Enerji Sorunu

Moderatör: Sai

abc1wqx1
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Enerji Sorunu

Okunmamış mesaj gönderen abc1wqx1 »

Bazı sorunlar yaşıyorum bunları sizlerle paylaşmak istedim.

1.Psi wheeli döndürebiliyorum fakat sürekli sağa dönüyor sola döndürmek istediğimde ise en fazla duruyor ama sola dönmüyor.(ben mi durduyorum bilmiyorum çünkü bazen durdurmak uzun sürebiiyor)
2.Geleli 2 hafta oldu ama plastik kabın altındaki psi wheele etki edemiyorum.
3.Bazı arkadaşlar eski konularda enerji hissettiklerinden bahsetmişler bende böyle birşey yok.
Harry Potter

Kullanıcı avatarı
WindMatters
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: Enerji Sorunu

Okunmamış mesaj gönderen WindMatters »

1- Kendini sıkma. Ne kadar sıkarsan kasarsan , kendi kendini o kadar engellersin. Bir yöne önüyorsa öbürüne de döner bunu unutma. Zaten denedikçe nasıl yapman gerektigini anlarsin. Kendini bir yone dondurcem diye sıkma.
2-Bunun farkettigim 2 sebebi var. 1 enerjinin maddeden gecmedigini ya da daha zorlanarak gectigini dusunuyor olabilirsin ki degildir, enerji icin farketmez. 2. sebep ise etrafımızda Telekinezi ya da normal dışı gozuken olaylarin gercek olmadigina dair bir yanlis bir algi vardir. Ve kap icinde wheel dondurmen , Tk nin gercek oldugunu %100 suphesiz sana ispatlar. Bu da
etkilendigin cevreyle ters dustugunden yine kendi kendini bilincsiz engelliyor olabilirsin.
3-Elinde enerji hissedip hissetmemen hiç sorun degil cogu zaman ben d hissetmem.Zaten her enerjiyi hissetseydik, yasayamazdik. Kafana takma. Zaten bir sure sonra olur.

İlerlemeye devam et :D
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
abc1wqx1
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen abc1wqx1 »

cevap yok mu ?
Harry Potter
geller

Okunmamış mesaj gönderen geller »

cevap sende...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Sadece zamana bırak bütün sorularının cevabı zaman.Sabırla yapmaya devam et kabın içindede döndüreceksin, enerjiyide hissedeceksin , istediğin gibide kontrol edeceksin.Sadece aksatmadan çalış.

geller

Okunmamış mesaj gönderen geller »

bir süre sonra tecrübe kazanıcan zaten.tek yapman gereken aksatmaman.1 gün bile aksatırsan yandın.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN