ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında ElektroManyetik Saldırı Şüphesi

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında ElektroManyetik Saldırı Şüphesi

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Boşuna Ülkece bilinçlenelim demiyoruz.Bu bilim alanında gelişelim demiyoruz.Evet arkadaşlar 2006-2007 yılları arasında Aselsan'da intihar etmiş olan 4 mühendis için Başbakanlık Teftiş Kurulunun Hazırladığı raporda ilginç bilgiler var.Rapora göre Mühendislere etki edilip intihara sürüklenmiş olma ihtimalinden bahsediliyor.Buyrun haberi okuyalım;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24464659.asp
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

Uchiha Sasuke

Re: ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında Telekinezi Şüphesi

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Rusya çok meraklıdır telekineziye felan.Bizim biran önce gelişip koruma altına almamız lazım.Tabi o kadar gelişebilirsek..
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici

Uchiha Sasuke yazdı:Rusya çok meraklıdır telekineziye felan.Bizim biran önce gelişip koruma altına almamız lazım.Tabi o kadar gelişebilirsek..
Biz gelişebiliriz emin ol bunu yapacak güce de sahibiz 1 kişi yapamazsa bile grup halinde yapılabilir ama bunu önce devletimizin anlaması lazım.Sadece Rusya değil israilde başrollerde.En son internete düşüpte sonra kaldırılan bilgilerde yer alan haber yıllık olarak 2 ülkenin hükümetlerinin de parapsikoloji çalışmaları için ödenek ayırmasıydı.
Uchiha Sasuke

TriGonoMetri yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:Rusya çok meraklıdır telekineziye felan.Bizim biran önce gelişip koruma altına almamız lazım.Tabi o kadar gelişebilirsek..
Biz gelişebiliriz emin ol bunu yapacak güce de sahibiz 1 kişi yapamazsa bile grup halinde yapılabilir ama bunu önce devletimizin anlaması lazım.Sadece Rusya değil israilde başrollerde.En son internete düşüpte sonra kaldırılan bilgilerde yer alan haber yıllık olarak 2 ülkenin hükümetlerinin de parapsikoloji çalışmaları için ödenek ayırmasıydı.
Devlet birgün anlayacakta inşeAllah iş işden geçtikten sonra olmaz.Devlet bize destek çıkıp ortam ayarlasa, malum biz işgüç nedeniyle uğraşamıyoruz gerektiği kadar.Devlet arkamızda dursa hiçbir ülke bizi geçemez bu konularda.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Yalnız bu konuda yanlış bir tanımlama var. Telekinezi maddeye kişinin enerjisi ile müdahalesidir. Bir başka insanı etki altına alarak onu yönlendirme, bilinçaltına (Şeytanın verdiği vesveseler gibi) mesajlar bırakma Telepatidir. Bu ölümlerde bahsi geçen konu ise kişilerin bilincini olumsuz etkileyecek elektromanyetik dalgalar kullanılmış. Belki yapay telepati diyebiliriz. Telekinezi ile ilgiyi nasıl kurdular anlamadım
Aramak, güzel bir çabadır.

Uchiha Sasuke

Tam anlamıyla telekinezinin ne olduğunu bilmediklerinden kaynaklanıyor olabilir.Parapsikoloji deselerdi yine barındırıyor hepsini.. :)
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici

Uchiha Sasuke yazdı:Tam anlamıyla telekinezinin ne olduğunu bilmediklerinden kaynaklanıyor olabilir.Parapsikoloji deselerdi yine barındırıyor hepsini.. :)
Yani ben o zaman düzeltip başlığı değiştireyim.Parapsikolojik Müdahale daha doğru olur diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında Parapsikolojik Müdahale Şüphesi

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Dış ülkelerin böyle bir çalışması olduğu resmi olmasa da biliniyordu.Gelişen ülkelere tespit yapamayacakları için bu tür müdahelelerde bulunması kaçınılmazdır ki ülkemiz parapsikolojide ilerlemediği için bunu uygularlar.Devlet çalışanlarımız diplomalı ama bizim kadar parapsikoloji bilgisine sahip değiller.İşte sonuç orta da...
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici

Re: ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında Parapsikolojik Müdahale Şüphesi

Cavasta yazdı:Dış ülkelerin böyle bir çalışması olduğu resmi olmasa da biliniyordu.Gelişen ülkelere tespit yapamayacakları için bu tür müdahelelerde bulunması kaçınılmazdır ki ülkemiz parapsikolojide ilerlemediği için bunu uygularlar.Devlet çalışanlarımız diplomalı ama bizim kadar parapsikoloji bilgisine sahip değiller.İşte sonuç orta da...
katılıyorum sana.Kimler yaptı neden yaptı diye ortaya birsürü ülke ve neden koyabiliriz ama gönül isterdi ki neden koyacağımıza o tür müdahalelere engel koyalım
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

SSCB ABD soğuk savaş döneminde bu tür konularda medyumları aracılığı ile savunma hatları bile oluşturmuşlar özellikle Cinlerin kullanıldığı hırsızlık vakalarını önleyebilmek adına : )
Önemli çalışmaları yürüten kişileri korumak içinse bu tür elektromanyetik saldırılara karşı bakır kaplama özel duvarlar yapmışlar. Bizimkiler daha bunların gerçekliğini tartışma aşamasındalar : ))
Aramak, güzel bir çabadır.

“Güncel Olaylar” sayfasına dön