Psi Whell Tamamdır.

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
TeleKnife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Psi Whell Tamamdır.

Okunmamış mesaj gönderen TeleKnife »

Psi whell de artık tamamen kendimi geliştirim istediğim yöne istediğim mesafeden istemsiz şekilde ve görmeden döndürebiliyorum şimdi ne yapmalıyım elementim su ve okuduğum yazılarda ön plana hep medyumculuk telepati ve empati var bunamı yöneleyim yoksa telekinezi daha mı uygun olur teşekkürler şimdiden. İyi Forumlar.

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: Psi Whell Tamamdır.

Okunmamış mesaj gönderen geller »

pamuk çevir.bilye falan ara verme,kapak çalış
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
teleman
Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen teleman »

Madem bu zamana kadar tk çalıştın psi wheeli hallettin niye birakacan birakacaksan niye çalıştın yinede sen vilirsin istemsiz yazmışsın istemli olmuyormu yoksa şuan pipet cevirmelisin ve kacgunde yaptin kapali kapta denedinmi ?
Kullanıcı avatarı
TeleKnife

teleman yazdı:Madem bu zamana kadar tk çalıştın psi wheeli hallettin niye birakacan birakacaksan niye çalıştın yinede sen vilirsin istemsiz yazmışsın istemli olmuyormu yoksa şuan pipet cevirmelisin ve kacgunde yaptin kapali kapta denedinmi ?
istemli olmasa istediğim yöne döndürebilirmiyim sizce ? ben burada bu olayın istemsiz bir şekilde gerçekleştiğinide belirtmek istedim kapalı açık odanın dışından içinden olabilecek her şekilde denedim merak etmeyin bu dediğim olay 5 aylık bi çerçeve içerisinde bi çalışma sarfetmeden gerçekleşti. Telepati alanına yönelme kararı aldım tavsiyen için teşekkürler. İyi Forumlar
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

telepati iydir.güzel seçim.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

Kullanıcı avatarı
TeleKnife

geller yazdı:telepati iydir.güzel seçim.
Teşekkür ederim :D