.Bazilarinin gozune 5 saat az gelebilir ama vucudumuz alistirildiktan sonra bu 5 saat uyku sanki 10-12 saat uyumanin verdigi dinlendirici etkinin cok daha fazlasini verecek...