Psi-wheel Kendiliğimden mutlu anımı düşünüpte döndürebiliyrm
- hasanorg
Psi-wheel Kendiliğimden mutlu anımı düşünüpte döndürebiliyrm
Arkadaslar ben sadece mutlu anlarımı düşündüğüm zaman en fazla psi-wheel ile 1 cm dönüyor
daha fazla dönmüyor benim odamda asla rüzgar yok her yer kapalı ver buna inanıyorum ancak ben sağı düşünüyorum 0.5 cm sağa sonra sola dönüor enerjimi kontrol edemiyorum.
Bazen baya beklemem gerekiyor dönmesi için bir anda mutlu olduğum bir anı düşünüyorum ancak o an dönüyor benim istediğim istediğim an döndürebilmem bundan daha kolay kendimi geliştirebilme tekniği biliyorsanız paylaşmanızı rica ederim.....
daha fazla dönmüyor benim odamda asla rüzgar yok her yer kapalı ver buna inanıyorum ancak ben sağı düşünüyorum 0.5 cm sağa sonra sola dönüor enerjimi kontrol edemiyorum.
Bazen baya beklemem gerekiyor dönmesi için bir anda mutlu olduğum bir anı düşünüyorum ancak o an dönüyor benim istediğim istediğim an döndürebilmem bundan daha kolay kendimi geliştirebilme tekniği biliyorsanız paylaşmanızı rica ederim.....
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
"Me"yi ekleyemedim.
- hasanorg
Re: Psi-wheel Kendiliğimden mutlu anımı düşünüpte döndürebiliyrm
Şunu unutmadan belirteyim en fazla 1.5 cm dönüor.
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
"Me"yi ekleyemedim.
ben de başlayalı 3 hafta oluo,ilk zamanlar senin sorununu ben de yaşıyodum,şimdiler de ise 15-20 tam tur döndürebiliom,ellerini psi wheelin çevresine koy 3-4 cm mesafede sadece bekle ve rahat ol,nereye döndürmek istediğinle uğraşma sadece dönmesini iste,daha sonradan kontrolü sağlarsın
- hasanorg
Çok teşekkür ederim optimist_21 ancak bazen 4dk yada 5 dk bekleyince dönmüyor bende sanki inançsızlık başlior.Tam olarak ne hayal etmeliyim ne düşünmeliyim.
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
"Me"yi ekleyemedim.
psi wheele bakma dönerken onun ilerisine ya da önüne bak ellerinden enerji çıktıqını düşün ve onu ittiğini ya da çektiğini düşün onun sadece bir kağıt parçası olduqunu düşün ve gergin olma,sakince bekle ellerine yoğunlaş enerjinin sürekli ellerine aktıqını ve psi wheelin o enerjiye daya fazla direnemeyeceğini ve döneceğini düşün,arasıra da ellerini dönmesini istediğin yere doqru yavaşça oynat,ilk zamanlar ters yöne dönebilir dert etme:D
- hasanorg
optimist_21 Cok teşekkür ederim dediğini uyguladım 10dk boyunca inandığın an dönmeye başlıor ama yönetme işi daha deil bir de şunu belirtmek isterim Odamdaki lamba yanıp yanıp söndü bende baya tırstım naluyo falan ayağına yattim sizce ne olabilir ilk günkü perfonmansımla döndürdüysem ben haftaya ne olurum ALLAH bilir.Şunun cevabını cok merak ediorum evin lambası neden yanıp söndü.Çok tırstım valla.Yardımlarınızı bekliyorum.
(Bide sunu belirteyim ben sitede gezinirken yazı yazarken yani suan bile var psi-wheel dönüyor Odada ki tek rüzgar nefesim)
(Bide sunu belirteyim ben sitede gezinirken yazı yazarken yani suan bile var psi-wheel dönüyor Odada ki tek rüzgar nefesim)
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
"Me"yi ekleyemedim.
- kaplangoz
kardes sen yenisin galiba...
Bak kardşim şu 3 şeyi unutma.
Azim etmek,sabretmek,hissetmek..
ben başlıyalı 3 hafta oldu buradaki kardeşlerimin yardımlarıyla asla inancımı kaybetmeden kendimi fazla zorlamadan çalıştım...
şu anda aldığım yol psi-wheel istediğim kadar ve 1m uzaktan ellimi kullanmadan döndürebilmemdir.
Bu sadece basit bir örenek...
Herşey zamana ve inanca bağlı.zamanla herşey düzenine oturuyor
Bak kardşim şu 3 şeyi unutma.
Azim etmek,sabretmek,hissetmek..
ben başlıyalı 3 hafta oldu buradaki kardeşlerimin yardımlarıyla asla inancımı kaybetmeden kendimi fazla zorlamadan çalıştım...
şu anda aldığım yol psi-wheel istediğim kadar ve 1m uzaktan ellimi kullanmadan döndürebilmemdir.
Bu sadece basit bir örenek...
Herşey zamana ve inanca bağlı.zamanla herşey düzenine oturuyor
evdeki lambanın yanıp sönmesinin nedeni,enerjinin dengesizliği,voltajı düşürüp artırabiliyor,ben de ampule bakınca ampul sağa sola dönüo,ben de korkuodum ilk zamanlar ama dengelenmeye başlayınca enerji voltajda düzelecektir.ben şuna inanıyorum bu siteye üye olan herkes bence çok önceden bu işe meraklı ve yatkın kişilerdir ve kader bizi buluşturdu bu sitede,bir ay boyunca sadece psi wheel çalış başka bişi çalışma,iyice kontrolün altına almaya başla psi wheeli,psi wheelin sürekli dönmesinin nedeni sürekli onu düşünmen olabilir,fazla düşünme sadece egzersiz sırasında odaklan:)hasanorg yazdı:optimist_21 Cok teşekkür ederim dediğini uyguladım 10dk boyunca inandığın an dönmeye başlıor ama yönetme işi daha deil bir de şunu belirtmek isterim Odamdaki lamba yanıp yanıp söndü bende baya tırstım naluyo falan ayağına yattim sizce ne olabilir ilk günkü perfonmansımla döndürdüysem ben haftaya ne olurum ALLAH bilir.Şunun cevabını cok merak ediorum evin lambası neden yanıp söndü.Çok tırstım valla.Yardımlarınızı bekliyorum.
- hasanorg
Evet ben yeniyim daha bugün başladım :D
Hepinize teşekkür ediyorum ancak döndürmeye başladığım an onun döndüğü gözüme takılıyor ve benim dikkatimi cekior dikkatimi cekincede psi-wheel duruyor.Onu uzun süreli döndürmenin yolu nedir?
Ayrıca kaplangoz arkadasım söyle demişsin"ben başlıyalı 3 hafta oldu buradaki kardeşlerimin yardımlarıyla asla inancımı kaybetmeden kendimi fazla zorlamadan çalıştım.."
Bende sizin gibi kardeşlerimden yardım istiorum ;) ;) ;)
Hepinize teşekkür ediyorum ancak döndürmeye başladığım an onun döndüğü gözüme takılıyor ve benim dikkatimi cekior dikkatimi cekincede psi-wheel duruyor.Onu uzun süreli döndürmenin yolu nedir?
Ayrıca kaplangoz arkadasım söyle demişsin"ben başlıyalı 3 hafta oldu buradaki kardeşlerimin yardımlarıyla asla inancımı kaybetmeden kendimi fazla zorlamadan çalıştım.."
Bende sizin gibi kardeşlerimden yardım istiorum ;) ;) ;)
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
"Me"yi ekleyemedim.
dedim yha sana,dönerken ona bakma psi wheel görüş alanının içinde olsun ama başka yere bak:D
-