MR çektiremiyorum ???
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
MR çektiremiyorum ???
Yeni başlamış sayılır mıyım bilmiyorum, ancak Mayıs ayında bu Foruma bilinçli olarak yapmadığım bazı şeyler hakkında bilgi almak için üye olmuştum. Buradan okuduklarım gayet aydınlatıcı olmuştu, elektrik enerjisi, su ve ateş üzerinde etki edebiliyordum ama bu beni rahatsız ettiği için köreltmeye çalıştım. Şimdi üzerinden aylar geçti ve bu sabah bişey oldu, bir sağlık problemimden dolayı MR çektirmeye gittim 3 kez denediler 3'ünde de MR sonuçlarını alamadılar. ''Manyetik Rezonans'' sizce sebebi ne olabilir? Ben artık bu tarz şeyler yaşamak istemiyorum.
Teşekkürler...
Teşekkürler...
- SosyaList
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: MR çektiremiyorum ???
Etki edebiliyorum derken onları hareket ettirebiliyormusun eğer böyle bir özelligin varsa ne yönde rahatsız ediyor seni ?
İnanmak başarmanın yarısıdır.
Aslanlar Kendi Tarihlerini Yazmadıkları Sürece Aslanların Tarihini Avcılar Yazacaktır.
Aslanlar Kendi Tarihlerini Yazmadıkları Sürece Aslanların Tarihini Avcılar Yazacaktır.
- SAH1N
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
biz bi kağıt oynatmak için yıllarımızı verelim adam kurtulmak itiyo :D
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-
Evet ama psi wheelden falan bahsetmiyorum. Onu isteyerek yapıyorsun zaten, bu dediklerim isteğim dışında oluyor rahatsız olmamın sebebi bu yani günlük hayatımı etkiliyor..
- SosyaList
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Ben senin yerinde olsam kurtulmak istemem eger seni asiri derecede rahatsiz ediyorsa o baska tabi kontrolsuz guc, guc degildir.
İnanmak başarmanın yarısıdır.
-
MR sonuçlarının bozulmasının sebebini bulmam gerekiyor bu kadar etkilemesi rahatsız ediyor.
- SAH1N
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
siirtte bi aile vard küçük kızı istemeden eşyaları fln yakıyodu hastalık gibi görüyolardı kız en son tedavi olucaktı diye hatırlıyorum son durumu bilen varm
demirli su içmeyi deneyen varmı
ee bide kullandıgımız enerji chi değilmi bazıları statik elektirik oldugu görüşünde ...
demirli su içmeyi deneyen varmı
ee bide kullandıgımız enerji chi değilmi bazıları statik elektirik oldugu görüşünde ...
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
başka bi hastanede dene mrl de sorun olabilir biran önce kontrolü dene psi wheel yap (y)
-
Mr'ın bozuk olmadığından emindi doktor psi whellin bi faydası olmaz diye düşünüyorum geliştirmek değil köreltmek istiyorum.