Merhaba.
Birçok yerde gördüğüm "Psi-Wheeli çevirebiliyordum artık çeviremiyorum", "Yapmıştım artık olmuyor." gibi yazılardan dolayı biraz araştırdım. Bende de aynı şekilde, daha iyi yaparken biraz kötüleşmişti.
Bunun sebebini araştırdım ve birkaç yazı falan buldum bununla ilgili. Anlattıkları temel fikir şu;
Birçok işte olduğu gibi bunda da fazla çalışmak zararlıdır. Dinlenme önemlidir ve enerjinizi tekrar toparlamanızı sağlar.
Doğru olabileceğini düşündüm. Troy Stetina'nın Speed Mechanics isimli bir kitabı vardır. Gitaristler için bu, sadece başındaki bir cümle geldi aklıma. "...by resting,then working out, then resting again, over and over, the person gets stronger. If you do something over and over too long, you will reach a point where you actually begin to get worse." Anlatmak istediği şu; Dinlenip ardından çalışmak sonra tekrar dinlenip tekrar çalışmak bu şekilde çalışmaya devam ederseniz, sürekli daha iyi olursunuz ancak bir şeyi tekrar ve tekrar sürekli çalışırsanız, öyle bir noktaya gelirsiniz ki daha kötüye doğru gitmeye başlarsınız.
Body yapan arkadaşlarımız varsa onlarda bilirler dinlenmenin önemini. Her gün her gün çalışılmaz. Bir gün çalışıp bir gün ara verirler çünkü onlar bilirler ki kaslar dinlenirken gelişir. Bu benim uydurmam değil, araştırın isterseniz.
Acaba telekinezide de mi öyle diye merak ettim. Tam eminde olamadım. Sizi düşünceleriniz nedir?
Telekinezide Dinlenme Hakkında
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- SAH1N
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezide Dinlenme Hakkında
Evt ama bodyle knezin çok zıt bikaç farkı var
bodyde tıkabasa ymk yemek lzmki günlük prote kalori vs ihtiyacını karşılayalım kinezi içinde daha az
ymk yemek daha az uyumak vs :(
Ha bide kaslar kemikler uyurken gelişir.
bodyde tıkabasa ymk yemek lzmki günlük prote kalori vs ihtiyacını karşılayalım kinezi içinde daha az
ymk yemek daha az uyumak vs :(
Ha bide kaslar kemikler uyurken gelişir.
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-