DÜŞÜNCE GÜCÜYLE ZAYIFLAMA TEORİM-2
Moderatör: Admin
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
DÜŞÜNCE GÜCÜYLE ZAYIFLAMA TEORİM-2
Evet arkadaşlar 2. Teorimle zayıflama konusuna değineceğim. Kilo problemi olanlar da hem düşünce ve telkinlerle iştaha müdahale etmesini hem de göstereceğim bir yöntemle de kilo vermesini sağlayacağım. Bu konu da iddialıyım daha önce söylediğim gibi araştırma yapmadan ufakta olsa deneyip etkisini görmeden teori ve yöntem oluşturmam. Öncelikle iştah konusuna değinmek istiyorum. Haliyle insan olarak açlık durumunu yaşarız. Yaşamsal sürecin devam etmesi için bu şartı yerine getiririz. Tabi biraz kilo problemi olanlar mide büyüklüğünden dolayı bu durumu daha sık ve daha çok yaşar. Düşünceyle iştahı azaltmak veya müdahale etmek olur mu derseniz? –‘Evet olabilir’. Buyrun hep beraber göz atalım derim
Hazırlık aşaması ve Zihinsel Müdahale
Öncelikle çalışmaya başlamadan önce elinizde kilo almadan önce veya ulaşmak istediğiniz ölçülerde olan bir fotoğrafınız varsa onu iyice inceleyin. O hali hafızanızda canlandırın. Eğer yoksa da istediğiniz vücut halini imajine yoluyla iyice canlandırın. Bunu sık sık yapıp beyninize kabul ettirin. Beyin salgılarda öncelikle yavaş yavaş hormonlara ve salgılara müdahale etmek için kıvama geçmiş olacak ve vücudunuza o emri vermiş olacak. Ayrıca sürekli yapacağınız ‘ideal bir kilodayım, çok iyi görünüyorum, az yemek yiyorum’ gibi telkinlerle de bu durumu kuvvetlendirebilirsiniz.
Emilim Yöntemiyle Göbek Eritme
Bu çalışmanın ismini ben koydum adından da anlaşılacağı yağı çekme imajinasyonu kullanacağız. Bunun için öncelikle bir havluya ihtiyacımız olacak. Öncelikle sakin bir yerde uzanın ve havluyu karın bölgenize sarın. Nefes egzersizi yapın ve ardından tüm vücudunuzu gevşetin. Gevşedikten sonra karın bölgenize odaklanın. Havlunun o bölgede bulunan yağları çektiğini imajine edin. Bunu kuvvetli bir şekilde uygulayın. Fakat sağlık açısından süreyi fazla uzatmayın. Düzenli bir şekilde devam ederseniz ilerleyen günlerde farkı hissedeceksiniz.
Masaj Yöntemiyle Göbek Yağı Eritme
Bu çalışma da bana aittir. Sakin bir yere geçiyoruz ve uzanıyoruz. Nefes ve gevşeme egzersizi yapıp vücudumuzu gevşetiyoruz. Ardından göbek bölgemize adapte oluyoruz. Bir çift elin veya yoğun bir kuvvetin karın bölgenize masaj yaptığını kuvvetlice imajine edin.Yavaş yavaş o bölgede ısınma oluştuğunu ve yağların parçalandığını düşünün. Bu imajinasyonu kuvvetli bir şekilde uygulayın. Fakat sağlık açısından uzun süre denemeyin. Düzenli bir şekilde yaparsanız faydasını göreceksiniz. Unutmadan söylemem gerekir ki bu çalışmaya yapacak kişinin bol su tüketmesi gerekir. Çünkü parçalanan ve eritilen yağların bir şekilde vücuttan atılması gerekir. Bu da terleme ve idrar yoluyla olacağından bol su tüketilmesini tavsiye ediyorum.
Piyasada dolaşan onca zayıflama ilaçlarına para harcamak yerine beynimizi kullanarak 1 Kuruş masraf etmeden zayıflayabiliriz.Biz tekniğini bedavaya dağıtıyoruz.Size kalan ise inanmak ve uygulamak...
NOT:UYGULAMALAR TAMAMEN BANA AİTTİR.BAŞKA BİR FORUM VEYA SOSYAL AĞLARDA SİTE ADRESİ VE ALINTI YAPILDIĞI BELİRTİLMEDEN YAPILAN PAYLAŞIMLARDA TELİF HAKKI YASASI GEREĞİ HUKUKİ İŞLEMLERİ DEVREYE SOKACAĞIMIZI BİLDİRMEK İSTEDİM
Hazırlık aşaması ve Zihinsel Müdahale
Öncelikle çalışmaya başlamadan önce elinizde kilo almadan önce veya ulaşmak istediğiniz ölçülerde olan bir fotoğrafınız varsa onu iyice inceleyin. O hali hafızanızda canlandırın. Eğer yoksa da istediğiniz vücut halini imajine yoluyla iyice canlandırın. Bunu sık sık yapıp beyninize kabul ettirin. Beyin salgılarda öncelikle yavaş yavaş hormonlara ve salgılara müdahale etmek için kıvama geçmiş olacak ve vücudunuza o emri vermiş olacak. Ayrıca sürekli yapacağınız ‘ideal bir kilodayım, çok iyi görünüyorum, az yemek yiyorum’ gibi telkinlerle de bu durumu kuvvetlendirebilirsiniz.
Emilim Yöntemiyle Göbek Eritme
Bu çalışmanın ismini ben koydum adından da anlaşılacağı yağı çekme imajinasyonu kullanacağız. Bunun için öncelikle bir havluya ihtiyacımız olacak. Öncelikle sakin bir yerde uzanın ve havluyu karın bölgenize sarın. Nefes egzersizi yapın ve ardından tüm vücudunuzu gevşetin. Gevşedikten sonra karın bölgenize odaklanın. Havlunun o bölgede bulunan yağları çektiğini imajine edin. Bunu kuvvetli bir şekilde uygulayın. Fakat sağlık açısından süreyi fazla uzatmayın. Düzenli bir şekilde devam ederseniz ilerleyen günlerde farkı hissedeceksiniz.
Masaj Yöntemiyle Göbek Yağı Eritme
Bu çalışma da bana aittir. Sakin bir yere geçiyoruz ve uzanıyoruz. Nefes ve gevşeme egzersizi yapıp vücudumuzu gevşetiyoruz. Ardından göbek bölgemize adapte oluyoruz. Bir çift elin veya yoğun bir kuvvetin karın bölgenize masaj yaptığını kuvvetlice imajine edin.Yavaş yavaş o bölgede ısınma oluştuğunu ve yağların parçalandığını düşünün. Bu imajinasyonu kuvvetli bir şekilde uygulayın. Fakat sağlık açısından uzun süre denemeyin. Düzenli bir şekilde yaparsanız faydasını göreceksiniz. Unutmadan söylemem gerekir ki bu çalışmaya yapacak kişinin bol su tüketmesi gerekir. Çünkü parçalanan ve eritilen yağların bir şekilde vücuttan atılması gerekir. Bu da terleme ve idrar yoluyla olacağından bol su tüketilmesini tavsiye ediyorum.
Piyasada dolaşan onca zayıflama ilaçlarına para harcamak yerine beynimizi kullanarak 1 Kuruş masraf etmeden zayıflayabiliriz.Biz tekniğini bedavaya dağıtıyoruz.Size kalan ise inanmak ve uygulamak...
NOT:UYGULAMALAR TAMAMEN BANA AİTTİR.BAŞKA BİR FORUM VEYA SOSYAL AĞLARDA SİTE ADRESİ VE ALINTI YAPILDIĞI BELİRTİLMEDEN YAPILAN PAYLAŞIMLARDA TELİF HAKKI YASASI GEREĞİ HUKUKİ İŞLEMLERİ DEVREYE SOKACAĞIMIZI BİLDİRMEK İSTEDİM
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Re: DÜŞÜNCE GÜCÜYLE ZAYIFLAMA TEORİM-2
Göbek eritme çok kişinin işine yarayacak teşekkürler paylaşımınız için :D :D
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
İlk başta ben de yaramaya başlıyo :) İlk önce benim işime yarayacak :)Cavasta yazdı:Göbek eritme çok kişinin işine yarayacak teşekkürler paylaşımınız için :D :D
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
abi,ne buldugunun farkında mısın?:D100 yılın teorisi yaa
teşekkürler.
teşekkürler.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Rica ederim kardeşim bu hepimizin başarısı sayılır.Desteğin için ben teşekkür ederimgeller yazdı:abi,ne buldugunun farkında mısın?:D100 yılın teorisi yaa
teşekkürler.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
düşünce gücü ile zayıflama tahminime göre metabolizmayı hızlandırarak olabilir oda olumlamalar sayesinde olur. düşünce gücü ile zayıflama pek olacak gibi değil başka türlü.
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Trigonometri oraya metabolizmayı hızlandıracak çalışmalar ekleyebilirsin. metabolizmayı düşünmene gerek yok beyin otomatik uygular zaten
uubam.com
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
teorilerin için teşekkür ediyorum teorilerin doğrulanabilecek cinsteler.
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Böyle birşey zaten vardı senin teori yine olan birşey ancak teknik iyi fakat sadece gobektenmi kilo vercez birrde ben bunu cok denemistim ama olmadı aslinda olduda cok az ise yaradi
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Doğru beyin otomatik uygular bilgin için teşekkürlerturab yazdı:Trigonometri oraya metabolizmayı hızlandıracak çalışmalar ekleyebilirsin. metabolizmayı düşünmene gerek yok beyin otomatik uygular zaten
-