yine bir rüya ve yine gercek oldu

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
botan
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

yine bir rüya ve yine gercek oldu

Okunmamış mesaj gönderen botan »

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bugünkü rüyamı sizlere anlatmak istiyorum rüyamda edebiyat ögretmenimin sacları inik bi şekilde sınıfta görüyordum şimdi bu size normal gele bilir ama 3 yıldır tanıdıgım ögretmenim sacını hic indirmezdi neyse sabah okula gittim ve sınıfa girdigimde edebiyat ögretmenimin sacını rüyadakiyle birebir aynı inik bişekilde gördüm ve bu olayı sizlerle paylaşmak istedim NOT=BU ARADA GERCEKLEŞEN TEK RÜYAM DEGİL DAHA ÖNCE BUNA BENZER RÜYALAR GÖRDÜM
sonunda olum var aklini basina al

Uchiha Sasuke

Re: yine bir rüya ve yine gercek oldu

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Yani tam olarak neyi anlatmak istedin? Ben burda olağan üstü bi durum göremiyorum herhangi bir insanda olabilecek birşey bu.
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

mesela 2 ayda bir görüyorum ben de...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
botan
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen botan »

Uchiha Sasuke yazdı:Yani tam olarak neyi anlatmak istedin? Ben burda olağan üstü bi durum göremiyorum herhangi bir insanda olabilecek birşey bu.
anlatılmak istenilen şey her insanda bulunan bu özellik geliştirile bilrmi sufiloko
sonunda olum var aklini basina al
geller

''sufiloko'' derken?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN

Kullanıcı avatarı
MasTerTeLeKiNeZi33
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen MasTerTeLeKiNeZi33 »

botan yazdı:öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bugünkü rüyamı sizlere anlatmak istiyorum rüyamda edebiyat ögretmenimin sacları inik bi şekilde sınıfta görüyordum şimdi bu size normal gele bilir ama 3 yıldır tanıdıgım ögretmenim sacını hic indirmezdi neyse sabah okula gittim ve sınıfa girdigimde edebiyat ögretmenimin sacını rüyadakiyle birebir aynı inik bişekilde gördüm ve bu olayı sizlerle paylaşmak istedim NOT=BU ARADA GERCEKLEŞEN TEK RÜYAM DEGİL DAHA ÖNCE BUNA BENZER RÜYALAR GÖRDÜM
öncelikle siteye ne zamandır girmiyordum girdiğimde iyi oldu senin soruna cevap vericek olursak insanlar asla gelecegi görmezler sen hocanın saçlarını ya dışarda felan bi yerde inik görmüşsündür ve o görüntü senin bilinç altında kalmıştır bu şekildede rüyanda görmüşsündür ayrıca sana lucid rüya'yı öneririm..
geller yazdı:mesela 2 ayda bir görüyorum ben de...
insanlar hergün 6 7 kere rüya görürler ama çok uykulu oldukları için yada başka bir sebebten dolayı bunu hatırlamazlar genelde rüya insanlara çok uzun gelir ama biz 7 saniyelik bir rüya görürüz bunun sebebide göz mercegimize ruyanin 7 saniyelik kısmının yansımasıdır.. selametle...
Hayatını boş boş yaşarsan hayatta olmanın ne anlamı kalır..
geller

Gerçekçi rüyadan bahsediyorum,diğer bütün rüyaları hatırlıyorum.

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN