İLGİNÇ
Moderatör: Sai
İLGİNÇ
arkadaşlar ben telekinezi ile ilgili öğrendiklerimi arkadaşlara anlattım ispatla dediler psi wheeli evde döndürmeme rağmen arkadaşlarımın yanında döndüremedim en fazla 2 tur döndü onların yannda,pek ikna olmadılar:( yalnızken gayet ii döndürebiliyorken onların yanında neden olmadı...?
- ddemmahum
Re: İLGİNÇ
zaten ona buna göstermek için yaparsan olmaz..çok normaldir bir daha milletin önüne denememeni tavsiye ederim..senin için iyi olur yoksa bozulur kalırsın
..benim başımada gelmişti bi kere.. evde fırıl fırıl döner milletin yanında tık oynamaz.. 

::Welcome to home Bruce::
yha tahrik ettiler beni illa ispatla dediler o yüzden yaptım ama yapmicam artık:)ddemmahum yazdı:zaten ona buna göstermek için yaparsan olmaz..çok normaldir bir daha milletin önüne denememeni tavsiye ederim..senin için iyi olur yoksa bozulur kalırsın :) ..benim başımada gelmişti bi kere.. evde fırıl fırıl döner milletin yanında tık oynamaz.. :)
- ddemmahum
internetten link söyle ona baksınlar..fake olmadığı kesin olan videolar var..
::Welcome to home Bruce::
boşver inanmasınlar,zaten algıları kapalı insanlar:Dddemmahum yazdı:internetten link söyle ona baksınlar..fake olmadığı kesin olan videolar var..
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
gösteriş içn yapma kanki yoksa olmaz
-
bende öyle bişy olmadı arkdşlrmn yannda da döndürdüm sadece bu yaptığımın gösteri amaçlı olmadığına kalbimle inanıyodum:)
yaf ben de gösteri amaçlı yapmadım zaten, telekineziyi reddediolardı ben de inansınlar die yaprım:D
- kaplangoz
Ya aynısı bende de oldu tamamen veremezsin kendini odaklanamazsın yani...
Aklında heo bi soru kalır dönecekmi dönsene rezil etme benii flan flan flan
Aklında heo bi soru kalır dönecekmi dönsene rezil etme benii flan flan flan
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
gösterişten kastım şunu düşün onların yanında yaparken "ACABA" diye düşünürsün bu olumsuz bir düşündedir onun için dönmez
-