Merhaba arkadaslar abiler kardeşler....
Ben okul zamanı Kış zamanı baslamıstım bu işlere rahatca psi-wheel vs. yapıyordum ama ara verdim sınavlardan derslerden dolayı ve artık geri dönmek istyorum ama yalnızca Telepati yapmak istiyorum bunu isteme sebebim meşgul olabilecegim güzel birşeylerin olması ve Balık burcuyum balık burcunun sezgilerinin kuvvetli oldugunu imajinasyon ve yaratıcılıkta güçlü oldugunu ögrendim... Bu aralarda yakınlarım arasında telepatik olaylar olmuyor degil. Bende geri dönme kararı aldım ama yalnızca Telepatiyle ilgilenmek istiyorum. Bana telepatiyle ilgilenen yardımcı olabilcek teknikler günlük çalısmalar vs. bütün detaylarıyla yardımcı olabilcek varsa lütfen özel mesaj yada burdan ulasın.. Teşekkürler.
Sadece Telepati Hk. Yardım
- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Sadece Telepati Hk. Yardım
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Sadece Telepati Hk. Yardım
pek bir şey bildiğim söylenemez fakat https://www.telepati.org/ a bakabilirsin pek kimse yok fakat bakabilirsin ayrıca telepatiyle ilgili pek bir teknik yok pek ilgilenen de yok bu sitede Fenomen bide Secular isimli 2 üyenin ilgilendiğini gördüm.cnegn yazdı:Merhaba arkadaslar abiler kardeşler....
Ben okul zamanı Kış zamanı baslamıstım bu işlere rahatca psi-wheel vs. yapıyordum ama ara verdim sınavlardan derslerden dolayı ve artık geri dönmek istyorum ama yalnızca Telepati yapmak istiyorum bunu isteme sebebim meşgul olabilecegim güzel birşeylerin olması ve Balık burcuyum balık burcunun sezgilerinin kuvvetli oldugunu imajinasyon ve yaratıcılıkta güçlü oldugunu ögrendim... Bu aralarda yakınlarım arasında telepatik olaylar olmuyor degil. Bende geri dönme kararı aldım ama yalnızca Telepatiyle ilgilenmek istiyorum. Bana telepatiyle ilgilenen yardımcı olabilcek teknikler günlük çalısmalar vs. bütün detaylarıyla yardımcı olabilcek varsa lütfen özel mesaj yada burdan ulasın.. Teşekkürler.
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
selam,arkadaşlar telepati ile ilgili yazılar kaldırılıyor,lütfen telepati.org a yazın.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Tamam teşekkürler söyledigin kişilere ulaşmaya çalısacagım...Telepati.orgdaki cin aracılıgıyla elde edilmiş ve burdaki hipno telepati yoluyla bir kaç kez yaptım ama bunu sürekli yapamıyorum..
2 Kere daha konu acmıstım silinme sebebni anladım teşekkürler.. Telepati.orga acıcam.
2 Kere daha konu acmıstım silinme sebebni anladım teşekkürler.. Telepati.orga acıcam.
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
-
orda sana yardimci olurlar
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
yaa bir kez yaptin diyelim,ikinci kez zihnini susturmadan yapiyorsundur.baska sebep olamaz,her kes yasar bunu,notr olman lazim,ne kadar yaparsan yap,her defasinda zihni susturmalisin,bunu becerirsen,zaten sonradan,zihnini 15 saniyede bile sustura bilirsin
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-